Wpisy 3 741 216 – 3 741 315
1 lutego 2020 21:51 → 1 lutego 2020 22:50, 100 wpisów
Zmarnowałam losowanie,miałam 3 liczby dobre to dopisałam dwie złe,by 50 zł było za 3/3.
W mini 4 czwórki na 8, patrz zestawy i 4 na 10 oraz 4 na 12.Warto było zainwestować większą kwotę.Oby nie było piątek zbyt dużo
Gram na 3-4 liczby w poniedziałek,pokusiło mnie na więcej i drobne mam.
Turbo
jeśli tak dużo zainwestowałeś to zapewne pochwalisz się wygranymi skanami
jeśli tak dużo zainwestowałeś to zapewne pochwalisz się wygranymi skanami
Gdy pisałem przed losowaniami to mędrzec kpił ze mnie.To do lorey.
60 i 70 tki w multi piknie kosze x2 6/9 5/8 w mini 3/5 i kosz w typowaniu 4/12
Jack 6-12
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Ciekawe ile nabilo w lotto Raczej nie doszło do 2 mln Dzisiaj nie grałem Pusciłem mini i pensje
Dopisano wygrane Super Szansa
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Co ciekawe, wygrywają krytykowani i Ci, którzy nie piszą na czacie.Kemysz, ukłony dla Ciebie
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
marmich zagrał(a) za 12 zł w typowaniach keno na los. nr 876820 i wygrał(a) 626 zł
kriss666 zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 876820 i wygrał(a) 500 zł
Z uwagi na to, że Pan Admin nie wykazał trafień w zestawach mini, pokazuje go teraz.

Hej, co sadzicie o tym systemie multi https://www.youtube.com/watch?v=acQ5EaqVD78&t=56s
Niemożliwe, wszystko jest możliwe, ale z pomyslunkiem.Im więcej podajemy niby pewniaków , tym gorzej.Jeszcze pokaże wygrane w MM.Arczibalik73, obudź się
Bardzo mi pomaga krytyka, a nawet inwektywy, którymi pozwalał sobie rzucać pewien mędrzec.
Turbo a co sądzisz o prawie przyciągania?
dobrego poczucia humoru dalszego bo zdrowie to tak jak z młodościa ale to już było
MPFK, miałem już nie reagować na Twoje wpisy.Jednak pozwalam sobie na złamanie obietnicy.Spiesze poinformować, że dzięki Tobie dopisalo szczęście.Pamietaj - dobro wraca.Szczesc Boze
Niemożliwe, dużo mogę powiedzieć na ten temat, ale nie tutaj.Chyba nie miałeś na myśli Neevtona?
Jeszcze coś opublikuje.Musze mieć gwarancję, że tak miła informacja nie wpłynie na stan zdrowia odbiorcy
.
.
zmienił,ale wcześniej widziałem że to Turbo miał,to jest wiarygodne przyznaję