Wpisy 3 749 803 – 3 749 902
10 lutego 2020 12:23 → 10 lutego 2020 12:57, 100 wpisów
K ok może szybko zejde
K ja też mam@
Ja już puszczona... A gdzie czarodziej śpi
K mam w p
K30 będziesz wysyłał zdjęcia toples ?
isa pamietaj o 10-ce krzeselko plus 0 ciekawe czy czuj zawiedzie czy nie poleca 4-6 liczb z tej 10 tki mini cos cuje 3 30 stek
Ślij może się posmieje
Arczibalik73 witaj
isa bedziem w kątaktach jak cos narta pa jak by co czasem borem lasem
Ptaku gdzieś ją wcislam ale 1
Osa a z czego chcesz się pośmiać ?
Nie widziałaś gołego torsu faceta ?
Nie widziałaś gołego torsu faceta ?
Bobrem i lasem ?
Ptaku dziś cię przywileje szybko
Jaki tors...
To nie ptak to gryzoń
K30, coś w tym jest. Ja wolę spotkać 100 czarownic i każda cmoknąc w... niż usłyszeć pozdrowienia od... Mój pokój jest okrągły bym nie cpal po kotach, a teraz cpie na okrągło.
A gryzon nie może być ptakiem w innym zyciu
Cza się brać po malu za obiad..
Osa Ty jakaś mało kumata.
Jak facet chce Ci pokazać jak wygląda toples to o czym Ty pomyślałaś ?
Jak facet chce Ci pokazać jak wygląda toples to o czym Ty pomyślałaś ?
Ptaszyno dla mnie możesz być kim chcesz
Jarosław
Seb ty masz iq ho ho
Osa nie je odgrzewanych kotletów
J barszcz
Ale długie żeby na zupę więc kotlety
Osa lubi konkret i ciacho
Właśnie jem śniadanie
Jarosław nie zdradzaj mnie proszę
O matko Warszawa trzym sie
3 749 797. jaroslaws tak mi sie śniło i jeszcze innych pare numerów, chyba je skresle i wysle, moze cos mi przyniosa , amoze to odbicie czegos co sie powtorzy , coś czuje ze cos sie przebije i powtórzy, a najlepsze jest to z e wsnie miałem mamie wysłać kupon na 1/10 na 10 losowań i dostałem na to 110zł, sniła mi sie tez mama moja i ito ze wysyłała m nie do mojej byłej dziewczyny, z która juz dawno niemam kontaktu, i niejestesmy huz dawno razem,
Miałem na myśli nie zdradzaj moich planów i osiągnięć
Jeszcze Zb i kc{
Osa teraz Warszawa jest pod opłakanym parasolem. Chcemy to zmienić na lepsze rozumiesz ?
O 15 wpadnie 2 zarlokow
na 10/10 na 10 losowań
Sebprzestan
Arczibalik73 wygraj w końcu te 10/10
Osa ja już dawno przestałem
za późno zgliszcza i rujny każda cegła sprzedana isa tym spod pewnej isa jak dobrze ze tys kumata kobieta na dodatek umiejaca czytać nie to dziesiejsze gimbazy i gibony miłego isa
Im wierzyć
Arczi jo i zasponsoruj kampanie seby
Mewa
3 749 851. Sebastian_M witaj
To ci... Pa
Mewa jak nie przestaniesz wyzywać ludzi tu obecnych na stronie od gimbazów czy gibonów to sam się przekonasz co będzie
Młody zonkis mówi do swej wybranki :
- Kochanie, zamiast sniadania będziemy uprawiać seks.
- Maz wraca do domu po nocnej zmianie, widzi żone siedzącą na kaloryferze.
- Kochanie, co robisz?
- Śniadanie ci podgrzewam.
- Kochanie, zamiast sniadania będziemy uprawiać seks.
- Maz wraca do domu po nocnej zmianie, widzi żone siedzącą na kaloryferze.
- Kochanie, co robisz?
- Śniadanie ci podgrzewam.
Arczibalik73 zobacz gryks73 czyli mewa wyzywa ludzi co za typ
3 749 862. Sebastian_M wali mie ten gość i nie gryks 73 a 76
Zero reakcji na zaczepki. Nie odpisywać, nie komentować, śmiać sie
Jarosław nie pozwolę aby ktoś komuś tu ubliżał i go wyzywał od zwierząt lub sugerował że jest bez mózgu
Panoramix witaj
Człowiek jest jedynym zwierzęciem na ziemi, które się czerwieni, bo ma ku temu powody.
Arczibalik73 jak on jest gościem to niech się zachowuje jak gość a nie jak właściciel i to do tego mało okrzesany
Skupmy się nad liczbami bo szkoda się zajmować bzdetami
3 749 866. Sebastian_M i to jest to, ale uwarzam ze takich ludzi nalezy ignorowac i nieodpowiadac im na ich zaczepki, dlamnie to sa mezmózgowce poprostu, które niemaja za krzty kulturyi, saminiewidza siebie a oceniaja innych, co to jest taki MPFK,jakaś organizacja czy co?
Arczibalik73 tu jest jakaś organizacja ?
po co rozgrzebujecie temat ignorować warto ,ludzie karmią się złośliwościami jak żuki czymś tam
nie wiedziałem ze jesteś przedstawicielem młodych w wieku 15 lat a ktoś jest tu bez mózgu a dwa wiesz ze grozby sa karalne no i czy admin ciebie upowaznił do pisania kto co komu wolno pisac czy to twoja strona ze sie tak rzadzisz i jeszcze jedno czy ja do ciebie pisze ze sie odzywasz jak ktos ciebie ignoruje to znaczy ze nie chce z toba miec nic do czynienia przerabiasz slowa zdania wszystkich aby tylko szukac dymu a potem przekrecasz robiac kogos z najgorszego z siebie nie wyjatko no i masz adminie po co ten czat zamknij go tyle razy pisałem ze tu nie zagladne dzis definitywnie wole forum i typowanie niz chcac spokojnie posiedziec cos pisac by było to prowokacyjnie przerabiane jakies insynuacje czy tez pomowienia miłej głupawki na czacie nie ma juz tuu dorosłych sa na forum
co oznacza ten skrót MPFK,, to juz niemógł sobie jakiegos normalnego niku nadać jak np emerytka 46 sobie kobiecina nadała np,zawsze to juz inaczej brzmi, czy np, koles dał sobie mewa, , przynajmniej to brzmi ładnie
M - Miły
P- Przyjemny
F- Fenomenalny
K- Kryształowy
P- Przyjemny
F- Fenomenalny
K- Kryształowy
Przed chwilą padło 10 x 7/7 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Jarosław
3 749 875. panoramix witaj
dlatego uwarzam ze trzeba ignorowac takie typy i olać ich po całosci, zero reakcji na takich ludzi, którzy wszedzie weszą podstep i sieja zamęt wśród innych osób,
3 749 881. Sebastian_M ten koleś niema z tym nic wspólnego wcale co tu napisałeś widze 3 749 881. Sebastian_M 2020-02-10 (12:48) Życzę Dużo wygranych w 2020 r.
M - Miły
P- Przyjemny
F- Fenomenalny
K- Kryształowy
widać ze to jakiś przygłup i imbecyl
dlatego uwarzam ze trzeba ignorowac takie typy i olać ich po całosci, zero reakcji na takich ludzi, którzy wszedzie weszą podstep i sieja zamęt wśród innych osób,
3 749 881. Sebastian_M ten koleś niema z tym nic wspólnego wcale co tu napisałeś widze 3 749 881. Sebastian_M 2020-02-10 (12:48) Życzę Dużo wygranych w 2020 r.
M - Miły
P- Przyjemny
F- Fenomenalny
K- Kryształowy
widać ze to jakiś przygłup i imbecyl
A tak na poważnie to ten skrót powstał od Strony MP
Resztę sobie sami dopiszcie bo jak napisze to będzie zaraz wrzask
Resztę sobie sami dopiszcie bo jak napisze to będzie zaraz wrzask
Jarosłąw ze śmiechu nie wytrzymam
3 749 887. jaroslaws dobre
Ale numer
Słuchajcie żeby też było o liczbach to proszę
1 2 5 17 31
To jest Trzon
1 2 5 17 31
To jest Trzon
Tak trzymać, śmiać się. Teraz nawet do siebie nie można mieć zaufania. Chciałem tylko puścić bąka, a zaje całe gacie.
ale niema co wspominać i lepiej zabierzmy sie za typowanie liczb i inne milsze zeczy jak wspominać cos lub kogoś z pajaconerji
Jarosław mnie się to jeszcze nie przytrafiło
Pajaconeria ?
K30 to dla niepoznaki . Wiesz którą i tak trzymaj
3 749 892. Sebastian_M dobrze mierzysz wyslij to te liczby mi sie snily te 2 pierwsze i te 666, czyli dodaj do tego 6 i 66,