Wpisy 3 734 426 – 3 734 526
25 stycznia 2020 22:57 → 26 stycznia 2020 01:55, 100 wpisów
polon zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 875004 i wygrał(a) 100 zł
Wiecie jak dobierałam liczby do lotto dziś na podstawie trójek mm
22,23,3340,41,46
czyli: 22,33 daje 44
23,33 daje 45
40,46 daje 5
22,23 daje 24,32
33,41 daje 48 ale wypadło 49
Wylosowano lotto plus
22,23,3340,41,46
czyli: 22,33 daje 44
23,33 daje 45
40,46 daje 5
22,23 daje 24,32
33,41 daje 48 ale wypadło 49
Wylosowano lotto plus
Ostatnie spojrzenie na miejsce,w której wydajemy naszą krwawicę! Dobranoc Państwu.

Na stronie lotto gdzie sie kupuje jest napisane komulacja 27MLLN
Im więszka tym więcej osób gra. Ciekawe ile jeszcze razy nikt nie trafi
Sprawdziłem kilka zakładów lotto na chybił trafił , system 12, z online oczywiście.Nawet trójki nie było.
Czy wiadomo już jaka Kumulacja w Lotto?
Ale można się spodziewać że będzie 26 lub 27 milionów
3 734 446. Wojtt graj tylko w mini tu jest przyszłos c nie w lotto
z 22,700.000 skoczyło nagle na 27,000,000 niemozliwe przedtem tez pisali ze jest w puli 23,000,000 a było 22,700,000bo tak pokazywali w studio lotto ktoś tu kłamie w żywe oczy i a teraz co nagle iles tam milionów dołozyło aby ta kumulacja wyniosła juz 27mil.zł
pic i fotomontarz
pic i fotomontarz
od jutra gram nadal tylko w mini lotka tu gdzie sa realne kwoty do trafienia nie trzeba mi milionów wystarcza tysiace, jesli wygram, wogóle i tak mi duzo zycia już niezostało wiec poco mi te miliony? jesli niezdzażyłbym ich wydać, i sie ninmi nacieszyć tez, zycia i zdrowia niekupisz za zadne pieniadze ,dlatego gram tylko w te przyziemne gry jak mini i multik, lotto pozostawiam innym, dzisiaj pusciłem tzw testowy uklad historyczny i na nim złapałem 2/6 tylko czyli lipa po całosci jak ostatnio w mini lotku, ale to był tylko testowy przezemnie uklad liczb, i nic pozatym
ale to był tylko testowy przezemnie uklad liczb, i nic pozatym , nieliczyłem ze coś wogóle trafie, choć wpadły mi 2 tylko liczby, ale to mało niestety, co prawda juz od 1997 roku przestałem grać w lootto, jakos mnie ta gra nieciagnie, wole mini lotka i multika tu sa realniejsze wygrane niz tam w lotto i w to tylko bede narazie grał mini i multik, i moze w przyszłosci jeszcze exp, i szybkie 600 ale to narazie musi poczekać najpierw poluje n na 5/5 w mini i 10/10 w multika
a ja czekam na wyniki 200 zl puscilem pewniaka
mialem 250 ale mialem limit zakladu
mialem 250 ale mialem limit zakladu
turbo i johno witajcie
3 734 485. Turbo widze ze tu zastosowałes na tym zdieciu wykreslanke i wyszły CI liczby którymi bedziesz grał pewnie w mini tak, dobrze rozumiem, czy wysyłasz system na te 12 liczb w mini lotka
Tak, dobrze rozumiesz, ale wyśle z kolegą te liczby, które podalem.Te zaznaczone linia są z soboty, system 11, nie wysłany
ja kiedys dawniej grałem tylko w mini lotka i uzego lotka obecnie lotto i czesto dość w lotto mialem te 4, a nawet 5 w lotto, a le to było kiedyś juz bardzo dawno, teraz juz te liczby tak razem nie wychodza, w tamtych latach kilka razy były tez wymieniane maszyny losujace i zawsze po tych wymianach maszyn, gra była trudniejsza ,bylo trudniej wstrzeliść sie w liczby trafne i dlatego tez i przestałem grać w ta gre, boi za duzo szło kasy,2 razy w zyciu miałem 6/6 ale tylko na kuponie, bo akurat wtedy nastał taki czas ze niebylo kasy na gre, a liczby te niestety wyszły a ja niewysłałem tego, bo niebylo za co, w tamtych latach niepracowałem a chodzilem do szkoly i tez niebyłem jeszcze pełnoletni
Sebastian, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy urodzin.Soelnienia marzeń

póżnieja nic sie nietrafiało lub jakaś marna 3/6, co jakiś czas, a to mnie juz tak niecieszyło zabardzo, teraz widze ze tez jest ciezko trafić ta 6 czyli jednym słowem jest do bani, dlatego teraz gram tylko w mini lotka i multika, i wieze ze tutaj szybciej mozna relnie coś trafić niz jak w lotto, w lotto mozna trafic tylko wtedy gdy sie ma worek pełen kasy i tylko na ta jedyna gre przeznaczony , atak to mozna sobie tylko pomazyć o wygranej 1 stopniai trzeba miec troche szczescia w tym worku tez
kasa to niewszystko jest
jeszcze trzeba mieć taki worek
W ubiegłym miesiącu kupiłem 4 Mini na chybił trsfil.Mialem 4, płaciła 690 zł.5/5 w MM z chybika 700 zl
dobra a terez proszę sie przyznać kto z państwa z tej stronki tutaj trafł tą 6/6 w te lotto plus
Myślę, że padła online.Wczoraj miałem 500 zł za Keno online.200 przerznałem
tak sobie popatrzyłem na mapkę lotto no i ciekawe te liczby: 3 z ostatniego wtorku 2 z soboty i jedna z czwartku - czyli wszyst kie już padły w ostatnim tygodniu
Właśnie tak Johno.Tak trzeba typować.Licze na powtórkę dwóch liczb
o jakiej mapce piszecie?
Kumulacja Lotto: 27 000 000 zł
27000000 to na czwartek bo we wtorek nie będzie więcej jak 25700000 zl