Wpisy 3 741 299 – 3 741 398
1 lutego 2020 22:37 → 1 lutego 2020 23:37, 100 wpisów
Niemożliwe, dużo mogę powiedzieć na ten temat, ale nie tutaj.Chyba nie miałeś na myśli Neevtona?
Jeszcze coś opublikuje.Musze mieć gwarancję, że tak miła informacja nie wpłynie na stan zdrowia odbiorcy
.
.
zmienił,ale wcześniej widziałem że to Turbo miał,to jest wiarygodne przyznaję
to były ósemki dlatego takie kwoty,4 czwórki i 24 trójki,to tyle wychodzi ile podał
Sorry ten nieżywy zupełnie kurczak mi zaszkodził
w moich stronach zremy zywe i pijemy prosto z rzeki
w moich stronach zremy zywe i pijemy prosto z rzeki
https://www.youtube.com/watch?v=au8rHGvytn8
Na dobranoc...wyciszacz
Na dobranoc...wyciszacz
dzikusale ty nie masz potwierdzenie w zestawach stałych,a Turbo miał,rozumiesz?
Zenada
Jak Wam nie wstyd Polacy? Czy Polacy są lubiani na świecie? Czy potrafią się śmiać i radować ze szczęścia bliźnich? Mało jest takich, ale na uczelni są wszyscy mili i życzliwi.Wdtydze się za Was.Pan Bogdan przekonywał niedowiarków, ale czy uwierzyli? Zastanawiam się nad sensem publikowania skanow.Zapraszam na inną syronke , obejrzyjcie kto trafił 11 liczb w MM.
Jedno wiem że Kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 3 Miliony moje liczby z Lotto wyszły w Mini 3/5 nosz..qukuryku ..z takim graniem a w Lotto od long long time to jakaś porażka takiej maniany jak żyje nie miałem kulki wymienili na inne czy jaki hu. Dy byk
Dzikus, jesteś
Pamiętasz forsami pewien zestaw z liczbami 10,11,15,16,24,26,46,47 ?
A kto przed południem podawał pewniaki na czacie???
Gram swoimi liczbami nic niezmieniam czekam nie patrze na cudze czekam na swoje
Gonzaga jest na golden
Miesiąc temu miałem 3/6 lotto jak byłem w Polsce
Oto numery lotto ze skosów miesiąc temu
10,11,15,16,24,32
Oto numery lotto ze skosów miesiąc temu
10,11,15,16,24,32
No , widzisz k30, ludzi - tych nieuków - jak to nazwał pewien portalowicz , należy szanować.Ty k30, pamiętasz, a innych ogarnęła amnezja.Czyz to nie odmiana koronowirusa ???
Niewiem o co chodzi z tym remisem ale uprawiam tylko jeden sport to niewiem o co chodzi
czas z WB ZJECHAc do domu I TU sie oZEnic i zyc bo teraz DUDA rzadzi