Wpisy 3 736 710 – 3 736 809
28 stycznia 2020 19:11 → 28 stycznia 2020 21:35, 100 wpisów
3 736 696. magda, RT1, AkexanderRuiz,GOSIA 77 witajcie
Natomiast piątki w Mini padną w Częstochowie , Krakowie, Kielcach i w Zielonej Gorze
Witam Dolny Śląsk
3 736 711. AkexanderRuiz skond wiesz ze tam padnom?
3 736 716. magda tak nieraz gram na takie uklady, ale to 5/5 to odnosi sie domini lotka natomiast 7/7 to multik i w góre az do 10/10
bniegram w lotto bo uwarzam ze ta 6/6 w lotto jest juz komus tam przyporzadkowana nie dlamnie, wiec nieporywam sie z motykom na ksiezyc, jesli dzisiaj padnie ta 6 w loto to podejrzewam ze beda to 2 osoby lub 3 nawet, które podziela sie toą kasa ja sie do tego interesu niedokladam bo niemam z czego
3 736 722. Gosia__77 tak wszyscy znamy liczby ,patrzymy na kupon przed skreśleniem, wszystkie według nas są trafne tylko które wylosują pytanie ? jak wszystkie są dobre?
Arczi ja patrzę na liczby i odrzucam na początku,a potem te które odrzuciłam padają.Mam tak w każdym losowaniu.
3 736 729. magda to rob tak dalej tylko z tymm ,ze te ktore odrzucasz kresl na kupony i wysyłaj, wtedy bedziesz trafiała, i wysyłaj te odrzucone wczesniej i te które według Ciebie nie sa odrzucone wyprubuj w ten sposób
Magda, moi koledzy z uczelni też zagrali, i to dosyć ostro bo we czterech kupili systemowe na 11 liczb.
Tomi77, zostaw drażniący temat.Wymieniony tylko przejeżdżał koło Pałacu Kultury
Arczibalik73,wymienilem Dolny Śląsk, bo tam mam też kolegów, którzy ostro zagrali, a Ty jako reprezentant Wałbrzycha możesz trafić główna za 3 złote, ale nie na zestaw od 1 do 10.
3 736 748. AkexanderRuiz rozumie ale nie jestem z wałbrzycha, ale blisko wałbrzycha mieszkam miedzy wałbrzychem a świdnica śląska gdzie miesci sie fabryka wagonów, w mojim miescie podukuje sie porcelane stołowajesli chodzi o wałbrzych to tam czesto padaja wygrane w grach tez
Arczibalik73, Wałbrzych - Thorez
3 736 750. AkexanderRuiz to kopalnia wegla juz nieczynna, tam tez jest fabryka toyoty
tomoslaw zagrał(a) za 12 zł w typowaniach keno na los. nr 875745 i wygrał(a) 600 zł
feher zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 875747 i wygrał(a) 528 zł
Gratulacje igoosa10.
A co jeśli mój kupon z zeszłego tygodnia wejdzie dzisiaj

A co jeśli mój kupon z zeszłego tygodnia wejdzie dzisiaj

Panie Januszu, podejrzewam, że tym zestawem nadal gra wielu Portalowiczow.A 31,8,18,35,21 - wejdą z 12 i 4
Z tego co mi jest wiadomo, tym zestawem zagrali : prawie całe Podkarpacie, Wielkopolska i Śląsk:
One kraza też na Interii.Niech zostanie pobity rekord z 30.03.94 r.Tylko, że to będzie trauma dla posiadaczy tych kuponów
Czy już jest wiadomo jaka jest kwota w puli na chwilę obecną?
Taka ciekawostka.
Niedaleko od Kuby sine trzęsienie 45 minut temu.
>> 7,7 M <<
Niedaleko od Kuby sine trzęsienie 45 minut temu.
>> 7,7 M <<
Kto dzisiaj obsługuję totolotkową machinę szczęścia???
Pasko... Maloprawdopodobneale kilka razy miałem że zagrane wtorek maszyna 2 zakłady dawały 3 we czwartek
Pasko był na losowaniu, więc wie jak to wygląda.
Wędruś
Widziałam Pasko w studiu na fb na żywo niestety nie w studiu
Widziałam Pasko w studiu na fb na żywo niestety nie w studiu
Pies pilnuje aby... obiad mu nie uciekł.
Gosia.
Grajcie w to co wam wchodzą jakieś odpady... Nie napalajcie się na minijak widzicie ze nie ma szanschyba że kobieta są jakiś znak
Piękne zdjęcie.
https://4lomza.pl/index.php?wiad=54493
Pasko pokonany i wysokich wygranych
Gosia
jeśli masz z chybika małe będą duże tak myślę
albo trafisz 6/6
jeśli masz z chybika małe będą duże tak myślę
albo trafisz 6/6
hi all

jeśli chodzi o kaczkisą bardziej aktywne wieczorem