Wpisy 3 734 472 – 3 734 572
25 stycznia 2020 23:30 → 26 stycznia 2020 08:40, 100 wpisów
3 734 446. Wojtt graj tylko w mini tu jest przyszłos c nie w lotto
z 22,700.000 skoczyło nagle na 27,000,000 niemozliwe przedtem tez pisali ze jest w puli 23,000,000 a było 22,700,000bo tak pokazywali w studio lotto ktoś tu kłamie w żywe oczy i a teraz co nagle iles tam milionów dołozyło aby ta kumulacja wyniosła juz 27mil.zł
pic i fotomontarz
pic i fotomontarz
od jutra gram nadal tylko w mini lotka tu gdzie sa realne kwoty do trafienia nie trzeba mi milionów wystarcza tysiace, jesli wygram, wogóle i tak mi duzo zycia już niezostało wiec poco mi te miliony? jesli niezdzażyłbym ich wydać, i sie ninmi nacieszyć tez, zycia i zdrowia niekupisz za zadne pieniadze ,dlatego gram tylko w te przyziemne gry jak mini i multik, lotto pozostawiam innym, dzisiaj pusciłem tzw testowy uklad historyczny i na nim złapałem 2/6 tylko czyli lipa po całosci jak ostatnio w mini lotku, ale to był tylko testowy przezemnie uklad liczb, i nic pozatym
ale to był tylko testowy przezemnie uklad liczb, i nic pozatym , nieliczyłem ze coś wogóle trafie, choć wpadły mi 2 tylko liczby, ale to mało niestety, co prawda juz od 1997 roku przestałem grać w lootto, jakos mnie ta gra nieciagnie, wole mini lotka i multika tu sa realniejsze wygrane niz tam w lotto i w to tylko bede narazie grał mini i multik, i moze w przyszłosci jeszcze exp, i szybkie 600 ale to narazie musi poczekać najpierw poluje n na 5/5 w mini i 10/10 w multika
a ja czekam na wyniki 200 zl puscilem pewniaka
mialem 250 ale mialem limit zakladu
mialem 250 ale mialem limit zakladu
turbo i johno witajcie
3 734 485. Turbo widze ze tu zastosowałes na tym zdieciu wykreslanke i wyszły CI liczby którymi bedziesz grał pewnie w mini tak, dobrze rozumiem, czy wysyłasz system na te 12 liczb w mini lotka
Tak, dobrze rozumiesz, ale wyśle z kolegą te liczby, które podalem.Te zaznaczone linia są z soboty, system 11, nie wysłany
ja kiedys dawniej grałem tylko w mini lotka i uzego lotka obecnie lotto i czesto dość w lotto mialem te 4, a nawet 5 w lotto, a le to było kiedyś juz bardzo dawno, teraz juz te liczby tak razem nie wychodza, w tamtych latach kilka razy były tez wymieniane maszyny losujace i zawsze po tych wymianach maszyn, gra była trudniejsza ,bylo trudniej wstrzeliść sie w liczby trafne i dlatego tez i przestałem grać w ta gre, boi za duzo szło kasy,2 razy w zyciu miałem 6/6 ale tylko na kuponie, bo akurat wtedy nastał taki czas ze niebylo kasy na gre, a liczby te niestety wyszły a ja niewysłałem tego, bo niebylo za co, w tamtych latach niepracowałem a chodzilem do szkoly i tez niebyłem jeszcze pełnoletni
Sebastian, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy urodzin.Soelnienia marzeń

póżnieja nic sie nietrafiało lub jakaś marna 3/6, co jakiś czas, a to mnie juz tak niecieszyło zabardzo, teraz widze ze tez jest ciezko trafić ta 6 czyli jednym słowem jest do bani, dlatego teraz gram tylko w mini lotka i multika, i wieze ze tutaj szybciej mozna relnie coś trafić niz jak w lotto, w lotto mozna trafic tylko wtedy gdy sie ma worek pełen kasy i tylko na ta jedyna gre przeznaczony , atak to mozna sobie tylko pomazyć o wygranej 1 stopniai trzeba miec troche szczescia w tym worku tez
kasa to niewszystko jest
jeszcze trzeba mieć taki worek
W ubiegłym miesiącu kupiłem 4 Mini na chybił trsfil.Mialem 4, płaciła 690 zł.5/5 w MM z chybika 700 zl
dobra a terez proszę sie przyznać kto z państwa z tej stronki tutaj trafł tą 6/6 w te lotto plus
Myślę, że padła online.Wczoraj miałem 500 zł za Keno online.200 przerznałem
tak sobie popatrzyłem na mapkę lotto no i ciekawe te liczby: 3 z ostatniego wtorku 2 z soboty i jedna z czwartku - czyli wszyst kie już padły w ostatnim tygodniu
Właśnie tak Johno.Tak trzeba typować.Licze na powtórkę dwóch liczb
o jakiej mapce piszecie?
Kumulacja Lotto: 27 000 000 zł
27000000 to na czwartek bo we wtorek nie będzie więcej jak 25700000 zl
Bogdan. Ja uprawiam hazard pokątnie w domu . Przerobiłem starą pralkę "Franię" na maszynę losującą ale psss bo łomot
Teraz myślę nad przeróbką TV na Keno bo sie pani Jadzia z budki na mnie wkurza, jak przestaję u niej pół dnia i sie gapie w jej dekolt
Ostatnio wydałem na Keno całe 5 zeta ale com się napatrzył to moje
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Witam wszystkich
GABRIEL jesteś?
Chciałem Ci powiedzieć ale widzę że poszedłeś spać
I dobrze
I dobrze
Forsami
Skąd Wy bierzecie te kiełbasy i parówki?
W Lotto kumulacja 27 000 000 zł
Teraz skupimy się nad Mini bo tu jest kasa. W Lotto ciężko wygrać
3 734 535. Sebastian_M WITAJ
pigwinek zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 875022 i wygrał(a) 1250 zł
Arczibalik73 witaj
Musimy się skupić na Mini
3 734 546. Sebastian_M alez oczywiscie ze tak nie inaczejmusimy w tym roku wkoncu trafić ta 5/5 w mini
sebastian , choć na poczatek tego roku tez prezydało by sie trafić jakas ta 5/5 tez w multiku, jak myślisz?
Arczibalik73 wszystko by się przydało. Niestety czas pokazuje że gra we wszystko ogłupia i zabiera dużo kasy
Skupmy się na walce z Mini
Wygramy 5 w Mini i wtedy będziesz eksperymentował w inne gry
3 734 549. Sebastian_M to prawda ale jesli trafimy choc raz w miesiacu te 5/5 w multiku to wtedy mamy kase na mini lotka
ja na obecny czas jestem spłukany już z kasy, nic nieidzie normalnego trafić, u ciebie widze jest inaczej TY juz w tym roku miałes chyba jak pamietam to 3 x 3/5 nie? ja jeszcze w tym roku nie przytuliłem zadnej 3/5 w mini
Miałem już 9 x 3/5 W Mini
3 734 554. Sebastian_M no prosze nawet 9x3/5 no to niezle
I dlatego skupmy się tylko na Mini
Walczymy aż wygramy 5
Walczymy aż wygramy 5
no umnie jak narazie to sporadycznie ale wpadaja narazie ochłapy w postaci zwrotów w multiku ,ale wtedy kiedy akurat wysyłam, na obecny czas niegram w multika , lub gram sporadycznie wtedy tylko gdy mnie ciagnie na jakies liczby, a tak to sie przygladam losowaniom, a bardziej własnie skupiam sie na kliczbach mini lotka, dlatego tak jak mowisz walczymy z mini i wygramy te 5
grasz rozpiska na ile liczb teraz w mini lotku
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/56d624152545e9eb59a6aeb01bad4853_th2.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
3 734 559. emerytka 46 witaj
Wczoraj Pasko wstawił swój kuponik z takimi liczbami do Lotto.
>> 1, 8, 18, 21, 35, 37, 41 <<
Prognoza była na N I E - 1-3/7.
............................
Brak wygranych.
Doktor.
doktor2p
saltosky
saltosky