Wpisy 3 738 440 – 3 738 539
30 stycznia 2020 16:18 → 30 stycznia 2020 19:18, 100 wpisów
14.09 też był szczęśliwym dniem ( rocznica urodzin pewnego kapłana).Mewa, dziękuję za radę, jesteś bardzo miły.Zawsze marzyłem przebywać w towarzystwie tak kulturalnych ludzi, dlatego tutaj pozostane, a w szczególności ze względu na Twoją mądrość, obycie, kulturę i takt.Jestes ewenementem na skalę światową.Ot, żywy eksponat przykładowy dla studentów pewnej dziedziny.Wysokich wygranych.
Magda mini najtansze a na nim tniesz koszty?
W miejscowości Kartuzy padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Kraków padła wysoka wygrana w zdrapce HAPPY 7
Cześć u mnie w firmie inni dostali kurtki i pulowery firmowe co to ma być ? Mam iść do takiego Pana to też mi da.
Tak szanują pracownika, tylko nie mówicie im. Znaczy fajna firma ale też chcę dostać. Bo ja staram się w pracy bardzo.
magdo proszę.
dobra zajrze potem musze na jutro chate ogarnąć przyjeżdza domie laska turczynka bedzie bal i randka
K30,pisał, że szóstkę trafi ktoś w Chorzowie.Nie Walduś, nie jestem kolektorem, ale pracuje jako opiekun rejonu
Hejka! No od rana przetwory Teraz 3 garnki słoików siem wekuje. Konserwa lub kiełbaska słoikowa jak kto woli . Na wypadek W
Przed chwilą padło 10 x 7/7 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Popatrzcie jak często padają wygrane w Keno.Polecam Keno.Za 4 zł masz 2 zakłady a lotto za 3 lub 4 zł 1 zakład.
Turbo ty chyba poleciec miales gdzieś w jedną stronę tam gdzie nie ma internetu czyzbys się rozmyślil i wrócił
Mewa, gdybyś sie zajmował tylko gra ,miałbyś już coś wygrane.Chcesz skan na 7000 zł? Gum nie uzywam.Laska do faceta - masz gumę ? - Nie.- No to.. d...pa.
Mewa, odczep się raz na zawsze.Nie szukaj zaczepek, a żółta kartkę pokaż - wsadź sobie w zupe
Kogo to obchodzi mam nadzieję ze pasko was znowu usunie nie da się siedzieć jak tacy sa
Mewa, pisali kto ty jesteś.Wielu cię zidentyfikowalo.Juz z innego nicku cię usunęli.Jesli nie chcesz siedzieć na portalu, masz wybór.Mozg masz zamulony liczbami.Poczytaj jakąś książkę.
Witam
Jak wygrane
Lotto...2,7,21,33,38,40
Kiedyś się wygra
Teraz siedzę u buka
Multi.. łatwiej 14,24,32,33,42,56
coś może dziś wejdze
Korci mnie multi 7 z maszyny 7 liczb.. Moze luty... Którys dzien
14,21,32,33,42,61
42,44,65,71,76
2,14,33,42,55,59
Uczę się być Milionerem bo jak wygram 30 Milionów w Lotto kumulacja to skąd mam wiedzieć jak to zrobić
A ten skype opłaca się zakładać ? Bo chce ze mną dziewczyna widzieć się.