Wpisy 37 450 – 37 549
4 stycznia 2009 21:01 → 5 stycznia 2009 23:24, 100 wpisów
KOCIO - to nawet dalej niż z Maratonu do Aten , więc gratuluję Ci kondycji niezbędnej do tych codziennych marszobiegów...ale cóż , FORTUNA sprzyja wytrwałym!
Widzę, że moja skromna osoba wywołała zupełnie niepotrzebne emocje. Proszę przestańcie Chłopaki. Nie jestem godna Waszych waśni i nowej wojny. Od jutra mam bana za całokształt działalności: za wrogą propagandę i podżeganie do konfliktów. Bo jak to się mówi: do rany mnie przyłóż.... a gangrena gotowa ;)
EDI8 A W STS JEST TAKA MOZLIWOŚC GRANIA JAK W FORTUNIE I TOTOMIXSIE?
Profesor Ciekawski: Masz rację. Na szczęście poduszki nie miały w tym momencie bezpiecznika.
KOCIO nie rozmyslilem sie tylko bylem z psem na spacerze. To podaj czekam:)
Ice-Sky Podam Ci jutro rano jakiegoś typa ;) I... dlaczego niestety, że jesteś kobieciarzem. Myślisz, że ja to facet ;D
KOCIO - jeśli dobrze zrozumiałem , to pytasz mnie o możliwość zawierania zakładów na gry losowe w STS?
Niestety , nie ma tam takiej możliwości...
Niestety , nie ma tam takiej możliwości...
fanfantulipan: teraz dopiero doczytalem w Twoim wpisie coś , z czym się zgodzić absolutnie nie mogę:
"37416. ... nic to jak mawiał Zagłoba" ,
bo to nie Zagłoba a Wołodyjowski tak mawiał - nawet do Baśki...
"37416. ... nic to jak mawiał Zagłoba" ,
bo to nie Zagłoba a Wołodyjowski tak mawiał - nawet do Baśki...
hosiu - całkiem zbędne i nad wyraz nieuzasadnione jest Twoje się tu kajanie i posypywanie głowy popiołem , albowiem Twoja osoba wzbudza tu bardzo pozytywne emocje i wibracje!
Moja z "fanfantulipanem" dysputa jest tego żywym przykładem i w niej nie dostrzegłem cienia sporu a jedynie miłą konwersację o jakże obu nam miłym obiekcie....( uczuć platonicznych ) jaki swym jestestwem stanowisz.
W przeciwieństwie do "fanfantulipana" nie dane mi było jednak podziwiać Twej fotki...
Pzdr.
edi8
Moja z "fanfantulipanem" dysputa jest tego żywym przykładem i w niej nie dostrzegłem cienia sporu a jedynie miłą konwersację o jakże obu nam miłym obiekcie....( uczuć platonicznych ) jaki swym jestestwem stanowisz.
W przeciwieństwie do "fanfantulipana" nie dane mi było jednak podziwiać Twej fotki...
Pzdr.
edi8
fanfantulipan co do wpisu 37395.: zapewniam nadal jestem jedną i tą samą osobą i to w jednym kawałku. A co masz wątpliwości? ;) Myślisz że po ostatniej nocy to taki bardziej ze mnie Frankenstein ? ;D
Ja się nie kajam Edi, ale nie chciałabym nowej wojny z Kogucikiem. Wolę się zbanować. A co u Ciebie? Główka ....pracuje? ;D
Hosiu ;] wiesz co możesz mi podac typa na gg 10469068 napisz ja zwykle na widoku i w tedy mi podasz tą jedną seksowną liczbę :P
hosiu - gdyby nie wrodzona ta moja ( wręcz chorobliwa! ) nieśmiałość , to może bym się USTOSUNKOWAŁ do Twego pytania....a tak tylko Ci odpowiem , że zarówno główka jak i łebek są u mnie wciąż funkcjonujące.
z nowym rokiem stary pech lezie za mną w ML nul....dębowe ukoi mój smutek a liczby 76 zaczynam nie lubieć
heenry: do czego odnosisz to pytanie?
Czy do gier losowych - marginesu działalności Totomixa , czy też do zakładów sportowych?
W Totomixie największy system pełny jaki możesz zagrać to 6z12 na 924 zakłady...
Czy do gier losowych - marginesu działalności Totomixa , czy też do zakładów sportowych?
W Totomixie największy system pełny jaki możesz zagrać to 6z12 na 924 zakłady...
W systemie pełnym , ze stawką 1zł za zakład najwięcej to z 12 liczb - ale w ramach zakładów prostych , z minimalną stawką 2zł za zaklad możesz sobie rozpisać dowolną ilość liczb.
edi8
Ty to masz cierpliwosc odpowiadania wszystkim na pytania.
Chwala Ci za to.
Naprawde jestes THE BEST.
Z tego co widze to jakiekolwiek pytanie do Ciebie nie pozostaje bez odpowiedzi.
pozdrawiam.
Ty to masz cierpliwosc odpowiadania wszystkim na pytania.
Chwala Ci za to.
Naprawde jestes THE BEST.
Z tego co widze to jakiekolwiek pytanie do Ciebie nie pozostaje bez odpowiedzi.
pozdrawiam.
tomcio1972 - dzięki za dobre słowo!
Gdyby tak jeszcze u odbiorców zdolność do percepcji przekazywanych przeze mnie treści stała w zgodzie z moim zaangażowaniem w owych treści propagowanie...bo są tu na forum przypadki beznadziejne , które np. szukają wyników gier za dni , w których te gry się nie odbywają.
Ale dobrze , że trochę śniegiem ( w tym także w Krakowie ) posypało , to dozorcy będą zajęci odśnieżaniem a nie w "Hiszpanii" graniem :)
Pozdrawiam
edi8
Gdyby tak jeszcze u odbiorców zdolność do percepcji przekazywanych przeze mnie treści stała w zgodzie z moim zaangażowaniem w owych treści propagowanie...bo są tu na forum przypadki beznadziejne , które np. szukają wyników gier za dni , w których te gry się nie odbywają.
Ale dobrze , że trochę śniegiem ( w tym także w Krakowie ) posypało , to dozorcy będą zajęci odśnieżaniem a nie w "Hiszpanii" graniem :)
Pozdrawiam
edi8
I humoru tez Ci nie brakuje.
Delikatnie ale bardzo dosadnie.
Mozna sie usmiac.
Delikatnie ale bardzo dosadnie.
Mozna sie usmiac.
Przykro mi Bella34, ale przestrzegałem przed tym 9 i 76, a powiedziałem że padną dzisiaj 19 lub 59 i proszę padły obie. W dalszym ciągu trzymam się tego co napisałem wcześniej że w poniedziałek lub wtorek wpadnie to 9 i 76. No a dzisiaj mi się poszczęściło i trafiłem 2/2 na szczęście wysłałem to 19 i 59. Gratuluję wszystkim tym co tez wygrali i powodzenia.:)
kurczeod 2 tygodni nic mi nie wpada tj.od pory kiedy podalam swoje nr bratu ,a to pech ciągle mialam nawet do tysiaca zlotych a teraz zero
Hosia, a znasz ten kawałek ,, Za ostatni GROSZ kupie dziś ...itd'' Dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam.
ma ktoś jakieś pewniaki na dzisiaj? Interesują mnie pewne trójki. Za dużo przegrywam, chciałbym wytypować w Fortunie..-)
coś mi od dwóch tygodni żadna parka nie chce siąść:( wczoraj miałem pewniaka 38 i 42 i nic:(
ja dzisiaj obstawiam na profesionalu dwie parki ;]
46,69
9,76
i potem razem jako czwórka :)
9,76,46,69.. ale to nie pewniaki :P to moje typy. I idę wysłać na totomixa na NIE w ML..
46,69
9,76
i potem razem jako czwórka :)
9,76,46,69.. ale to nie pewniaki :P to moje typy. I idę wysłać na totomixa na NIE w ML..
heenry: jeśli masz zamiar być dziś w 2 firmach - to wykorzystaj różnice kursów jakie pomiędzy nimi występują i "parki" obstaw sobie w Totomixie a "czwórkę" w FORTUNIE.
Nie wiem za jaką stawkę będziesz grał , ale czym wyższa stawka to kwotowa różnica przy trafieniu będzie wyraźniejsza , ponieważ za "parkę" w Totomixie masz 3,2x3,2x0,9=9,20 a w FORTUNIE jest stały kurs 10x0,9=9,0.
Pzdr.
edi8
Nie wiem za jaką stawkę będziesz grał , ale czym wyższa stawka to kwotowa różnica przy trafieniu będzie wyraźniejsza , ponieważ za "parkę" w Totomixie masz 3,2x3,2x0,9=9,20 a w FORTUNIE jest stały kurs 10x0,9=9,0.
Pzdr.
edi8
Mam mój zestaw d) zaraz go napiszę. Zaznaczam, że te liczby, które napisałem miałem już przed sobotnim losowaniem. I nie są napisane na podstawie tego losowania, ale napisałem je tutaj bo właśnie one weszły. Tzn dały 5/15 i 4/8.
d) 01,03,06,07,15,17
20,21,33,35,44,49
zestaw d) dał 4/12 dowód to ten ,że w typowaniach typowałem go 30.12.2008
d) 01,03,06,07,15,17
20,21,33,35,44,49
zestaw d) dał 4/12 dowód to ten ,że w typowaniach typowałem go 30.12.2008
Z przedziału c) było już 425 szóstek, nie wiem czy to dużo czy mało ale chyba powyżej średniej trochę.
Witam ,ja dziś puszczam takie (9,14,77)(9,59,17)(9,53,28)(77,17,28)(14,59,28)(14,17,53)(77,59,53)być może jedna 3 wejdzje ,gram po 2 złote w fortunie
Allan -cos z tego dzisiaj wejdzie,nie wie co i nie wiem ile:
9,10,12,17,18,21,28,31,38,50,66,67,68,71,75,76
licze ze bedzie 7-8,dlatego rozpisalem na parki,trojki i systemik w fortunie
9,10,12,17,18,21,28,31,38,50,66,67,68,71,75,76
licze ze bedzie 7-8,dlatego rozpisalem na parki,trojki i systemik w fortunie
edi8 masz racje nie zwróciłem na to uwagi co do parki :P na totomixie wysłałem 10 liczb na NIE, zobaczymy :P chciałem do kuponu dopisać Parzyste, ale pani powiedziała, że nie można..
heenry - abyś na przyszłość i innych zdarzeń nie usiłował zagrać razem z liczbami ML na NIE , to poczytaj stosowny zapis w przepisach:
Totokeno
Zakres zdarzeń z oferty: 101-180
Należy wytypować minimum 1 liczbę, która nie zostanie lub zostanie wylosowana w Multi Lotku w dniu podanym w opisie zdarzenia, gdzie:
1 - oznacza, że dana liczba nie zostanie wylosowana
2 - oznacza, że dana liczba zostanie wylosowana
Zdarzenia 101-180 można typować metodą „chybił-trafił”.
UWAGA! Zdarzenia z zakresu 101-180 można łączyć z pozostałymi zdarzeniami z oferty za wyjątkiem zdarzeń o numerach 3 oraz 13-17 . "
A te w/w wymienione zdarzenia o numerach 3 i 13-17 to:
a/ 3 to P/NP ML
b/ 13-16 to zakresy PLUSA ML
c/ 17 to P/NP PLUS ML
Pzdr.
edi8
Totokeno
Zakres zdarzeń z oferty: 101-180
Należy wytypować minimum 1 liczbę, która nie zostanie lub zostanie wylosowana w Multi Lotku w dniu podanym w opisie zdarzenia, gdzie:
1 - oznacza, że dana liczba nie zostanie wylosowana
2 - oznacza, że dana liczba zostanie wylosowana
Zdarzenia 101-180 można typować metodą „chybił-trafił”.
UWAGA! Zdarzenia z zakresu 101-180 można łączyć z pozostałymi zdarzeniami z oferty za wyjątkiem zdarzeń o numerach 3 oraz 13-17 . "
A te w/w wymienione zdarzenia o numerach 3 i 13-17 to:
a/ 3 to P/NP ML
b/ 13-16 to zakresy PLUSA ML
c/ 17 to P/NP PLUS ML
Pzdr.
edi8
Gregor...zrobiłem z twoich licz 10 trójek.Sądziłem że za trojkę płacą 900 złotych, a tutaj 150 za stawkę 3 złote, włożyłem 30 złotych. Może chociaż jedna trójeczka wpadnie?
Allan -
to za "trójkę" w DL FORTUNA ( wobec kursu 550 ) płaci 990zł przy zawarciu zakładu prostego , bo 550x0,9x2zł=990zł
to za "trójkę" w DL FORTUNA ( wobec kursu 550 ) płaci 990zł przy zawarciu zakładu prostego , bo 550x0,9x2zł=990zł
Edi8 a ile płacą w fortunie za zakład prosty z 4 liczb i 5 liczb w Multi lotku ?
Michałek - kurs na 4/4 ML w FORTUNIE to 200 , czyli 200x0,9x2zł=360zł a 5/5 ma kurs 1000 , czyli 1000x0,9x2zł=1800zł.
Strona FORTUNY to www.efortuna.pl i tam wszystkie inne kursy sobie znajdziesz.
Pzdr.
edi8
Strona FORTUNY to www.efortuna.pl i tam wszystkie inne kursy sobie znajdziesz.
Pzdr.
edi8
nadal KOCIO grasz stałymi liczbami?
i czy te, które podałeś to są te stałe?
i czy te, które podałeś to są te stałe?
Ja powoli dochodze do wniosku ze granie zakładami prostyni w DL nie ma sensu lepiej puscić w systemie 10 raz na jakiś cza niz ciagle proste puszczć co o tym sądzicie?? bo w prostych to góra 4\6 wejdzie
maju
A probowales kiedykolwiek typowac po 10 liczb na sucho?.
I jakie byly tego efekty?.
10 liczb w systemie kosztuje 420 zl.
Nie jest to malo?.
Jesli nie trafisz min 3/10 to zapomnij o zwrocie zainwestowanych pieniedzy.
Niby takie proste ale w realu bardzo ciezko to osiagnac.
3/10 to 35 trojek x 16 zl = 560 zl
czyli 150 zl jestes wygrany jesli tylko trafisz 3/10.
Moze i warto.
Okaze sie jak zagrasz w realu.
A probowales kiedykolwiek typowac po 10 liczb na sucho?.
I jakie byly tego efekty?.
10 liczb w systemie kosztuje 420 zl.
Nie jest to malo?.
Jesli nie trafisz min 3/10 to zapomnij o zwrocie zainwestowanych pieniedzy.
Niby takie proste ale w realu bardzo ciezko to osiagnac.
3/10 to 35 trojek x 16 zl = 560 zl
czyli 150 zl jestes wygrany jesli tylko trafisz 3/10.
Moze i warto.
Okaze sie jak zagrasz w realu.
tomcio1972 ale wiesz że wiekszosc szóstek pochodzi z zakładów systemowych ostatnio w mojej okolicy były 3 szóstki jedna w systemie 7 a dwie w 9
MAJU TO ZALEŻY JA GRAM TEŻ SYSTEMEM 7 W DL.TY PISZESZ O SYSTEMIE 10 RAZ NA JAKIS CZAS A KOSZT TAKIEGO ZAKŁADU TO 420 ZŁ I NIEMA GWARANCJI ZE PODNIE CHOCIAŻ TRÓJKA
Wiadomo ze nie ma gwarancji próbowałeś kiedyś trafić 6 w dziale testuj liczby? czy udało ci sie trafić 6 podająć 6 liczb bo mi co najmniej to 8 ????
czesc wszystkim czy ktos kiedys sprawdzal 8 liczb z ktorych przynajmniej 6 liczb wypadlo z 6 razy zaznaczam ze chodzi o ml.i prosze podac jakie dzieki
tomcio1972 - czy do swojej gry na strefy , robiłeś też przymiarki z wykorzystaniem metody doboru spośród grup z tą samą końcówką ,czyli liczbą na końcu?
Bo np. wczoraj w grupach zakończonych na "4" i "5" było 2x po 5z8:
a/ 14-44-54-64-74
b/ 5-15-25-35-65
a grając to systemem pełnym 4z8 przy stawce 1zł za 70zł w FORTUNIE - za każdą taką "5"z8 mamy 5x ""czwórki" po 180zł sztuka , czyli 900zł. Gdyby 5z8 wchodziło częściej niż co 12 losowanie , to jest grosik z tego bo dochodzi na plus jeszcze za ew. 4z8 po drodze uzyskane...
Bo np. wczoraj w grupach zakończonych na "4" i "5" było 2x po 5z8:
a/ 14-44-54-64-74
b/ 5-15-25-35-65
a grając to systemem pełnym 4z8 przy stawce 1zł za 70zł w FORTUNIE - za każdą taką "5"z8 mamy 5x ""czwórki" po 180zł sztuka , czyli 900zł. Gdyby 5z8 wchodziło częściej niż co 12 losowanie , to jest grosik z tego bo dochodzi na plus jeszcze za ew. 4z8 po drodze uzyskane...
Witaj edi8
Przymierzalem sie kiedys do koncowek ale jakos mi to nie szlo.
Nie jest z tymi koncowkami tak latwo.
Wczoraj akurat wpadlo na koncowki 2 x 5/8 ale przed losowaniem mamy niestety ciezki wybor bo oprocz tego ze trzeba wybrac jakies koncowki to jeszcze mamy do wyboru z 10 grup po 8 koncowek.
Zalozmy ze wiemy ze beda(to tylko marzenie) 2 grupy po 5 koncowek.
Jak je wylowic z 10 grup?.
Nie takie proste.
pozdrawiam.
Przymierzalem sie kiedys do koncowek ale jakos mi to nie szlo.
Nie jest z tymi koncowkami tak latwo.
Wczoraj akurat wpadlo na koncowki 2 x 5/8 ale przed losowaniem mamy niestety ciezki wybor bo oprocz tego ze trzeba wybrac jakies koncowki to jeszcze mamy do wyboru z 10 grup po 8 koncowek.
Zalozmy ze wiemy ze beda(to tylko marzenie) 2 grupy po 5 koncowek.
Jak je wylowic z 10 grup?.
Nie takie proste.
pozdrawiam.
Wstępnie myślałem o takim specyficznym rodzaju progresji , bo nastawionym nie na zysk - a jedynie na 100%-owy zwrot , przy wystąpieniu w obrębie granej ( po wyselekcjonowaniu ) grupy z określoną końcówką właśnie 5z8 a zysk czerpać z ew. 4z8 , które pomiędzy kolejnymi 5z8 będą się pojawiać...I stąd granie tego systemem 4z8.
W pytaniu chodziło mi czy masz jakieś analizy występowania 5z8 W OBRĘBIE GRUP 10 KOŃCÓWEK.
W pytaniu chodziło mi czy masz jakieś analizy występowania 5z8 W OBRĘBIE GRUP 10 KOŃCÓWEK.
nie edi8 nie mam takich analiz
na forum u Willego "dylong" w temacie
"krotkie podsumowanie ostatniego losowania(jakie metody i trendy liczbowe odniosly sukces w tym losowaniu)" robi takie podsumowanie i juz 15 minut po losowaniu jest tam wszystko bardzo dokladnie i przejrzyscie ujete.
Koncowki,ciagi,wystepowanie liczb i wiele innych ciekawych spostrzezen odnodnie losowan.
na forum u Willego "dylong" w temacie
"krotkie podsumowanie ostatniego losowania(jakie metody i trendy liczbowe odniosly sukces w tym losowaniu)" robi takie podsumowanie i juz 15 minut po losowaniu jest tam wszystko bardzo dokladnie i przejrzyscie ujete.
Koncowki,ciagi,wystepowanie liczb i wiele innych ciekawych spostrzezen odnodnie losowan.
Witam po przerwie ;)
Wrzucam swoje przemyslenia na dzis :)
6 8 17 32 42 43 57 58 75 77
Liczb nie poslalem a analiza sprzed 10 min :)
Wrzucam swoje przemyslenia na dzis :)
6 8 17 32 42 43 57 58 75 77
Liczb nie poslalem a analiza sprzed 10 min :)
Ja na dzis wyslalem za 22 zl i mam nadzieje ze przegram(jest duza szansa na to)
Fortuna:
4.9.21.35.41 - 2 zl(zaklad prosty)
---
8.12.18.21
8.12.18
8.12.21
8.18.21
12.18.21
Kazdy po 2 zl(zaklad prosty)
---
4.5.27.31
4.5.27
4.5.31
4.27.31
5.27.31
---
Fortuna:
4.9.21.35.41 - 2 zl(zaklad prosty)
---
8.12.18.21
8.12.18
8.12.21
8.18.21
12.18.21
---
4.5.27.31
4.5.27
4.5.31
4.27.31
5.27.31
---
EDI powiedz mi jedną rzecz dzisiaj po raz 1 zagrałem w fortunie 3-kami po stawce 2 zł, na kuponie mam info o zakładzie bezpiecznym...czy możesz mi to opisać? jakie koszta i jak to się ten kupon bezpieczny przy zakładach na 3 - 4 oraz np 5 liczb ? dziękuje z góry.
krzysztof k.t. : po 100%-owo pewne info odsyłam Cię na stronę FORTUNY www.efortuna.pl a moja wiedza w tej sprawie jest taka , że LICZBY ŚWIATA nie wchodzą jednak w zakład BEZPIECZNY , którego idea sprowadza się do tego , że jeśli zagramy na kuponie prostym minimum 5 zdarzeń z AKO od 200 wzwyż i popełnimy tylko 1 błąd , trafiajc np.7z8 granych zdarzeń - to jako rekompensatę dostaniemy od FORTUNY naszą wniesioną stawkę x 10x0,9.
Czyli grając ze stawką 10zł , dostaniemy 10x10x0,9=90zł.
Oczywiście trafiając w tym przykładzie 8z8 - dostaniemy całą należną nam wygraną i wariant BEZPIECZNY tu nie zachodzi...
Pzdr.
Czyli grając ze stawką 10zł , dostaniemy 10x10x0,9=90zł.
Oczywiście trafiając w tym przykładzie 8z8 - dostaniemy całą należną nam wygraną i wariant BEZPIECZNY tu nie zachodzi...
Pzdr.
no i dobrze przewidzialem
2/5
2x1/4
i nie ma 22 zl.
ha ha ha
2/5
2x1/4
i nie ma 22 zl.
ha ha ha
tomcio1972 - sprawdziłem występowanie trafień od 5z8 wzwyż , w grupach o tej samej końcówce za ostanie 365 dni...
Najmocniejsza grupa to :
5-15-25-35-45-55-65-75 , w której było w tym czasie 13x5z8 i 2x6z8.
Najmocniejsza grupa to :
5-15-25-35-45-55-65-75 , w której było w tym czasie 13x5z8 i 2x6z8.
tak sie domyslalem ze koncowki liczb
zakonczone na 5 bardzo duzo wystepowaly.
A czytales tamten temat do ktorego Cie odsylalem?.
zakonczone na 5 bardzo duzo wystepowaly.
A czytales tamten temat do ktorego Cie odsylalem?.
jest w dziale "typowania" uczestnik tego forum pod nickiem
"typer liczb 2.7.21.33.38.40"
i dzis byl jego dzien.
trafil 5/5 a w sumie 5/6
Musze Ci powiedziec ze kilka razy puszczalem te liczby na 5 i 6 skreslen a dzis niestety nie.
Puscilem 2 czworki z trojkami i jedna
5 i niestety klops.
Jaki to los potrafi platac figle,albo czlowiek jest malo konsekwentny w dazeniu do celu.
Gratulacje dla "typera" za 5/5.
"typer liczb 2.7.21.33.38.40"
i dzis byl jego dzien.
trafil 5/5 a w sumie 5/6
Musze Ci powiedziec ze kilka razy puszczalem te liczby na 5 i 6 skreslen a dzis niestety nie.
Puscilem 2 czworki z trojkami i jedna
5 i niestety klops.
Jaki to los potrafi platac figle,albo czlowiek jest malo konsekwentny w dazeniu do celu.
Gratulacje dla "typera" za 5/5.