Wpisy 3 736 252 – 3 736 351
27 stycznia 2020 22:16 → 28 stycznia 2020 10:14, 100 wpisów
Kwaśne minki coś po losowaniach.Jutro będą jeszcze weselsze.Moje życzenia się spełniają.
Mulag , dybys chciał zobaczyć fotki, których tutaj nie publikowales, to mogę Ci je odesłać.

na potwierdzenie tego co wyzej pisałem o wzatypowanych liczbach na wieczorne losowanie
3 736 248. Brunetka485 dobre niema co
Wojtt, ktoś życzliwy swego czasu pisał, że będą Ci padać wygrane.Miales drobne ale miałeś.Popisuje się pod tymi życzeniami, życząc piątki .Moje życzenia się spełniają.Juz 4 osoby trafiły główne wygrane.
To że padną w Mini na dniach :
2,22,24,25,35 bylo wiadome w miniony czwartek.Warto grać na wiele losowań.Sebastian ,współczuję obokow..
2,22,24,25,35 bylo wiadome w miniony czwartek.Warto grać na wiele losowań.Sebastian ,współczuję obokow..
to że jakieś liczby w mini lotka padna to wiadoma żecz , tylko które skreslić aby wypadła cała nam ta 5/5 i by były szczęśliwe akurat
Na kupony wydajemy rocznie 3,5 mld złotych. Z analiz Totalizatora Sportowego wynika, że Polak wydaje na kupony średnio rocznie 15 euro, a więc około 60 złotych. Jeśli wygra, to chce wydać wygraną na mieszkanie lub samochód. To skromne marzenie, bo tylko w latach 2012-2013 Polacy wygrali w Lotto 1,7 miliarda złotych.
Dlaczego Totalizator Sportowy nie publikuje sprawozdań finansowych?
Próżno szukać sprawozdań finansowych Totalizatora Sportowego na oficjalnej stronie.
Prawdopodobnie władza nie chce abyśmy wiedzieli ile Polacy wydają na hazard w państwowym wydaniu. Nie chcą też abyśmy widzieli i zadawali pytania do czyich kieszeni płyną pieniądze z tego państwowego monopolu.
Próżno szukać sprawozdań finansowych Totalizatora Sportowego na oficjalnej stronie.
Prawdopodobnie władza nie chce abyśmy wiedzieli ile Polacy wydają na hazard w państwowym wydaniu. Nie chcą też abyśmy widzieli i zadawali pytania do czyich kieszeni płyną pieniądze z tego państwowego monopolu.
16tomash03 zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 875554 i wygrał(a) 1500 zł
Witam wszystkich
Gramy dziś w Lotto czy nie ?
Najlepiej skreślić, sprawdzić po losowaniach , a przekonasz się cos nabroił.Ktos tu pisał by odkładać do słoika, chyba to Ty Sebastian?.Zatem, odłóż do słoika.Bohdan041, wykorzystywanie wizerunku Pana Prezydenta do promowania hazardu jest niepowazne.
Amadeusz2 witaj
Napisałem żeby nie popadać w skrajność
O to mi chodziło
O to mi chodziło
melcia zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 875567 i wygrał(a) 3000 zł
75kostka75 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 875567 i wygrał(a) 100 zł
Siema seba dzięki za wczorajszy trzon mała modyfikacja i było blisko 5x5 co proponujesz dzisiaj bo twoje trzony do multi są dla mnie szczęśliwe pozdrawiam
Bialy71 witaj
Staram się ale nie zawsze wychodzi
Staram się ale nie zawsze wychodzi
Jeszcze nie myślałem o dzisiejszym Trzonie.
To musi być przemyślane.'
Może podaj 2 liczby to coś z nich zrobię - stworzę z nich Trzon
To musi być przemyślane.'
Może podaj 2 liczby to coś z nich zrobię - stworzę z nich Trzon
No ale chociaż macie powera na cały dzień: Jak skubnąć 27 "miljonów"
lotto multi mini cos czacik bidny w liczby kazdy tylko daj duzo pisania a cyfer nima 34 lotto z + multi na dziś 56 do mini 24 no i powodzena
Też nie szarżuje... Z lekka ców wysypiejak rolnik kurom ziarnotylko by ta wkladkanie poszła na marno
Dzisiaj Portaloeicze są ostrożni z podawaniem pewniaków na lotto , a to o czymś świadczy.Arczibalik73 gdyby znał 6 liczb pewniaków , podałby je publicznie.To życzliwy Czlowiek.Tskich naliczyłem na czacie aż trzech.
Ja gram przeważnie w Keno i tylko parkami, bądź ciągiem liczb.Co do ewentualnych pewniaków na lotto, podam później.
E.. Pewniakizobacz multi w grudniu już 200 pkt miałem a tu styczeń lipaprofil
Taki system wczoraj w mini dawny z cht
2,24,25,31,32,36 często ten układ jest w multi też wychodzi
2,24,25,31,32,36 często ten układ jest w multi też wychodzi
Dotam, tu masz z grubsza https://www.totalizator.pl/biuro-prasowe/dane-finansowe
Ksiądz pyta czego życzyć.. A ja... Zdrowiabo pieniądze to nie wszystko
Jeśli zagram w Lotto to tylko na chybił trafił, i to w kolekturze.Moze zagram jednym zakładem i tylko jednym bez plusa.Liczby podadzą dzieci
Dziś akcja smog... Zostawcie ropy w w garażach a benzyna jedzcie
Tomi77,przeczytaj jeszcze raz mój wpis.Jeden z maszyny a jeden na liczby dzieci.Pozdrawiam
Jednak zagram dwoma zakładami.Liczby moich pociech:
5,13,22,37,38,47,48
1,14,22,28,36,40,41
5,13,22,37,38,47,48
1,14,22,28,36,40,41
Dzielę się tym co mam na dzisiejsze losowania od moich pociech.Dzieci są najlepszymi sędziami i obserwatorami tego co ich i nas otacza

Gosiu, jeśli chcesz przytulić 250, możesz przytulić 10 lub x razy 250, ale zagraj parkami:
37,38
31,32
40,41
1,2
3,4
9,10
69,70
50,51
37,38
31,32
40,41
1,2