Wpisy 3 749 435 – 3 749 534
9 lutego 2020 22:41 → 9 lutego 2020 23:58, 100 wpisów
3 749 407. MPFK ty zaslugujesz na usuniecie ze stronki , za podzeganie do nienawiśći, i prostakiem to chyba jesteś Ty ,jak cie prosze inteligentnie o spokój tu na czacie to niesłuchasz i nawołujesz do buntu na stronie przeciwko mnie i sebastianowi M, odczep sie od nas wkońcu i idz z tej strony jesli ci tu coś nie pasi, nikt tu cie niechce widać z tego co tu czytam, a chamstwo jest z waszej strony nie z mojej czy sebastiana,
Dobra zwijam... Niesmacznie się robi
Kaskanie jestem taki zlya Święty tonawet papież nie jest
Kaskanie jestem taki zlya Święty tonawet papież nie jest
Taki człowiek, śmie kogoś upominać ??????
Czytałam MPFK , prostak z arczibalika73 i tych dwóch pozostałych
Aya
Czytałam MPFK , prostak z arczibalika73 i tych dwóch pozostałych
Aya
3 749 439. Janeczka0409 wsadz sobie te kartki głeboko w d...
3 749 442 w co mam sobie wsadzić ?
Aya
arczi Ty się zachowujesz razem z innymi jakby to była Twoja strona
ogarnij się
ogarnij się
3 749 441. Mewa gryks76 a ty niezapominaj sie , ze ty tez tu kiedys z siałes zament i jak to sie skończyło , pamietasz? dklaczego zmieniłes nick na inny, a nie pozostałes przy strym, co myślałeś ze cie nikt tu nierozpozna i bedziesz kims innym, nie kolego jestes tu rozpoznawalny nadal
3 749 442 -- w co mam sobie wsadzić kartki ?
3 749 450. Aya 2020-02-09 (22:45)
ogarnij się sam a sie ogranij to niejest moja strona .ale chce aby tu był zachowany spokój , a niewiecznie jakies tu sa kłotnie o byle gówno
3 749 454. Janeczka0409 2020-02-09 (22:47)
domyśl sie
ogarnij się sam a sie ogranij to niejest moja strona .ale chce aby tu był zachowany spokój , a niewiecznie jakies tu sa kłotnie o byle gówno
3 749 454. Janeczka0409 2020-02-09 (22:47)
domyśl sie
Arczibalik73 wiec w co ma sobie janeczka wsadzic no i ten wpis 3 749 422
arczibalik dobrze rozumie
i myślę że czytający zrozumieli kim jest naprawdę arczibalik
i myślę że czytający zrozumieli kim jest naprawdę arczibalik
3 749 457. Mewa domysl sie
3 749 458. MPFK no kim jestem co?
Co Arczibalik73 boisz się że chamstwo kolejne wyjdzie z ciebie jak w tym wpisie 3 749 422
Dobranoc bo szkoda palców uczy pisze o innych a sam nie lepszy ba gorszy
3 749 437. arczibalik73 2020-02-09 (22:41) multik 7/7 i mini 5/5
MPFK ty zaslugujesz na usuniecie ze stronki ---
Ty zasłużyłeś sobie na usunięcie, za Twoje chamskie wpisy -- 3 749 422--3 749 442.----
Wystarczy , by poznać sie na Tobie.
MPFK ty zaslugujesz na usuniecie ze stronki ---
Ty zasłużyłeś sobie na usunięcie, za Twoje chamskie wpisy -- 3 749 422--3 749 442.----
Wystarczy , by poznać sie na Tobie.
3 749 465. Masz rację Mewa .
Dobranoc.
UWAGA! Zbliża się ZAŁAMANIE POGODY! Orkan Sabina nadciąga nad Zachodniopomorskie!
Psia mac w mini jak zwykle 2/5
arczibalik
pokazałeś dzisiaj prawdziwa twarz
jest nieciekawa i kazdy kto dokładnie przeczyta twoje dzisiejsze ............
zmieni zdanie na twój temat oj zmieni
3 749 476. bialy71 i tak trzymaj dalej
3 749 477. MPFK 2020-02-09 (22:58)
arczibalik
wali mnie to kto co omnie mysli i po tych wpisach,akurat, co mi tu cytujecie, ale taka jest prawda, ile można kogoś prosić o spokój no ile?, gada sie do was jak do ściany,a wy dalej nic nie rozumiecie, nieatakujcie mnie to ja niebede atakował was, chyba proste i logiczne co?
arczibalik
wali mnie to kto co omnie mysli i po tych wpisach,akurat, co mi tu cytujecie, ale taka jest prawda, ile można kogoś prosić o spokój no ile?, gada sie do was jak do ściany,a wy dalej nic nie rozumiecie, nieatakujcie mnie to ja niebede atakował was, chyba proste i logiczne co?
3 749 479. Turbo dobre
3 749 477. MPFK tak prosze niech kazdy przeczyta Twoje wpisy co TY piszesz i jak piszesz tu do ludzi, i kogo sie czepiasz, a pózniej czepiaj sie mnie,nienawidze jak ktos sie przypiprza domnie bez zdania racji, jesli ja sie jego nie czepiam, napisałem tylko ze chce aby tu był spokoj na stronie i aby niebyło kłotni , yto zaczeliscie hehtować wszystko i prowokowac mnie do tego co wam napisałem, mam nadzieje ze kiedy admin to przeczyta to podejmie w stosunku co do was odpowiednie kroki, i zrobi to co zrobi, ja zas tutaj ze swojej strony nikogo niechciałem obrazić,i niezycze sobie głupich uwag pod moim adresem i tyle w tym temacie
Arczibalik73, niech sobie pisze.Kazdy wie kto to jest i co reprezentuje.Nie reaguj na jego wpisy .Cisza go zabije.
3 749 477. MPFK jak bys zobaczył mnie z twarzy to byś żałował ześ sie wogóle urodził ,wiec moze niechciej mnie zobaczyć, ok
3 749 495. Turbo dokladnie masz racje, trzeba tego typa i jego podobnych ignorować myślałem ze too sa normalni jacys ludzie, ale chyba raczej nie, ale to juz pozostawiam innym do oceny,
3 749 467. Janeczka0409 nie wpierdzielaj sie tam gdzie CIE coś niedotyczy ,zajmij sie soba a nie pouczaniem kogos i niesiej tu zamentu, napisałem to co napisałem i wcale sie tego nie wstydze, poniewaz ile mozna kogoś prosić aby sie uspokojił , a on nato nie reaguje , prosiłem grzecznie o spokój na stronie. a tu nadal jest syf jakiś, który robi kolega MPFK,
3 749 497. Aya 2020-02-09 (23:17)
Boże arczi to taki jesteś brzydki
nie niejestem taki brzydki jak myslisz, ale lepiej niech mi ten koles w droge nie wchodzi bo zemby 3 razy nierosna,
Boże arczi to taki jesteś brzydki
nie niejestem taki brzydki jak myslisz, ale lepiej niech mi ten koles w droge nie wchodzi bo zemby 3 razy nierosna,
Dopiero co czytałam czat teraz i zdziwiłam się co tu się dziejewcześniejszych wpisów już z rana nie czytam bo zabrakło by nocy
Nic tylko spokój i spokój to może nie wchodż tu nie zaglądaj i będziesz miał spokój
Co to są zemby
Co to są zemby
3 749 509. Gosia__77 witaj
3 749 512. Wojtt witaj, jak tam dzisiejsze wygrane?
oczy się kleją idejakiś spadek ciśnienia leb calły dzień boli chyba nie tylko ja
3 749 506. Aya 2020-02-09 (23:28)
Nic tylko spokój i spokój to może nie wchodż tu nie zaglądaj i będziesz miał spokój
Co to są zęby
ja tu sie dobrze czuje i jestem kiedy jestem, ale kiedy wejde tu na stronke to zawszesa tu jakies pertubacje, zawsze komus cos nie pasuje i coś sie niepodoba, tylko kłotnie i obrazanie sie nazwzajem,nierozumie tego dlaczego jestescie tacy wulgarni w stosunku do siebie, nieumiecie sie dogadac i sie wyzywacie wzajemnie a jeszcze jak ktoś zwróci wam uwage to podzegacie do nie nawisci i czepiacie sie tej osoby tak jak dzisiaj pare tu osób przypierdziela sie do mnie ze chce aby tu był ład i spokoj na stronie, czego sie mnie czepiacie, co? jesli ja was sie nie czepiam
Co to są zęby
ja tu sie dobrze czuje i jestem kiedy jestem, ale kiedy wejde tu na stronke to zawszesa tu jakies pertubacje, zawsze komus cos nie pasuje i coś sie niepodoba, tylko kłotnie i obrazanie sie nazwzajem,nierozumie tego dlaczego jestescie tacy wulgarni w stosunku do siebie, nieumiecie sie dogadac i sie wyzywacie wzajemnie a jeszcze jak ktoś zwróci wam uwage to podzegacie do nie nawisci i czepiacie sie tej osoby tak jak dzisiaj pare tu osób przypierdziela sie do mnie ze chce aby tu był ład i spokoj na stronie, czego sie mnie czepiacie, co? jesli ja was sie nie czepiam
3 749 524. Gosia__77 dobrej nocy i kolorowych snów
Aya, mam fotkę pewnej blondynki w piwnicy. Żaden gryzon i insekt się nie ima. Deratyzacja zbędna. Taka fotę dołączyć na kreta i opakowania papierosów.
3 749 527. Aya 2020-02-09 (23:47)
Nie przekręcaj arczi
co to są zemby?
nic nie przekręcam pomyliłem sie w wyrazie i błędnie napisałem a ty juz z tego robisz aferę jak by
to warszawe zburzono
Nie przekręcaj arczi
co to są zemby?
nic nie przekręcam pomyliłem sie w wyrazie i błędnie napisałem a ty juz z tego robisz aferę jak by
to warszawe zburzono
Aya 

3 749 486. MPFK 2020-02-09 (23:09)
...tego nieszczęśliwego arczibalika
3 749 487. MPFK 2020-02-09 (23:09)
na to mozesz nabierać niedorozwiniętych
niezły jesteś , ale żeś mnie rozbawił tymi wpisami,widać jaki jesteś madry w porównaniu do mnie, wiec uważj do kogo piszesz i jak piszesz i stań na baczność
...tego nieszczęśliwego arczibalika
3 749 487. MPFK 2020-02-09 (23:09)
na to mozesz nabierać niedorozwiniętych
niezły jesteś , ale żeś mnie rozbawił tymi wpisami,widać jaki jesteś madry w porównaniu do mnie, wiec uważj do kogo piszesz i jak piszesz i stań na baczność
Bo mnie nosi jak ktoś robi takie byki ,a tym bardziej że Pasko ma włączony edytor tekstu
to chyba widać gdzie są błędy
to chyba widać gdzie są błędy
3 749 518. Wojtt nie martw sie bedzie lepiej, ja itak widze ze ostanimi czasy szalejesz z wygranymii

. Wczoraj za 150 zeta lepiej jak w loto