Wpisy 3 733 729 – 3 733 828
25 stycznia 2020 17:41 → 25 stycznia 2020 18:57, 100 wpisów
20 mini,2 multi i ep,jak nic nie wygram nawet trojki to juz nie gram
Jak wygram 6 to sie nie przyznam bo mi chałupę sfotografują i wszysycy będą wiedzieć
Walduś wysłałam
3 zakłady dużego bez plusa
1x 10 multi
6 z plusem
2x 5 liczb
21,5 zł.
3 zakłady dużego bez plusa
1x 10 multi
6 z plusem
2x 5 liczb
21,5 zł.
Były takie 5 w mini co się powtórzyły? Mam taki program Lottosys i pokazuje ,ze w dyżym powtórzyła się jedna 6 ale sprawdzałem na stronie i nie jest to prawdą. Jakiś błąd programu
Tak a dziewczyna co była z video ze mną była w majtkach bluzce i pokazywała paluszkiem z tyłu uderzać się w pośladek. Co to miał być ? Aha ta od SMS.
A wy widzę stałi bywalcy Jak jestem to ciągle te same osoby siedzą Nie macie co robic?
ja byłem już w pracy dziś teraz odpoczywam nie będę pracował 16 godzin to nie średniowiecze
https://www.cichy.net.pl/minilotto.html Mam taki tylko ,ze do lotto ale nie chce kupować następnej licencji
A w demo nie można sprawdzić Z czego co słyszałem to w mini 3 x 5 się powtórzyły czy jakoś tak.
Ok a 6 w lotto ? Z czego co Wiem to się nie powtórzyły ale ten program Mi wskazał ,ze jedna się powtórzyła. Więc jakiś błąd mają. Muszę zgłosić
Brawo dla drużyny za walkę i super Kubacki, jutro wygra Kamil stawiać kasę !!!

BYłem przed chwilą w kolekturze i lottomat nie chiał mi przyjać blankietu. Musiałem puscic przez interent

Kto to ?
Śliczna dziewczyna, a obok niej klapki.
Ale śliczna 16 lateczka.
Krzysiu chcę postawić na Kubackiego,mogę bez wypełniania papierów iśc do bokmahera i powiedzieć ustnie?
W stopkach. 155 cm około, 45 kg około, biust 4, ale zapomniałem jak ona ma na imię i gdzie jest.
No tak. A co skarpetki ? Można od 15 lat prawnie, poczytaj sobie.
I się skonczy zabawa . Za dużo ludzi na swiecie. Musi być depopulacja,
Krzysztof co to za laska twoja
23miliony lotto 350mil w euro kusza kusza