Wpisy 3 741 016 – 3 741 115
1 lutego 2020 18:40 → 1 lutego 2020 20:58, 100 wpisów
Byłam w cpn,nie wysłałam 4 piątek,kupon mi się zawieuszył
Drugi raz nie idę
mam 4 10
2 -5.
Drugi raz nie idę
mam 4 10
2 -5.
Co robicie 

Coś za mało zapłaciłam....dopiero w domu zobaczyłam,że kuponu nie dałam jednego...tak to jest jak się na miejscu skreśla.
Nie
Noni dobre masz 

Mam dobre liczby.
Zbyszek mogłeś poczekać z tą 3,podałabym Ci 3 dobre.
Zbyszek mogłeś poczekać z tą 3,podałabym Ci 3 dobre.
Smakowało piwo z dudami i pinokiem, to mamy gdzieś wasze upadle kopalnie .
Potem napiszę jakie 5 miałam wysłać,teraz nie piszę bo Mega może zgapic.
Idę pod prysznic .Szybkie 600 zagrane na 20 losowań, 5 zakładów, stawka 5.
Tomek nie wysłałam 4 piątek,bo skreślałam na miejscu i kupon mi się zmieszał z pustymi.Jak trafię 5/5 to będę płakać.
Daj mi trochę siebieto mi wystarczy... Uśmiech, dobre slowożarcia nie musisz jestem po kolacji
Magda gdzie byłaś na sylwestra

Magda 

Magda graj tymi
Ładny
Anatidefob zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 876782 i wygrał(a) 300 zł
Turbo mam sernik,porzeczkowe i babkę cytrynową....kupne ale dobre.
Wiem, że u Was są pyszne wyroby.Kocham Szczecin , Kamień Pomorski i Międzyzdroje.Dzienow, Dziwnówek , nie.
Miałem koleżankę , z którą chodziłem na siłkę.Mawiala do mnie : - Nie zbliżaj się do mnie bo jestem zakisielona.
Jeszcze chcę zagrać mini online, system 10, ale nie wiem, które z nich wybrać.

Potem późna kolacja >> zjem kurczaka zupełnie nieżywego a potem pomyślę o trzonie
Witam
A dlaczego nie ma tester liczb na Szybkie 600 ? Ktoś coś ?
Dobry wieczór
MPFK , dziękuję za liczbę 1 , miałam tylko jedno trafienie . Dwie moje liczby nie były wylosowane .
MPFK , dziękuję za liczbę 1 , miałam tylko jedno trafienie . Dwie moje liczby nie były wylosowane .
Turbo wygrałeś w szybkim 600 ?
Nie czytaj raczej tego co tutaj piszę ( przed wpisem 3 741 108) bo byłem w zielonym stanie świadomości.
Teraz muszę położyć dzieci. Jeśli będziesz miał dobrą liczbę na jutro , to będę wdzięczna
Nie czytam czatu Zielony stan świadomości , niezwykle trafne określenie czatu .
Przepraszam, ale dzieci czekają
Nie czytam czatu Zielony stan świadomości , niezwykle trafne określenie czatu .
Przepraszam, ale dzieci czekają
Podejrzewam ze zaraziłem się zielonym wirusem i mogę jeszcze czasami po bredzić nieco