Wpisy 3 738 340 – 3 738 439
30 stycznia 2020 14:27 → 30 stycznia 2020 16:16, 100 wpisów
Ktos podał kilka zestawów jako pewniaki , weszła 55
Leb, nie zagrasz ,masz gwarantowana wygrana
Zagrasz za 50 czy więcej sponsorujesz sport , Sejm , Senat.Na darmo nie idzie
i weszły 53,20,tylko 23 nie czyli 2/3 weszło
Jackowski przewidział katastrofę samolotu w Polsce w 2020 i bombę chem nad Iranemnic nie mówił o mojej wygranej
3 738 347. tomi77 i to sie sp;rawdzi zobaczysz z tym samolotem i bomba
Hej czy ja mogę wieczorem losowac a dokładniej liczby do lotto z + chociaż by tylko
3 738 334. islandorka30,5 2020-01-30 (14:24)
Madzia szykuj p. Albo i wiecej
Isia jestem w trakcie szykowania
Madzia szykuj p. Albo i wiecej
Isia jestem w trakcie szykowania
Magda zobaczę co wymyslisz
Wychodzi mi p. 36...
Islandorka mam pewniaka dla Ciebie
23
i dwie 8
5,13,23,51,55,43,80,30
43,47,49,51,55,23,80,44
23
i dwie 8
5,13,23,51,55,43,80,30
43,47,49,51,55,23,80,44
A dla siebie co masz
Dzięki pomyślę czy grac
Wysyłam
1 zakład dużego swój i 1 chybił
2 zakł.mini
2 ósemki powyższe
1 trójkę
1 zakład dużego swój i 1 chybił
2 zakł.mini
2 ósemki powyższe
1 trójkę
a ja dzis multi typne o 21:32 wyśle sobie w innym mieście niż do tej pory no to do typowania 07 wam zostawie na wieczor do gierek
chyba się się złożymy i wykupimy 50% system 12 to będziemy mieli 50% szans na 6
dionicos zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 876195 i wygrał(a) 2500 zł
Jeden system na 12 liczb to mało z wszystkich liczb zrobić systemy na kilka zakładów wtedy jest szansa..
Kumpel sprzedał mini Countrymena z 2010 1,6 122 kucy przebieg 122 tys w jeden dzień... Nawet nie zdążyłem zobaczycale fora była jak z fabryki. Szkoda
Forsami,obserwuje 20 zakładów systemowych lotto na 12 liczb od ponad 15 losowań.Byla aż jedna trójka .Z online oczywiście, a na system 12 z maszyny miałem piątkę.

Idę na noc do pracy jak się dowiem o wygranej w Lotto kumulacja w Lotto będe pracował nieświadomy wygranej 30 stu Milionów
Magda nigdy nie mialas wiecej niz 9 pewniakow, to tak jak bokser co wychodzi do 11 rundy
nie wiesz co cie czeka, harówa
nie wiesz co cie czeka, harówa
forsami może niech żona po ciebie przyjedzie lub jej podaj numery lotto
Kolega woził w aucie kupon lotto przez 2 tygodnie.Poszedl wreszcie sprawdzić a tam info ' do oddzialu'.Mial piątkę w Lotto.
Jeszcze jak ta 5/6 jest więcej warta niż ten system na 12 to ok..bo nieraz tak płacą za 5 tke że niema się z czego cieszyć odbiją podatek ...i
Czy w tym tygodniu w 8-ce w Multi jest zwiększona stawka? wie ktoś coś?
Za chwilę pokaże ten szczesliwy kupon.
Mewa nikt nic niewie bo jak grać to be..a jak kasa to wszyscy...
Magda zeby trafiac masz za malo fioletu, ja wlasnie kupilem satynowa posciel 2 na 2,2
kolor mocny fiolet, poprawi mi sie
kolor mocny fiolet, poprawi mi sie
Madzia.. Zrobimy wyścig kto pierwszy 1 w pewniakach? jestem 500 ktorys
Mewa..spokojnie regulamin przewiduje takie sytuacje..jest 60 dni na podjęcie wygranej...a potem jeszcze troche gdzieś to czytałem..
no chyba ze zagrasz np na 8 skreslen stawka x 2 trafisz 4/8 to powinienes dostac 12 zl zdaje sie
Proszę.

Forsami to foto było wykonane stara nokia.Zaklad zawarty w rocznicę urodzin babci, i dla babci.Tak 10.10.2015.To był szczęśliwy rok na piatki, których na zakłady proste miałem 7.We wtorek 5 w Lotto Plus, a w 2 dni później, w czwartek 4 piatki w Lotto.Potem wpadła kolejna piątka na 1 zwykły zakład na 10 losowań zakupiony w oddziale.To był szczęśliwy kupon bo na zagraj ponownie, znów wpadały czwórki w Lotto i lotto plus.
Losowanie z dnia 10.10.15 liczby w Lotto to 3,7,10,22,26,43....tak to widze a na tym kuponie to wygranej nie widzę archiwum losowań ....coś nie tak..
Dlatego polecam grać na zagraj ponownie , lub kreślić te same liczby z małą modyfikacja, bo wiadomo,że kupon jest odbierany w oddziale.
Mniejniszzero ten kupon co podałeś to jest samo Lotto bez Plusa..no chyba że piszesz o innym
Madzia prawie dałem się nabrać jak ten chłop co przechodził koło koparki.. Szedł chłop koło koparki I dał się nabrać
Tyle osób tu typuje w Lotto z Plusem na Multipasko wirtualnie 6/12 kilkanaście tysięcy zakładów systemów na 12 liczb I rzadko się komuś trafi 6/12...to pokazuje jak trudno jest trafić..
Panie Adminie, czy jest możliwość wykasowania załączonego zdjęcia lub tekstu? Tutaj nie warto publikować skanów i pisać na czacie.Nie warto czytać komentarzy, bowiem znakomita większość woli pisać o głupotach lub głupoty.Pisanie głupich komentarzy co niektórym wychodzi dobrze.Glupote opanowali do perfekcji.Nie wiem, czy ta przypadłość jest wrodzona czy nabyta z jakichś zdemoralizowanych portali.
polon zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 876206 i wygrał(a) 100 zł
Chyba wyślę jedne i te same numery na 28 losowań,niech się losują.
Magda , tak jest najlepiej.Forsami, na załączonym kuponie systemowym w Mini z 14.09.19 była tylko jedna trafna liczba.W kolejnych chyba też, a kupon był zawarty w P.