Wpisy 3 749 232 – 3 749 334
9 lutego 2020 21:31 → 9 lutego 2020 22:05, 100 wpisów
arczibalik73
Więc się nie wtrącaj.
Więc się nie wtrącaj.
Spokój jedno z drugim. Jak dzieci. Zbyniu zapowiedz zrob że zaraz te...no.... Rodeło na 102

Niekłóćcie się bądź cie życzliwi dla siebie a będzie wam dane
6/6lotto
10/10mm
5/5mini
6/6lotto
10/10mm
5/5mini
Turbo
To dobrze,że mnie widziałeś.Szłam razem z Erną,z następnego familoka.
To dobrze,że mnie widziałeś.Szłam razem z Erną,z następnego familoka.

pewno jeszcze się wyklepie i będzie, że jeździła niepaląca zakonnica do kościoła
Zmasowany atak zablokowanych nicków.
3 749 223. emerytka 46 ja akurat sie tu z nikim niekłóce i nie podżegam to zamentu i kłótni, wiec odwal sie odemnie, w przeciwnym razie sam zgłosze adminowi abys dostała tu blokade na pisanie na czacie,i jeszcze kilka osób, które tu wprowadzaja zament,akurat jestem tu i bede czy tego chcesz czy nie, czy sie CI to podoba czy nie, aya piszesz ze sie ubawiłas moim wpisem ,ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni, wiec zeby nie było wczesniej ze nieostrzegałem, prosze wszystkich o zachowanie tu spokoju na czacie,i zatypowania liczb
wszystkim zycze wysokich wygranych i prosze o spokój na czacie
arczibalik73
A ty raz na zawsze odwal się ode mnie i nie komentuj moich wpisów.
A tak na marginesie pozdrów twoją nauczycielkę ortografii.
A ty raz na zawsze odwal się ode mnie i nie komentuj moich wpisów.
A tak na marginesie pozdrów twoją nauczycielkę ortografii.
3 749 237. K30 własnie oto chodzi co piszesz
smutna wiadomosc jest taka ze jutro poniedziałek i trza isc do pracy a moze tak na zadanie isc we wtorek w srode sie jakos przemeczyc w czwartek juz mysli o weekendzie a w piatek moze sie tak po 4h zle poczuc
3 749 255. emerytka 46 mówisz i masz,
Dopisano wyniki Multi Multi
05, 12, 17, 20, 21, 26, 35, 37, 39, 43, 53, 54, 55, 56, 58, 59, 61, 63, 64, 77
Plusem jest liczba: 37
05, 12, 17, 20, 21, 26, 35, 37, 39, 43, 53, 54, 55, 56, 58, 59, 61, 63, 64, 77
Plusem jest liczba: 37
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12604 zestawów od 1638 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 11 796 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 25 896 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- euromisiek - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- johno - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 4 334 zł = 43,34 x koszt gry
- chudy36 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 142 zł = 18,93 x koszt gry
- Neko - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 380 zł = 15,20 x koszt gry
- kundylet - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 712 zł = 14,24 x koszt gry
3 749 256. Aya 2020-02-09 (21:40)
arczi no dalej biegaj donieś szefowi nas
bardzo lubię kable
aya niejestem kablem to po 1 i brzydze sie takimi żeczami , jeszcze nigdy nikogo niezakablowałem do nikogo, ale jesli bede zmuszony to zrobić, to zrobie, zapewniam cie,
arczi no dalej biegaj donieś szefowi nas
bardzo lubię kable
aya niejestem kablem to po 1 i brzydze sie takimi żeczami , jeszcze nigdy nikogo niezakablowałem do nikogo, ale jesli bede zmuszony to zrobić, to zrobie, zapewniam cie,
Dopisano wyniki Mini Lotto - 02,14,15,40,42
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
antenkowicz 5/10
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0586076
Wylosowany numer to: 0586076
Dopisano wyniki Kaskady - 02,06,10,12,14,15,17,18,19,20,23,24
dla wygrywajacych
Dopisano wyniki ekstra pensja - 06,12,17,28,29 oraz dodatkowa liczba 4
Analiza stałych zestawów liczbowych Ekstra Pensja
damian6935 4/5 + 1/1
Dopisano wyniki ekstra premia - 06,12,24,25,33 oraz dodatkowa liczba 4
co za prostak....
Mewa
Jak piszesz-niebiescy-to ciągle mam na myśli Ruch Chorzów.
Jak piszesz-niebiescy-to ciągle mam na myśli Ruch Chorzów.
Mewa
Nie
Nie
3 749 255. emerytka 46 pisałem ci kiedys ze nie urzywam polskich znaków i pisze z niepolskiej klawiaturki,choć stram się pisać normalnieale widac niewychodzi, wiec nie czepiaj sie moich błedów tylko zacznij najpierw samocene od samej siebie a pozniej czepiaj sie innych, i bendzie po sprawie. nie komentuj tou niczego na czacie co nietyczy sie Twojej osoby b o wprowadzasz tu na czacie zament tak samo, jak MPFK I AYA
Cześć
Już jestem
Arczi witaj
czas na typowanko........... isa pilnuj tej dziesiątki krzesełkowej dam ci tam tego eges cynk
Witajcie wszyscy
arczi bo cza was rozruszać bo ukiśniecie z tej nudy tu
i zagłaskacie się na śmierć
i zagłaskacie się na śmierć
Witam wszystkich
czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć która dodatkowa w ekstra premi cyfra jest poprawna???? bo wczoraj było to samo inna nz czacie a inna na górze w podanych wynikach !!!!
czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć która dodatkowa w ekstra premi cyfra jest poprawna???? bo wczoraj było to samo inna nz czacie a inna na górze w podanych wynikach !!!!
Aya a ja Ciebie lubię
Krysia w EP dodatkowa jest 4
emerytka 46, aya, i inni,jesli sie wam niepodoba tu na czacie to prosze opuscie ten czat, lub nieodzywajcie sie miedzy soba, prosze tu o kulture,i spokój ,ja chce aby tu był spokój , ludzie życie jest takkie krótkie a WY sie jeszcze kłocicie, i dzielicie, poco to komu, pogudżcie sie , poco te weyzwiska i wzajemne sie obrazanie, to nikomu niejest do niczego potrzebne mi tym bardziej, dzisiaj jesteś jutro może cie niebyć, nikt niezna swojego dnia ani godziny, wiec zyjcie w zgodzie
Aya lubię jak syczysz
arczibalik73
A taka litera 'ł'jak w słowie błedów i litera"o" jest na tej klawiaturze? Dziwne.
A taka litera 'ł'jak w słowie błedów i litera"o" jest na tej klawiaturze? Dziwne.
Liczby w Mini były wymarzone.Piatek będzie ze 3 albo 2 po 140 000 zl
Arczibalik73
Posłuchaj
Jak jest spokojnie tu na stronie to te osoby siedzą cicho i się nie udzielają.
Jak jest zadyma to wpadają tu jak osy do ula
Posłuchaj
Jak jest spokojnie tu na stronie to te osoby siedzą cicho i się nie udzielają.
Jak jest zadyma to wpadają tu jak osy do ula
Krysiu i w E Premii też dodatkową liczbą jest 4
Przepraszam 2
Emerytka46 ,odczep się wreszcie klachulo od Arczibalik73, nie dokarmiaj zwierząt w ZOO , zwłaszcza szympansów.
Nie no tu jest błąd
3 749 300. Sebastian_M witaj
sebastian prosze CIE abys niekłocił sie z MPFK, ignoruj jego wpisy, nie reaguj na to ,nich koles sobie pogada, a my zajmijmy sie liczbami.pogada sobie i mu sie to znudzi, bo nikt go tu nie bedzie słuchał
sebastian prosze CIE abys niekłocił sie z MPFK, ignoruj jego wpisy, nie reaguj na to ,nich koles sobie pogada, a my zajmijmy sie liczbami.pogada sobie i mu sie to znudzi, bo nikt go tu nie bedzie słuchał
Oho.Jest jeszcze więcej polskich liter na tej klawiaturze.Np.ś ć ź
Na stronie jest błąd
Arczibalik73 masz rację
Krysieńka nie wiem musiała byś admina pytać prawde piszac nie gram w ep ani nie typuje
Aya klachulo to taki dulo który zamienił się w klechulo
Turbo -z klubu zablokowanych nicków.
Odczep się ode mnie.Idź sobie ZOO i pogadaj.
Odczep się ode mnie.Idź sobie ZOO i pogadaj.