Wpisy 3 747 546 – 3 747 645
8 lutego 2020 00:28 → 8 lutego 2020 09:23, 100 wpisów
Głupcówto znaczy kogo?,bo coś mi tu śmierdzi, jakobyś był z lepszej gliny ulepiony,może masz nazwę tych mędrców którzy Ciebie reprezentują?
Lenin wciąż żywy to może jaki patriotyczno podobny wyrób zapodam dla użytecznego............
https://www.youtube.com/watch?v=RLXBkTYdlKg
https://www.youtube.com/watch?v=RLXBkTYdlKg
nie jesteśmy?to znaczy kim ty jesteś?jeżeli uznajesz się za mądrego cwaniaczku Mateuszku,że tak powiem
wkurza mnie jedno,że ludzie którzy tu mieszkają szkalują innych,że niby są lepsi i mądrzejsi,w takim razie zastanawiające jest jaką nację reprezentują i co oni tu robią,jeżeli nie są Polakami i nie czują się Polakami.Jak wam się ta Polska nie podoba i współobywatele którzy tu mieszkają to co wy tu jeszcze robicie,wolna droga,świat jest wielki,możecie wypłynąć w morze marzeń tego świata
Broń mnie Boże od takich pacjentów. Jeszcze rok i właśnie wyjeżdżam na stałe
NAPAD NA KANTOR RZESZÓW
z tym Podkarpaciem Mateuszek to masz rację,obejrzyjcie film,gdy stróże prawa chronią bandziorów,a kują w kajdanki pokrzywdzonych,mało tego,twierdzą,że to byli funkcjonariusze,ale szopki
https://www.youtube.com/watch?v=e2P_4S6lTj8
z tym Podkarpaciem Mateuszek to masz rację,obejrzyjcie film,gdy stróże prawa chronią bandziorów,a kują w kajdanki pokrzywdzonych,mało tego,twierdzą,że to byli funkcjonariusze,ale szopki
https://www.youtube.com/watch?v=e2P_4S6lTj8
kto to jest ten MPFK?nie dość,że założył konto niecały miesiąc temu to wszystkich obraża i kpi ze wszystkich,mi się wydaję,że to jest ktoś z niedocenionej strony zaprzyjaźnionej,chyba wiecie o jakiej stronie piszę,w dodatku gościu jest tak niekumaty,że nie wie,że staje w obronie ludzi,którzy są w tej samej grupie,no jak nazwać taką inteligencję?ja bym nazwał jego skrót w ten sposób MPFK "Mało Pojętny Ferdek Kiepski"
mam nadzieję,że ten gościu dostanie nauczkę od porządnych multipaskowiczów i żeby już tu nie jątrzył i nie dokuczał innym,Pasko też tym gościem powinien się zająć,bo to jest zły człowiek
W miejscowości Toruń padła wysoka wygrana w zdrapce LOTEK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Gryfino padła wysoka wygrana w zdrapce Krzyżówka
W miejscowości Września padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Hejka z rana. Nowe pomysły na walkę z TS.
Pasko powinien się tymi dwoma zajac pożądanie wpis z fotka nie na strone
3 747 579. Mati24
3 747 579. Mati24
Dochodzę do wniosku, że gra w Keno i szybkie 600 jest o niebo lepsza od innych. Za chwilę wygrane w Szybkie 600.
Lewy, jesteś sfrustrowany grami? Spróbuj choć raz zagrać w Keno lub Szybkie 600.Przekonasz się, że łatwo zarobić zwłaszcza na pewnych liczbach, których ty nie wymienię.Co chwilę pada 5/6, 4/6 a dzisiaj już 2 razy 6/7 i raz 5/5.
Najlepiej nie zmieniać liczb.Po wygranych gdy kupon się kończy, znów nim grać na kilka losowań.
Jest taki MZ, który każdego dnia nie schodzi z 1000 do 1500 zł.z samej gry w Keno.Gra online i w kolekturach w szybkie600.
Z drugiej strony
pisanie czegokolwiek na tym czacie jest bezcelowe a tracenie czasu na czytanie tego bełkotu to masochizm
poziom pojmowania np. takiego wielonickowca jak bohdany żenująco słaby >> 3 747 590
więcej w tej ZIELONEJ GŁUPOCIE nie zamierzam uczestniczyć >> piszący tutaj w 90 % to podstawówka co najwyżej zawodówka więc jest jak jest >> STRATA CZASU <<
ZLIKWIDOWAŁBYM TEN CZAT JAK NAJSZYBCIEJ jest potwornie obciachowy.
Żegnam.
pisanie czegokolwiek na tym czacie jest bezcelowe a tracenie czasu na czytanie tego bełkotu to masochizm
poziom pojmowania np. takiego wielonickowca jak bohdany żenująco słaby >> 3 747 590
więcej w tej ZIELONEJ GŁUPOCIE nie zamierzam uczestniczyć >> piszący tutaj w 90 % to podstawówka co najwyżej zawodówka więc jest jak jest >> STRATA CZASU <<
ZLIKWIDOWAŁBYM TEN CZAT JAK NAJSZYBCIEJ jest potwornie obciachowy.
Żegnam.
galik zatypował(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 878438 i trafił(a) 660 zł
MPFK, jakie masz zasługi dla tego portalu? Podałeś chociaż 1 pewniaka? Pozdrawiam wszystkich bez względu na wykształcenie.
Do porannej czytanie tych bzdur to porazka
Zluzujcie majty
Trochę szacunku
A jak się nie podoba to nie wchodzic na zielona
Są inne czaty i fora lotto
Zluzujcie majty
Trochę szacunku
A jak się nie podoba to nie wchodzic na zielona
Są inne czaty i fora lotto
MPFK Odnoszę wrażenie ,że te 90 % to istoty z innej planety . 3 747 622.
Dziekuję za maila .
Dziekuję za maila .
Sara , forum jest skarbnicą pewniaków .Widziałam,ze MPFK podawał pewniaki w temacie - Takie coś . Nie tylko On
Zakupy muszę zrobić
Zakupy muszę zrobić
Witam wszystkich
Anatidefob zatypował(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 878446 i trafił(a) 10000 zł
Zbigniew
W co dziś grasz ?
W co dziś grasz ?
Mało Pojętny Ferdek Kiepski przeczytałem te twoje wypociny,ale wiesz co,nie błaźnij się aż tak mocno,przynajmniej pisz prawidłowo nicki,wiem że to robisz celowo,no ale cóż jaki umysł taki nóż,masz zło w sobie ale nie przejmuj się,dużo jest takich jak ty,mam nadzieję że nie będziesz szkodzić innym,bo wtedy może spotkać cię kara,chyba wiesz o tym?
Jeśli trata czasu to pj kiego piszesz... Ja typuje trochę pogram na żywca i oktu każdy jest rownya wykształcenie... Czasem zwracam uwagę na bledyale liczy się tresc
Każdy ma jakiś sposób na orzniecue Toska... Ale niewielu udaje się go przechytrzyc
Tomi
Nam się uda ale trzeba na to czasu
Nam się uda ale trzeba na to czasu