Wpisy 3 732 278 – 3 732 377
24 stycznia 2020 16:07 → 24 stycznia 2020 17:46, 100 wpisów
Lotto z Plusem zagrałem pod tą Kumulacje 23 Miliony I Multi Multi z Plusem 10/10
Tak sobie mysleprofil typuje ale kulawo idzieale tera łatwo można fotę dać czegoś grubszego... od 100 zł...
Albo maszyna albo nic
I tak nic choć 3 lotto zaliczyłem 7 stycznia
I tak nic choć 3 lotto zaliczyłem 7 stycznia
Mulag Lotto z Plusem mam zagrane chcę mieć Miliony 23 dokładnie a Ty
spokojnie bez grania ludzie mają miliony z tym że trochę ludzi ma je uczciwie spora grupa nei uczciwie
Mulag ja mam zagrane I tylko czekam kiedy wkońcu zostane Milionerem realnym...
ale prawo martwe nawet jak wszyscy wiedzą że tak jest na 100 to prawo nic nie zrobi z tym przedawnienie itp
gdybyś miał w tym, banku połowa by przepadał w świetle prawa wszystko okey
jedyna rzecz z wygraną jak już marzysz i masz prawo do tego to jak byś wygrał szybko wydaj większość kaski
Czy nie uważacie, że informacje na lotto.pl o wygranych są pisane szablonowo? Po co powtarza w komunikacie wylosowane liczby, skoro każdy zna je na pamięć? Brak jest natomiast informacji o metodzie gry szczęśliwca.Kiedys podawali informacje o metodzie gry , a nawet o ilości zawartych zakładów.
Hej ludziska na co wam te wygrane w Chinach już 30 mil osób w kwarantanie , zaraza idzie po nas
nic nie zrobisz prawo zasady ktoś co miał miliony wie o co chodzi jakie procedury są mimo że twoje
Mulag Widziałeś mural..na zakładzie jak będziesz szedł na działke to stań przed rondem I Na Lewo Patrz..
Hej zaraz skan co by nie było że nie daję zdeka żarcik 4/6 z końców 08 ze śpiochem po promo pewnym 38
Kędzior ale to z ich własnej winy media podają że oni jedzą węże zakupione na bazarze I takie tam inne g..no to mają co mają..
Mewa.. fajna jest ta strona gier liczbowych niech żyje Multipasko czyż nie..
i fajnie każdy kto się chwali czy może chcę się podzielić że wygrał może wstawić skan koniec z bajkami
jak się chwalisz że jesz to daj zdjęcie nikt jeszcze nie trafił zupy chińskiej
Moim zdaniem , byłaby fajniejsza gdyby Admin do każdej gry podal chociaż po 3 pewniaki.Zadzwoni do Jarosława T.,on może podać ze 3 pewniaki.
tak to jest jak się chcę grać to zupki chińskie się je nawet nie wiem ile kosztują 1 zł
a ja jem ciacha ale nie dam zdjęcia bo talerz upaprany i nie wiele zostało dla szacunku dla użytkowników nie wstawię w trakcie jedzenie
idę zastanowić się nad rozpiską graficzną z tabelą musze ją wypełnić dziś
Moment, wrzucę system na 12 ,na którym miałem piątkę w Lotto Plus, a wczoraj z tego samego 4 trafne.