Wpisy 3 733 903 – 3 734 002
25 stycznia 2020 19:21 → 25 stycznia 2020 20:09, 100 wpisów
Mulag ostrzegałem Cię dobrze że słuchasz jak narazie.. bo konsekwencje opłakane znasz temat..zupy 900 drugie dania 1200
Forsami - zgadzam się z Tobą - lepiej już czytać o Twoich fascynacjach kumulacją
3 733 900. Forsami witaj , no z samopoczuciem jest róznie , ale jak narazie da sie wytrzymać, liczby juz zatypowane, przygotowane do wysłania,
niedługo bedzie trzeba odpalić wrotki i do kolektury poleciećnadać kupony i wkoncu rozwalić ta kumulacje w lotto
Great typer Mam swoje lata i nie spotykam się z osobami co nie są pełoletnie i nie mają pełnych praw
Ale jak krzyskowi to pasuje to jego sprawa, Nic Mi to tego o ile prawnie jest to dozwolone
Widzę że robi się malosympatycznierozumiem że można nieodroznic 17 od 18 latki ale 12 czy 13 latka? no bez jaj
forsami nie grałem w lotto od 1997 roku do dzisiaj, dzisiaj puszcze testowo 1 okienko z liczbami historycznymi czy wpadna niewiem ,ale zagram po kilku latach przerwy a co tam zaryzykuję raz kozie śmierć, bedzie to ok a jak nie to moze jakie inne sie coś gdzieś trafi w innej grze
kto nie ryzykuje ten niewygrywa
kto nie ryzykuje ten niewygrywa
scenic - ja Cię nie podejrzewam , bo nie mam pojęcia z kim się spotykasz i to mnie nie obchodzi , krzysztof c napisał ,że 15- to prawnie , więc komentuję zastanawiając się co by o takiej 15- latce powiedziano jakby zaszła w ciążę -czy kobieta czy dziecko .
3 733 916. Great typer 15 lat zdecydowanie dziecko, wszystkich pedofilóf powini kastrować po ich ujeciu tak uwarzam,
tomi77 - a dla kogo małosympatycznie ? Życie . Dziwisz się -że niektórzy nie odróżniają ? Jak patrzą po ciele tylko , to nie zauważają że twarz dziecka . Makijaże , dzieci niektóre rozwiniete bardziej .
3 733 920. magda witaj
arczibalik73 - oczywiście , mam siostrzenicę w wieku 15 lat
Widziałem jak młoda para wypełniała 2 kupony lotto.Obydwoje byli leworęczni.W jednej kratce kreślili liczby na przemian.Przesympatyvzna para.Oni trafia.To Poznań
magda - he he , są i 80 -tki na które lecą faceci 35-letni . Taki jeden chciał usidlić 80 -tkę , brać z nią ślub . Ale ona nie - bo stwierdzila, że więcej ma adoratorów i po co jej tylko 1. Ale to ludzie dorośli .
Szóstki Lotto które dały 50 razy "trójkę" w historii losowań. Czy są takowe?
Arczibalik73, czytalem Twoja rozmowę z kimś z portalu o typowaniach Mini z 1997 r.Gosciu naprowadzal na dobry trop
no pewnie że są ... przecież dowolna szóstka pada średnio co 57 losowań ... a losowań już mamy ponad 6000. Więc powinna dowolna szóstka dać przynajmniej 100 "trójek"...
Kiedys królowie żenili się z 11 latkami i nie było problemów. zresztą swiat jest różnorodny. W Iranie np. od 13 lat można wziąć slub
Co nie znaczy ,ze Ja to popieram. Ale takie są fakty.
Co nie znaczy ,ze Ja to popieram. Ale takie są fakty.
Pasko - są.Ja z takich zestawów nie korzystam.Prosze sprawdzić , czy takie liczby padały:
4,9,10,19,47,49, bo nie wiem jak i gdzie to sprawdzić.
4,9,10,19,47,49, bo nie wiem jak i gdzie to sprawdzić.
scenic - to co ludzie robili , czy robią -nie znaczy , że dobrze . Obecnie w islamie biorą sobie nieletnie za żony i wiele umiera przy porodzie - ciemnota
Pasko - czwórki się powtarzają
Lotto kumulacja w Lotto jeszcze tylko dziś 23 Miliony a jutro już tak nie Będe pisał
jakby przestali dawać 500+ to dziecieca prosty.. by sie skończyła, a tak małolaty sie puszczaja celem zdobycia kasy za friko i dlatego tak jest a pedofile maja w czym wybierać , gdyby państwo ukruciło te rozdawnictwo to by niebyło problemu tego typu,kazdemu pedofilowi powino sie obciać jaja i zamknać go w odosobnieniu z innymi kolesiami tego samego gatunku, bez mozliwosci wyjscia nigdy na wolność,
Panie Adminie, dziękuję.Pytam dlatego, że takie liczby skreśliła moja 92 - letnia babcia.
Podam Wam 6 liczb, które dały najwięcej razy jakąś wygraną w Lotto (czyli minimum 3/6)
Ja na dziś mam Taki jeden zakład w Lotto z Plusem gdzie po wpisaniu na tester jest tam kilka 4/6 I jedna 5/6 ALE TO JEST MOJA TAJEMNICA..gram to od dwóch tygodni narazie nic bywało tylko 2/6 czekam nadal oby Dziś 6/6
scenic - tak - to choroba - ale nieuleczalna
nic w przyrodzie nie ginie jak nie 500 plus dla ludzi poszły by dla starej elity lub Syrii
5 jest raz na 54tys a były już takie co padły po kilka razy Przypadek?
3 733 935. Turbo tak to prawda tez sie z tym zgadzam i zauważyłem ze ta osoba tak podobnie uwarza jak ja , dlatego numery te zostały wdrozone tez do gry, choć ułozone troszeczke inaczej niz moj przedmówca podawał
Forsami - niedawno chyba był taki zestaw, że już 5 na 6 było
Pasko, mogą wyjść takie zestawy , w których padło mało czwórek , dużo trójek.
Ostatnio losowanie było 5/6 jako ostatnie i dalej 6/6 https://www.multipasko.pl/analizer/duzy-lotek/m6365
Panie Pasko, proponuję sprawdzić wylosowane zestawy liczb od czasu gdy zostały wprowadzone maszyny kodujące.Nawet zawęzić sprawdzanie do ostatnich trzech lat.
Możę warto grać na takie liczby co mają ostatnie losowanie 5/6 Tylko jak je wyszukac
zaden tester Ci niepomorze w wygraniu głownej wygranej jesli ty sam nieskreslisz tych prawidłowych jedynych cyfr które wyjda w danym losowaniu, tu potrzebne jest tylko kupon i ołówek i myśl , a nie maszyna która obliczy prawdopodobieństwo danych liczb
Scenic: a jakie jest prawdopodobieństwo że w Multi Multi wpadnie 20 takich liczb:
55,64,16,17,53,48,69,34,05,71,42,09,20,25,15,37,36,49,79,51
I dokładnie w takiej kolejności
55,64,16,17,53,48,69,34,05,71,42,09,20,25,15,37,36,49,79,51
I dokładnie w takiej kolejności
Mnie ktoś podeslal pewna tabele i swoje typy.Gdy ja znajdę , dam skan.
Takie same jak każde inne
Ostatnio też było takie 50/51/52/53/ 55/ 56/57/58/59
Ostatnio też było takie 50/51/52/53/ 55/ 56/57/58/59
Dobra zmiana
3,4,7,8,9,71,72,73,77,78
2,3,5,6,7,30,31,32,36,37
3,4,5,7,8,60,61,63,65,66
Puerwsza polowa
3,4,7,8,9,71,72,73,77,78
2,3,5,6,7,30,31,32,36,37
3,4,5,7,8,60,61,63,65,66
Puerwsza polowa
dlatego grajmy w ukladach poziomych,pionowych i po skosach raz z prawej raz z lewej strony,z wykluczeniem juz liczb ktore wczesniej juz wyszły, co prawda liczby lubia sie powtarzać choc i tez niezawsze wychodza tak samo , ale wychodza i trzeba je poprostu wylaapać i zdać sie na swoja intuicje i pozwolić szczesciu sobie dopomóc
Cześć
Pasko.. Te myślałem by za sobą było kilka liczbna sucho tak kreślę i przestawiam
aw iec narazie wszystkim do losoowania wysokich wygranych wszystkim zycze
Pasko takie prawdopodobieństwo to chyba nie istnieje .
To jest prawie niemożliwe.
Już szybciej trafisz 6 w Lotto
To jest prawie niemożliwe.
Już szybciej trafisz 6 w Lotto
arczibalik 73 - Wzajemnie

No... Jak się gra na suchowszystko prosteproblem jak ustrzelę 7/10to
Gosia
Bolek
Bolek