Wpisy 3 740 977 – 3 741 076
1 lutego 2020 18:10 → 1 lutego 2020 20:26, 100 wpisów
A gracie w te 600 co tydzień przez rok
To jest badziewie zbigniew wedlug mnie
Ale trafiłem perfumy i kwiaty się spodobały poszło 140euro ale co dla miłości się nie robi magda dzięki za podpowiedź z tymi perfumami
Te 600 trudniej trafić niż 5/5 w mini nie zagram wto
Jeszcze tez w to nie gralem.Smiech na sali ta wygrana.Lepiej puscic keno na 9 liczb 3 razy latwiej trafic i wygrana wieksza
Skan jest forsa haha
Wczoraj mialem mini 2 zaklady s6 i nic
Forsami w roku 2001 miałem dziś 349DDC 

Damian1983, to zależy od szczęścia.Szybkie600 działa jak Kaskada, tylko tutaj możesz typować sam.
Raczej w to nie zagram
Puszczam codziennie mini od 1 stycznia. Dzis 4 zaklady mam z maszyny
Lepiej zagraj w mini fajniej trafić 3000000 niż 32000
Mi to nie musisz mowic Zbigniew
Miało być 300 000 niż 32000
Nie ma regoly czy oddzielnie czy razem, godzina wyslania tez nie ma.Mini najlepsza gra
Trafilem w styczniu 3 razy 3/5 grajac w mini codziennie od 2 do 4 zakladow
Wiecej nie topie w to kasy nie ma sensu
29 baniek w lotto trafil jeden zaklad z maszyny z a 4 zl wiec jak masz miec szczescie to trafisz za drobne
Damian1983, kupiłem 5 zakładów MM 8/8 z plusem.Nawet trojki nie było i plusa.Obstawilem chybiki, na stawce , bez plusa, a szkoda, wpadło 3 razy 6.
K30, nijaki wykształciuch Doktor2p ( nick nie ma nic z inteligencją ), nie może czytać Twoich postów , twierdząc, że nie ukończyłeś podstawówki.Pozdrow go.
Byłam w cpn,nie wysłałam 4 piątek,kupon mi się zawieuszył
Drugi raz nie idę
mam 4 10
2 -5.
Drugi raz nie idę
mam 4 10
2 -5.
Co robicie 

Coś za mało zapłaciłam....dopiero w domu zobaczyłam,że kuponu nie dałam jednego...tak to jest jak się na miejscu skreśla.
Nie
Noni dobre masz 

Mam dobre liczby.
Zbyszek mogłeś poczekać z tą 3,podałabym Ci 3 dobre.
Zbyszek mogłeś poczekać z tą 3,podałabym Ci 3 dobre.
Smakowało piwo z dudami i pinokiem, to mamy gdzieś wasze upadle kopalnie .
Potem napiszę jakie 5 miałam wysłać,teraz nie piszę bo Mega może zgapic.
Idę pod prysznic .Szybkie 600 zagrane na 20 losowań, 5 zakładów, stawka 5.
Tomek nie wysłałam 4 piątek,bo skreślałam na miejscu i kupon mi się zmieszał z pustymi.Jak trafię 5/5 to będę płakać.
Daj mi trochę siebieto mi wystarczy... Uśmiech, dobre slowożarcia nie musisz jestem po kolacji
Magda gdzie byłaś na sylwestra

Magda 

Magda graj tymi
Ładny
Anatidefob zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 876782 i wygrał(a) 300 zł
Turbo mam sernik,porzeczkowe i babkę cytrynową....kupne ale dobre.
Wiem, że u Was są pyszne wyroby.Kocham Szczecin , Kamień Pomorski i Międzyzdroje.Dzienow, Dziwnówek , nie.