Wpisy 3 750 063 – 3 750 162
10 lutego 2020 14:31 → 10 lutego 2020 15:51, 100 wpisów
3 750 054. Mati24
3 750 062. K30 2020-02-10 (14:30) waalwijk
Arczibalik nie było 7/8 sprawdz wygrane,
, ale ja nic nie pisałem o 7/8
3 750 062. K30 2020-02-10 (14:30) waalwijk
Arczibalik nie było 7/8 sprawdz wygrane,
, ale ja nic nie pisałem o 7/8
K30, czytaj ze zrozumieniem.2 zakłady są zakryte.Na nich jest jeszcze wiecej.
3 750 066. K30 jak niema jest takich 9 wygranych 7/8
3 750 070. K30 nie pisałes wczesniej o plusie tylko o samym 7/8 a takich jest 9 wygranych, dobrze spojrzyj w tabelke wyników
3 750 075. K30 ale ja pisze o 7/8 zwykłych bez plusa, a ty sireupierasz przy plusie, wiec ocoi ci wkoncu chodzi, ja tego nietrafiłem i niemam, aco kto tam trafił czy z plusem czy bez to jego sprawa wazne ze trafil i zato naleza sie
3 750 030. Mati24 2020-02-10 (14:21)
1814 zł z plusem.Zakrywam pozostałe 2 zakłady i zakazałem liczby bedace w grze , by ta zlocistowlosa wiewióra o aksamitnej twarzy jak starec 100 zł nie zaczarowała mi liczb będących w grze.Nadal zwiedzam chorzowskie ZOO.Jednak zwierzęta są bardzo przyjazne.Pozdrawiam od przesympatycznych małp
Piękny skan
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/10-02-2020-1400/plus/
Wiewiórze upadnie co najwyżej orzeszek
1814 zł z plusem.Zakrywam pozostałe 2 zakłady i zakazałem liczby bedace w grze , by ta zlocistowlosa wiewióra o aksamitnej twarzy jak starec 100 zł nie zaczarowała mi liczb będących w grze.Nadal zwiedzam chorzowskie ZOO.Jednak zwierzęta są bardzo przyjazne.Pozdrawiam od przesympatycznych małp
Piękny skan
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/10-02-2020-1400/plus/
Wiewiórze upadnie co najwyżej orzeszek
Rafał chwalił się Nurkowi, że na tyłku ma wytatuowanego Hitlera.- Nie wierzę - pokaz.Odkryl pośladki - nie widzę mówi Mirek.- No , to pewnie schował się do bunkra.
Na następnym kuponie będę mieć 7/7 ale zależy co pani Tereska z mięsnego wylosuje
3 750 082. K30 ja tego nie widziałem to po 1 po drugie jesli cos trafil to dlaczego tak pomazał kupon i te liczby, ja jako kolektor bym tego kuponu takiego nieprzyjoł i wygranej bym niewyplacil, kupon ma byc nie naruszony i nie w stanie nagannym,ani poplamioony ani pogiety i nie podarty,a tymbardziej nie moga byc zamalowane liczby, co zas tyczy sie plusa to moze itak i byc jak piszesz , dlamnie jest wazne ze trafił liczby i nic wiecej mnie nie interesuje, niech wygrywa jak najwiecej
doktor2p
3 750 096. doktor2p wszystko jest dfobrze spokojnie bez nerwów, dzieki za skan który tu wstawiłeś za wygrana, komus jak sie cos nie podoba tu to moze niepatrzeć
3 750 100. bialy71
doktor też mam taki jeden zakład który wysyłam jak nie wiem co wysłać
Jak z moich 4 /8 trafię na sucho zagram swoimi.. A jak nie to maszyna 7liczb
3 750 114. tomi77 z moich typów liczb które zatypowałem dzisiaj na kuponie na tzw, dobijajace liczby, wyszl 8 bankowych z dzisiejszego losowania wiec widze ze nie jest tak zle, ale jest zle ze tego nie wysłałem, ale to nic, beda inne i inimi moze trafie, w przeciwnym razie sam skresle 7 liczb i posle je na kilka losowań nie z automatu a sam, i zapewne cos i trafie, prz 7/7 zawsze jest jakis zwrot jaknie głowna wygrana
To fajnie się myśli jak wpada... Na sucho
Hak wyślę to kichajakby kto czuł że właśnie wysylam
Hak wyślę to kichajakby kto czuł że właśnie wysylam
3 750 117. K30 dokładnie tak jak piszesz ładnie
3 750 123. jaroslaws tak takie cos mi sie sniło i podejrzewam ze to sie przebije jak nie na wieczór to jutro na bank w którymś losowaniu, zaówazyłem ze liczby które mi sie snia zawsze wychodza z opoznieniem 1 lub 2 dniowym,
polece tymi tez liczbami które mi sie przysniły dzisiaj w mini lotka moze tam cos wpadnie tylko 66 odrzucę
majzuk1 zatypował(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 879064 i trafił(a) 250 zł
widziałem tez we śnie swiatło, i kilka swojich znajomych, najgorsze jest to i takie pytanie dlaczego przysniła mi sie była moja dziewczyna,z która bylismy 6,5roku razem, przecierz wcale oniej nie mysle juz dawno, i dlaczego na tym dlugim kuponie nie bylo zadnych innych liczb tylko same 666, 66,6 itd, co to ma oznaczac,
snily mi sie tez stare sanki ,juz takich nierobia teraz , jechałem na tych sankach przez swoje miasto do kolektury drugiej nie tam gdzie gram, tylko do tej drugiej w moim miescie i gdy poprosiłem o odciecie tego kuponu kolektorke to ona stawiala sprzeciw, pamietam ze zagladnełemna kupon a tam byly same liczby 666, 66,6, dlaczego te liczby a nie inne, co to ma znaczyć
czyzby szatan składał mi liczby do gry
3 750 135. Mati24 ja Ci nie zadzrosze a wygrywaj jak najwiecej
Wygrywa się obstawiając niby pewniaki podawane na czacie.Wystarczy grać samymi obokami.
Wiem Arczibalik73, znam Twój charakter.Gdyby wszyscy byli tacy jak Ty, byłoby nudno.To niebo na ziemi.Pozdrawiam
Dr ja 5z10
21z32 p
Nadciąga kataklizm ulewa z wichura
3 750 137. Mati24 najlepiej grac swoimi liczbami, a nie z czata, ktore ktos podaje tu na czacie, a wtedy beda realne wygrane, ja tak gram własnie, niepowiem ze tu niektórzy nie podaja trafnych liczb bo podaja ,ale nie w takich samych ukladach ,jak np. ja gram ja ostatnio niegram w multika bo to co miałem to przegrałem juz, i dopóki czegoś nie trafie w mini lotka to,to sie niezmieni, narazie gram tylko w mini lotka i to tez niezawsze juz,, jesli chodzi o pewniaki podawane na czacie przez wiele osob tu na czacie to wcale ich nieuwarzam za pewniaki, bo diabeł niespi i wciąż te numery pomiesza podczas losowania, nieliczni tyllko cos tam trafiaja i za to dla nich ze dali rade
Ulewa z wichurą to kataklizm ?
Seb czep się...
Arczibalik73 gramy w Mini aż wygramy 5/5
Musimy przystąpić teraz do ataku na Mini
Musimy przystąpić teraz do ataku na Mini
Obejrzałam super thriller z Atkinsem
Niebezpiecznie intruzi polecam
Niebezpiecznie intruzi polecam
Mówisz dr wena cię nie opuszcza
aha i żeby niebyło nikomu niezazdroszcze wygranych, wygrywajcie jak najwiecej, skubcie tego TSA tak jak on nas skubie opodczas kazdego losowania , wszystkim zawsze zycze wysokich wygranych, teraz i zawsze grajcie i wygrywajcie wszyscy bez wzgledu na wszystko trzymam za wszystkich zawsze
Zjem obiad i zerknę na p.
Dr wiem, zamilkles na mess.
Ok pa
3 750 146. Sebastian_M oczywiwscie , nie poddajemy sie gramy, aby wygrac , czy teraz czy kiedys ale wierze w to że damy rade i tego dokonamy wczesniej czy pozniej, grunt to sie zalamywać,i dazyc do celu
nie zalamywać,
3 750 154. arczibalik73 dlatego sebastian gramy dalej i nieprzejmujemy sie porazkami z TSA nie trafimy dzisiaj to jutro ale trafimy na 1000% grunt to wierzyc ze sie uda, bo wiara czyni cuda
gerdi076 zatypował(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 879071 i trafił(a) 500 zł
Cześć z tą co dziewczyną co rozmawiałem przez telefon i napisała, że jest panią do towarzystwa, dała mi zdjęcia, numer a ja jej, teraz nie odbiera. Ciekawe czemu ? Ale ona się zmieni przy mnie, jest śliczna, pomogę jej, zadbam o nią, zmieni pracę. Bo musiała zarabiać.
Pewien sympatyczny portalowicz, który nie pisze na czacie podał zestawy liczb z pewnych dni. To niesamowite jak często one są losowane. Dzisiaj gross Portalowiczow będzie grać liczbami :
1,2,4,14,16,20,22,29,35,49,53,62,63,66,67,74,70,78,80
Ja nimi nie będę grał.
1,2,4,14,16,20,22,29,35,49,53,62,63,66,67,74,70,78,80
Ja nimi nie będę grał.
3 750 161. jaroslaws dlaczego jestes taki tajemniczy i nie napiszesz ze to Twoje , sa liczby tylko jakiegos innego portalowicza,który tu nie pisze, i sie zaraz zarzekasz ze nie zagrasz tymi liczbami, ja tu widze kilka tez swoich liczb ale ich nie ujawnie ale to prawda sa tu liczby ktore nieraz wychodza tylko trzeba je dobrze razem złozyc kto to zrobi to ma wygrana w kieszeni juz