Wpisy 3 741 277 – 3 741 376
1 lutego 2020 22:20 → 1 lutego 2020 23:24, 100 wpisów
Z uwagi na to, że Pan Admin nie wykazał trafień w zestawach mini, pokazuje go teraz.

Hej, co sadzicie o tym systemie multi https://www.youtube.com/watch?v=acQ5EaqVD78&t=56s
Niemożliwe, wszystko jest możliwe, ale z pomyslunkiem.Im więcej podajemy niby pewniaków , tym gorzej.Jeszcze pokaże wygrane w MM.Arczibalik73, obudź się
Bardzo mi pomaga krytyka, a nawet inwektywy, którymi pozwalał sobie rzucać pewien mędrzec.
Turbo a co sądzisz o prawie przyciągania?
dobrego poczucia humoru dalszego bo zdrowie to tak jak z młodościa ale to już było
MPFK, miałem już nie reagować na Twoje wpisy.Jednak pozwalam sobie na złamanie obietnicy.Spiesze poinformować, że dzięki Tobie dopisalo szczęście.Pamietaj - dobro wraca.Szczesc Boze
Niemożliwe, dużo mogę powiedzieć na ten temat, ale nie tutaj.Chyba nie miałeś na myśli Neevtona?
Jeszcze coś opublikuje.Musze mieć gwarancję, że tak miła informacja nie wpłynie na stan zdrowia odbiorcy
.
.
zmienił,ale wcześniej widziałem że to Turbo miał,to jest wiarygodne przyznaję
to były ósemki dlatego takie kwoty,4 czwórki i 24 trójki,to tyle wychodzi ile podał
Sorry ten nieżywy zupełnie kurczak mi zaszkodził
w moich stronach zremy zywe i pijemy prosto z rzeki
w moich stronach zremy zywe i pijemy prosto z rzeki
https://www.youtube.com/watch?v=au8rHGvytn8
Na dobranoc...wyciszacz
Na dobranoc...wyciszacz
dzikusale ty nie masz potwierdzenie w zestawach stałych,a Turbo miał,rozumiesz?
Zenada
Jak Wam nie wstyd Polacy? Czy Polacy są lubiani na świecie? Czy potrafią się śmiać i radować ze szczęścia bliźnich? Mało jest takich, ale na uczelni są wszyscy mili i życzliwi.Wdtydze się za Was.Pan Bogdan przekonywał niedowiarków, ale czy uwierzyli? Zastanawiam się nad sensem publikowania skanow.Zapraszam na inną syronke , obejrzyjcie kto trafił 11 liczb w MM.
Jedno wiem że Kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 3 Miliony moje liczby z Lotto wyszły w Mini 3/5 nosz..qukuryku ..z takim graniem a w Lotto od long long time to jakaś porażka takiej maniany jak żyje nie miałem kulki wymienili na inne czy jaki hu. Dy byk
Dzikus, jesteś