Wpisy 3 749 903 – 3 750 002
10 lutego 2020 12:57 → 10 lutego 2020 14:00, 100 wpisów
Drugi Trzon proszę bardzo
3 4 21 29 49
3 4 21 29 49
Pajaconeria mówisz ?
Ale dziś córka gra dwie 3/3 będziemy stawke ppdnosić jak nie wlezie
Czas się uczyć od bialy 71
Czas się uczyć od bialy 71
Biały71
Ja gram bez plusa
3 749 904. Sebastian_M no tak bo jakby był inteligentny to by nie pajacował na stronie, i by nikogo sie nie czepiał, najpierw pisze domnie ze go atakuja na stronie i nikt tego niewidzi, a tymczasem wchodze na strone i, co widze ze nie on jest atakowany a on sam ludzi atakuje, i jak zwracam mu na to uwage to sie domnie przypieprza,
jeszcze a do tego jeszcze emerytka ,46 i aya oraz mewa sie wpierniczaja tak jakby to ich dotyczyło, normalnie śmiech na sali,pajaconerja jak nic i jeszcze mi pisza ze chca tu rozruszać towarzystwo bo strasznie tu smutno jest, dlatego im napisałem ze jak sie cos tu niepodoba to moga opuscić ta stronke i iść z tąd bio my tu chcemy miec spokój na stronce, ale im mozna gadać to tak jak żucać grochem o ściane
arczibalik73
Nie jestem dla ciebie żadną kobieciną.
Znowu zaczynacie? A później odgrywacie rolę niewiniątek.
Nie jestem dla ciebie żadną kobieciną.
Znowu zaczynacie? A później odgrywacie rolę niewiniątek.
dlatego uwarzam ze powini sie troche co niektórzy tu ogarnąć mysleć,i trzezwo spojrzeć na świat, a nie tylko na bani, są i pisza głupoty,, ta stronka jest po to aby typowac tu liczby i miło ze soba spedzać czas , i odrewać sie od życia codziennego i tej szarości,a tu wchodzi taki typ i sieje zament a inni zamiast na to jakoś zareagować to to jeszcze hejtuja ,i ciśągna za tą osoba strone , tak niemoze być, emerytka 46 bez obrazy za ta kobiecine, ale nic mi inaczej nie przychodziło do głowy, niechciałem cie urazić Leydi46 wiec spokojnie prosze, i nikt tu nic nie zaczyna, to w y wczoraj zescie z aya pokazali kim jestescie, dlaczego tu przychodzicie i tu czepiacie sie , co juz was tam niechca na typujemy parkami, wiec tutaj szukacie rozrywki
K30
3 749 925. jacunn witaj dobre kot w masce
Mam liczby z maszyny do multi multi ze szczęśliwej kolektury
1,7,13,26,45,46,49,62,76,78
1,7,13,26,45,46,49,62,76,78
arczibalik73
Leydi46 też nie jestem.
Nie dałam jeszcze dzisiaj żadnego wpisu,żeby mieć święty spokój,ale na zaczepki muszę odpowiedzieć.
Leydi46 też nie jestem.
Nie dałam jeszcze dzisiaj żadnego wpisu,żeby mieć święty spokój,ale na zaczepki muszę odpowiedzieć.
arczibalik73
Ty też pokazałeś swoją właściwą twarz.Twarz
Ty też pokazałeś swoją właściwą twarz.Twarz
Kiedyś ktoś tu mnie pytał dlaczego tu rzadko zaglądam
Odpowiedż jest prosta:
.
Sebastian_M
Odpowiedż jest prosta:
.
Sebastian_M

jacunn
Mewa
Popieram to co mówisz ale widze ze adminowi to nie przeszkadza
To co my możemy jak admin nie reaguje
Przez jakiś czas Seba miał bana i było normalnie
Dziś znowu na chacie zrobiło sie ZOO
Popieram to co mówisz ale widze ze adminowi to nie przeszkadza
To co my możemy jak admin nie reaguje
Przez jakiś czas Seba miał bana i było normalnie
Dziś znowu na chacie zrobiło sie ZOO

Dusia jakie tam z moich widzisz
Coś mi świta liczba 4 jako pewniak ale pewny nie jestem
Arczibalik73 popieram w całej rozciągłości
3 749 928. emerytka 46 wiem widziałem ze nic nie dałas i tak trzymaj nadał a to nie sa z mojej strony zadne zaczepki, nie zaczepiam Ciebie, i możesz nie odpowiadać,
3
3
Walduś jeszcze niecałe 30 minut czekaj cierpliwie
1,7,45,46,49,62 ---2-3 / 6
Dusia dobry znak
Sebastian gonisz mnie punkty
3 749 930. jacunn sebastian M niejest tu włascicielem tej stronki,ja tez nie, i jest tu tak samo jak inni, ja , czy Ty, czy np, emerytka46, panoramix i inni, wszystkich nas tu obowiazuje szacunek jednych do drugich, wiec spokojnie, mozesz tu zagladac i typować z nami liczby,nikt Cie z tą niewygania, zawsze jesteś tu mile widziany tak jak kazdy kto tylko zagląda i jest w porzadku,
A znając życie 5/10 to będzie maks
Arczibalik73 ona specjalnie odpowiada aby coś tu się działo.Nudzi się babinie w domu i tylko czeka na takie akcje. Sama to napisała - ja tego nie wymyślam
co zaś tyczy sie sebastiana M to gość ma racje, lubi sobie troche i pozartować ale nikomu nierobi krzywdy, niczym, nikogo niebije, ja tez nie, wiec śmiało wchodzcie tu i przyłaczcie sie do naszej zabawy w typowaniu liczb, wiadomo kazdy z nas ma rózne poglądy na rózne sprawy i moze sie niezgadzać jeden z drugim , ale uszanujmy to i tu na stronce badżmy jednoscia zwarta grupa ,a nie dzielmy sie na gorszych i lepszech i nieróbmy tego co robia w rzadzie, tylko badzmy przykładem dla innych
Naczelny dupku.Nie jestem dla ciebie babiną.
3 749 952. Sebastian_M spokojnie ,niech sobie tam pisze jak sie nudzi to niech ugotuje jakiś smaczny obiad, albo coś innego moze troche pobiega to jej przedzie wszystko, co złe
Emerytka
Odczepcie się ode mnie.
Ryży-blond fałszywcu.
Ryży-blond fałszywcu.
dusia
No i patrzcie jak zacna emerytka46 wszczyna kłótnie
Obraża mnie i myśli że zacznę jej ubliżać
A mnie to tylko śmieszy
Ale emerytko46 jaki Ty dajesz przykład młodym ludziom ?
Zastanów się i zmień swoje przyzwyczajenia - postępowanie
Obraża mnie i myśli że zacznę jej ubliżać
A mnie to tylko śmieszy
Ale emerytko46 jaki Ty dajesz przykład młodym ludziom ?
Zastanów się i zmień swoje przyzwyczajenia - postępowanie
Emerytka46 wstyd Wstyd i jeszcze raz Wstyd
Sebastian_M
To wy wszczynacie kłótnie swoimi głupimi wpisami.
To wy wszczynacie kłótnie swoimi głupimi wpisami.
3 749 954. emerytka 46
ale żeś teraz zabłysła swoja inteligencja
ale żeś teraz zabłysła swoja inteligencja
Emerytko Twoje zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki
Rozumiesz czy nie ?
Rozumiesz czy nie ?
Sebastian_M
Tak.Wstydź się.Wstydź,
Tak.Wstydź się.Wstydź,
Odezwał się nieskazitelny.
Arczibalik73 ona cały czas błyszczy takimi wpisami
Daje przykład młodym ludziom jak mają się zachować - WSTYD
Daje przykład młodym ludziom jak mają się zachować - WSTYD
PIRAT13 zatypował(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 879041 i trafił(a) 3008 zł
Emerytka zacznij od samej siebie a później zwracaj uwagę innym -Taką Ci dam radę .
Czy to zrozumiesz nie wiem ale zawsze służę pomocą
Czy to zrozumiesz nie wiem ale zawsze służę pomocą
Młody,a już taki głupi.Co to będzie dalej
Sebastian_M
Rozwijaj swoją głupotę.Powodzenia.
Rozwijaj swoją głupotę.Powodzenia.
Pirat konkretny abordaż
Przy takim wzorcu jak emerytka46 nie da się nauczyć ani kultury ani obycia. Popatrz i poczytaj swoje wpisy tu na stronie
Czy Ty się tak zachowujesz w życiu codziennym ?
W sklepie ?
Na targu ?
W kawiarni ?
Współczuję tym którzy z Tobą przebywają
Czy Ty się tak zachowujesz w życiu codziennym ?
W sklepie ?
Na targu ?
W kawiarni ?
Współczuję tym którzy z Tobą przebywają
3 749 966. emerytka 46 i sebastian M zakopcie ten topór wojeny wobec siebie,badzcie dla siebie milsi a nie sie co róż kłocicie, obyle gówno, za przeproszeniem, dajcie sobie na wstrzymanie juz,
3 749 971. emerytka 46 2020-02-10 (13:46) Chorzów.
Młody,a już taki głupi.Co to będzie dalej, niemartw sie co bedzie, napewnbo bedzie dobrze, ty zapewne tych czasów juz nie dozyjesz, wiec poco te obawy,
3 749 971. emerytka 46 2020-02-10 (13:46) Chorzów.
Młody,a już taki głupi.Co to będzie dalej, niemartw sie co bedzie, napewnbo bedzie dobrze, ty zapewne tych czasów juz nie dozyjesz, wiec poco te obawy,
Waldek
Emerytka a teraz kończę tę bezsensowną rozmowę z Tobą bo widzę że nic nie rozumiesz i nic nie zrozumiesz
Szkoda mojego cennego czasu
Żegnam Cię emerytko i życzę dużo wygranych i pozytywnych przemyśleń Twojego zachowania
Szkoda mojego cennego czasu
Żegnam Cię emerytko i życzę dużo wygranych i pozytywnych przemyśleń Twojego zachowania
Sebastian_M
Choćbyś się starał nie wiem jak.kultury ani obycia się nie nauczysz.Szkoda twojego wysiłku.
Choćbyś się starał nie wiem jak.kultury ani obycia się nie nauczysz.Szkoda twojego wysiłku.
emerytka 46 masz wnuki, ? jesli tak to zajmij sie nimi ,a nie sebastianem M, oni bardziej chyba potrzebuja pomocy , niz tu sebastianon tu matki nie potrzebuje, sam umi sie soba zajać,
arczibalik73
A może ty pierwszy wyciągniesz kopytka.Nigdy nie wiadomo
A może ty pierwszy wyciągniesz kopytka.Nigdy nie wiadomo
dotam
Kupiłam nową zdrapkę "I love you"wpadło 20 zł.Jest na granie
fiolka
I po co Wam to bylo?? Jestem w chorzowskim ZOO.Mowie Wam , aż miło popatrzeć na małpy.To najsympatyczniejsze małpy z całego Chorzowa.
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102