Wpisy 3 747 646 – 3 747 745
8 lutego 2020 09:23 → 8 lutego 2020 12:11, 100 wpisów
prócz bogatych rodziców trza mieć jeszcze mózgjak prowadzisz samochódKusi mnie by zagrać jak ten gość puścić kilka mini i dopisać np po 3 liczby na Multi
Walduś piona
To ku przestrodze.. Moze macie już dorosłe dzieciale młodzi jeżdżą bez wyobraźni...

Kupione
ponad 50 lat miał nie daleko mnie tydzień temu około 15 stejWracając do krytyki Portalowiczow, Wy krytykujący bądźcie sprawiedliwi. Czy pewien portalowicz ma prawo obrażać tych, którzy ukończyli szkole podstawowa lub zawodowa? Z drugiej strony, ci właśnie pluja na Tuska, była premier, nawet poduwaja się do gróźb wieszania na drzewach. W załączeniu tekst wykształconej osoby, która grozi Pani Marszałek. Co do pewniakow, każdy ma swoją metodę gry i typowania. Pozdrawiam. Miłej lektury. 

Nie mogę sie doczekać roku 2024

Nie myl nigdy wykształcenia z wychowaniem.Zadna uczelnia nie nauczy Cię szacunku do innych ludzi i kultury osobistej.To wynosi się z domu.Szacunek należy się każdemu, taki sam sprzątaczce jak i prezesowi wielkiej firmy.Nigdy nie myl wykształcenia z inteligencja.Procz wyższego wykształcenia dobrze byłoby posiadać jakieś średnie wyobrażenie i co najmniej podstawowe wychowanie.Pozdrawiam.
Co do typowan - tak wspaniałych, celnych na maila, nie na portalu Janeczka049, uważam, że coś tu jest nie tak.Jesli nie podaje się pewniaków na czacie, uważam, że taki portalowicz nie powinien zabierać głosu.
Bogdan041, nie wiem o czym piszesz, i czy piszesz w imieniu własnym, czy też w imieniu: Bogdan, Bogdan04, Bogdan041? Nie wazne.Ja bym się nie bawiła w zgadywanie co do członków rodziny.Mozesz się zająć typowaniem???
slim61 zatypował(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 878470 i trafił(a) 506 zł
piszę w imieniu własnym,chyba masz nick podany,a wymienianie innych nicków to jest już z Twojej strony złośliwość,nie bądź zła,Proszę
Zagrane,teraz trasa rowerowa nad Solina z rodzeństwem i kolegami
Jak tu takie klimaty to trzeba pisać tak..Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Cześć taka dziewczyna, chce zdjęcia i filmy za kasę.
Waldus ile tu już takich było popisali odeszli przyszli nowi I tak co jakiś czas...
jeśli wypijesz za duży słupy są niczym zapałkiA to chyba była zapala bo nie chciał się złamać
Kc która cię wzięła
Brzydki nie cierpie takich pierscionkow
a propos skarpetek na nogach kobiet czyżby Krzysztof C coś wiedział?
Holenderscy naukowcy odkryli, że seks w skarpetkach zwiększa prawdopodobieństwo orgazmu u kobiety. Ta uwaga dotyczy damskich stóp, Panowie.
Holenderscy naukowcy odkryli, że seks w skarpetkach zwiększa prawdopodobieństwo orgazmu u kobiety. Ta uwaga dotyczy damskich stóp, Panowie.
witam
los. 878480 - koszt: 60 zł, wygrana: 260 zł
los. 878479 - koszt: 60 zł, wygrana: 260 zł
los. 878479 - koszt: 60 zł, wygrana: 260 zł
12,56,59

fredkaa11 zatypował(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 878485 i trafił(a) 200 zł

Bogdan041, Mati24, nie pochodzi od TVN24, ani od wieku a od rozmiaru.
pozer zatypował(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 878486 i trafił(a) 322 zł
jesli rano bylo 11, wieczorem 13, to co bedzie znow rano?
13, tak sie wlasnie gra w multi
13, tak sie wlasnie gra w multi
Mati rozumiem,ale krzysztof24,mati24,to tak mi się skojarzyło
przypadkowo mi się wcisło jak napisałem Katherin,to jest jakiś znak
A ja ćwiczyłem wczoraj i flaki mnie boląchyba zbyt się poświęciłem
Nie soczewkiznajomy ma Ale trzeba mieć dobra wilgotność oka albo zakrapiac często
guzik prawda,moja córka ma soczewki i nigdy by nie zamieniła na okulary
No niestety trzeba tego pilnować zmieniać często soczewki co nie jest tanie i zakraplać czesto oczy
Islandorka jedziesz na wakacje tam

Waldek wiesz co to jest