Wpisy 3 739 196 – 3 739 295
31 stycznia 2020 01:40 → 31 stycznia 2020 09:54, 100 wpisów
3 739 194. gonzaga no moze a moze i nie
kto wie
kto wie
A,niech rzesz wychodzi kiedy jej wypadnie
Ja stawiam na>56 i 64
Ja stawiam na>56 i 64
ja zaś stawiam na 1 i 16
3 739 199. gonzaga wzajemnie,ja podejrzewam ze moga wyjsc takie liczby 1,7,16,26,39,41,42,43,44,62,
dobra uciekam spać dobranoc wszystkim
Motto na dziś....Nie masz sposobu na swojego chłopaka ? ...Kup mu cztero-paka
Wersja w drugą stronę....Chcesz mieć zadowoloną żonę ?
Kup żonie 4 perły i o to chodziło właśnie Wypije i zaśnie
Kup żonie 4 perły i o to chodziło właśnie Wypije i zaśnie
https://www.youtube.com/watch?v=CfIE7XdcBJw
Oczywiście to takie żarty Wystarczy ten kawałek żonie puścić aby zdołała odpuścić
Oczywiście to takie żarty Wystarczy ten kawałek żonie puścić aby zdołała odpuścić
a propos skarpetek na nogach kobietczyżby Krzysztof C coś wiedział?
Holenderscy naukowcy odkryli, że seks w skarpetkach zwiększa prawdopodobieństwo orgazmu u kobiety. Ta uwaga dotyczy damskich stóp, Panowie.
Holenderscy naukowcy odkryli, że seks w skarpetkach zwiększa prawdopodobieństwo orgazmu u kobiety. Ta uwaga dotyczy damskich stóp, Panowie.
dobre choć jak facet nie kumaty to i w gumowcach nic nie zdziala trza znac odpowiednie doiscia odpowiednie guziczki inaczej inny kumaty ugasi kobiecy pożar
3 739 215. Mewa
Stało się faktem jak przewidywałem jedna osoba wygrała w Lotto kumulacja ja mam kupon I tak ważny do 20 Lutego
https://s3.amazonaws.com/op24-forum-images/14830/19336c0ce3a5383d4193f82dabdbce02.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
No,dzień trzeba rozpocząć od życzeń i pozdrowien.Zycze szczęścia w nowej grze, rozbicia kumulacji w EuroJackpot.
Już skan w drodze.Potwierdzrnie na dla zainteresowanych na profilu.Mati24
Czy nie uważacie prawdziwi Polacy,że ci odmieńcy są jacyś dziwni?oni tu nie pasują,założyli sobie konta niedawno i narzucają swoje doktryny,mianowicie takie' my tu rządzimy,wszystko wygrywamy,a wy jesteście głupsi i tylko patrzcie jak nam szczęście sprzyja"to aż nadto widać,że ci ludzie są nie Polakami,bo Polacy się tak nie zachowują,znam pewną nację która się tak zachowuje,zgadnijcie jaka?
nie uważacie prawdziwi Polacy,że ci odmieńcy są jacyś dziwni?oni tu nie pasują,założyli sobie konta niedawno i narzucają swoje doktryny,mianowicie takie' my tu rządzimy,wszystko wygrywamy,a wy jesteście głupsi i tylko patrzcie jak nam szczęście sprzyja"to aż nadto widać,że ci ludzie są nie Polakami,bo Polacy się tak nie zachowują,znam pewną nację która się tak zachowuje,zgadnijcie jaka?
No i kogoś trza wytypować
No i kogoś trza wytypować
No nic ide w papierki
Waldus jak znajdę szczęśliwe numery to sie podziele
Waldus jak znajdę szczęśliwe numery to sie podziele
Polacy częściej myją ręce niż Chińczycy, myją naczynia po i przed jedzeniem.- To info studenta z jednej z uczelni.
Do 3 razy sztuka.
Zestaw liczbowy Paska sprawdzony w 3 kolejnych losowaniach.
1. Brak wygranej.
2. Brak wygranej.
3. Brak wygranej.
>> 1, 8, 18, 21, 35, 37, 41 << --> Lotto Plus: system 7.
Zestaw liczbowy Paska sprawdzony w 3 kolejnych losowaniach.
1. Brak wygranej.
2. Brak wygranej.
3. Brak wygranej.
>> 1, 8, 18, 21, 35, 37, 41 << --> Lotto Plus: system 7.
Przerwa na
ennio zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 876355 i wygrał(a) 1000 zł
tesa
Dawno Cię nie było na multipasko.Jak wnuki ?
Dawno Cię nie było na multipasko.Jak wnuki ?
mirnam61 zagrał(a) za 40 zł w typowaniach keno na los. nr 876360 i wygrał(a) 2680 zł
Wiosna.
Wrocław: +10.
Wrocław: +10.
witam wszystkich
kebaik
3 739 279. kebaik tak to prawda wieje jakby był halny, ciepło jest ale ten wiatr ludzi na ulicy przewraca, wieje od zachodu
3 739 283. Turbo
Mewa
Żeby tak sobie gratulować koniec pauzy aby do 14h i szybkie 600 moje
Witam wszystkich