Wpisy 3 732 378 – 3 732 477
24 stycznia 2020 17:48 → 24 stycznia 2020 19:19, 100 wpisów
Witam
dziś krzyżówka ddd ale nie mam skana bo od razu dałam zdrapkę do wypłaty
Jednak Ej nie gram
6,16,26,36,66 coś z końców 6
Na 14.00 miałam k z 9 i się sprawdziło z k 0 też ale nie wyszły
dziś krzyżówka ddd ale nie mam skana bo od razu dałam zdrapkę do wypłaty
Jednak Ej nie gram
6,16,26,36,66 coś z końców 6
Na 14.00 miałam k z 9 i się sprawdziło z k 0 też ale nie wyszły
Mulag ja nie mam domu... ja bezdomny ale nic nikomu niedam w darowiźnie rozumisz
Przez 25 lat obstawiał te same liczby.Zobaczcie jaka fortunę wygrał.

Mucha przyleciała i mi mówi dziś wygrasz ale mnie nie zabijaj ja na to okey
Widzisz Forsami czekał 25 lat ty grasz ile 18 już będziesz ? to jeszcze 7 lat czekania i wygrasz
Netoperek123 zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 874667 i wygrał(a) 750 zł
Jarek wszystko fajnie super ok że gościu wygrał jednego szkoda że dopiero w wieku 67 lat chce się wygrać póki człowiek młody w sile wieku
to ja też taki przypadek znam kilka lat wstecz z swojego miasta gość wygrał jak był już na wózku inwalidzkim w podeszłym wieku skreślał te same i co wygrał i zmarł nie wiem ile wygrał dokładnie ale sporo
statystycznie jak grasz swoimi tymi samymi to przeważnie trafiasz na starość lub lub przekazujesz przodkom swoje liczby w testamencie
Ja gram dla zabawy 2 lotto albo 2 multitrafię coś fajnie, nie trafię gram dalej
Nic nikomu nie dam nawet tajników nie zdradze a doroboty darmozjady pasożyty ja kase trace gram czekam nie dojadam..a na gotowe każdy a wara nie mylić z Warem na meczu
W Olsztynie gość w 2 tygodnie trafił 2 szóstki w Lotto.A wydawało się, że szybciej w człowieka 2 razy piorun trafi, niż trafi 2 szóstki.Cuda się zdarzają.Szczeslieiec młody a wybranka o 40 lat starsza.
Jarek ta historia jest wszem znana Dwie szóstki Drwala..jak szybko wygrał tak szybciej poszedł na dno z torbami ..woda sodowa uderzyła do głowy...nie udane interesy dyskoteki itp..mam gdzieś w szufladzie ten artykuł z takiego Biuletynu Lotto dostępny był w latach 90..tych zadarmo w kolekturach..
Zjadłem 2 jajka i chleb z żółtym serem...
Żeby miec niebieskie myslenie
Żeby miec niebieskie myslenie
Obserwując chybiki na Lotto, myślę, że jutro wpadną same male.Gora do 35.
to by było tylko dla szpanu się pochwalić że jednak wygrałem nie przyznawać się że sam wydałem więcej niż wygrałem
Jarek wiem o tym właśnie napisałem..tak samo jak ktoś wygrał I 10 Milionów nie odebrał...
WArto grać ciągle na te same liczby ,bo kiedys padną na pewno tylko zycia może nie starczyć
Gosiu,ja mam wytypowane, ale też nie zagram.Eczoraj na 14:00 miałem po 3 trafne w MM na 9.Chcialem zagrac ponownie, czego nie zrobilrm.Wpadlo 7 z plusem i 6 bez plusa na 21:40.
Mulag ale tobie jest bliżej niż mi bo Ty masz 3 zakłady = 3 szanse..a ja tylko jeden
prawo nieuchronności mówi nam, że jeśli znamy pełną listę wszystkich możliwości, to prędzej czy później każda z nich musi kiedyś się zdarzyć, nawet jeśli jednostkowo ich prawdopodobieństwo jest niemal zerowe.
Tyle ile jest losowań przez całe życie a ilość możliwości Jakieś kilka tysiecy do 14 MLN
Bardzo lubię te zestawy.Czesto coś wpada.Dzisiaj 3 razy plus.Teraz gram nimi online.
Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 23 Miliony{{hura}Jeśli jutro nie wpadnie szóstka to będzie przekręt 100- lecia.
Jutro się udzieli ludziom szał Kumulacyjny w Lotto kumulacja 23 Miliony wczoraj już to zauważyłem jak byłem w sklepie spożywczym plus kolektura w jednym...terminal rozpalony do czerwoności..każdy chce ..Milionów..
Często grają systemem na 7.Wczoraj kupiłem system i kazałem anulować bo nie podobały się mi liczby.
A witam
Co tam dziś gramy
Ja dziś nic nie wysłałem
Jot-23...
Mulag..
Mulag... prawie zwyczajny
21,24,32,57,61
14,27,32,33,42,60
32,61
Nie wiem czyw ogóle coś wyslacna 6 nie licze a o trójkę... Nawet nie chce bo na cuda nie licze
yraja zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 874685 i wygrał(a) 300 zł

ci pomogą