Wpisy 3 732 078 – 3 732 177
24 stycznia 2020 11:18 → 24 stycznia 2020 14:02, 100 wpisów
Australia strata: 20,3 miliardów dolarów, Wielka Brytania strata: 23,6 miliardy dolarów, Włochy straty: 23,9 miliardy dolarów
Tymek39 zagrał(a) za 30 zł w typowaniach keno na los. nr 874568 i wygrał(a) 1500 zł
Są spółdzielnie, które mają niesamowity zysk nie tylko z gier w Keno.Warto grać z mądrymi
z pewnością takich gier jeśli chodzi o TS skreślanie liczb jest dużo różnych
Żeby wygrać główną wygraną w szybkie 600
Wystarczy niegrać przez 60dni wrzucając tą kasę do skarbonki świnki np.
Wystarczy niegrać przez 60dni wrzucając tą kasę do skarbonki świnki np.
Wystarczy nie grać przez 60 dni, żeby wygrać główną wygraną. 260 losowań dziennie razy 2 zł = 520 zł. 31200 podzielić na 520 = 60 dni
każdy chcę być bogaty lub przynajmniej godnie żyć więc gra nawet jak nic nie wygrywa to wierzy że w końcu wpadnie fortuna a czy tak jest jak wiemy sito jest bezwzględne większość nigdy nic konkretnego nie wygra ale zawsze jest ale jakiś malutki procent wygrywa i tak się to kręci a miliony idą do skarbca mac kwaka
K30: to Ty musisz zdecydować czy wolisz 520 zł dziennie, czy 600 zł co tydzień
to się teraz nie dziwcie dziwnie czy czasem głupio czemu tama mała kumulacja w lotto nie mówię o tej obecnej ale ogólnie jest tyle gier że się już nie da we wszystkie grać jednocześnie graczom
Już pierwszego dnia gry będą pozytywne niespodzianki.Bedziemy grac w 600 liczbami z Ekstra Pensji, i na wylosowane i na te z chybił trafił.
Gdy wczoraj w Lotto lottomaty drukowały większość zakładów do 20, bylo wiadomo, że padną wyższe.Kto ma intuicję to gra liczbami z lotto w Mini.Warto było przepisać liczby z Lotto na Mini na system 6 i 7.
Ja nigdy jeszcze nie oglądałem żadnych losowań.Onsereujac graczy w Keno w kolekturach, którzy pomstują bo zabrakło im dwóch liczb do 10/10, trochę to niepoważne.
Jest tu - na tym portalu grupa inteligentnych osób, która nie typuje, nie wymadrza się na czacie, a gra ze znakomitymi efektami.
Grając, zawsze trzeba mieć nadzieje na wygraną.Nie wolno mówić - nie mam szczęścia.Do szczęścia trzeba się uśmiechac , a ono uśmiechnie się do Ciebie.Trzeba też umieć powiedzieć STOP na dzisisiaj.
Janusz wczoraj akurat wylosowano w mini liczby z ekstra pensji 4/5
5,6,12,18,32
5,6,12,18,32
Gosiu, tak , wiem.Nigdy nie sprawdzam testerów livzboeych.Mam swój sposób na gry.
No zaryzykowałem dałem córce mesengerem liczby zbigniewa plus jedną dołożyłem
6,38,55,7 x 10
Jak się uda będzie 840zł
6,38,55,7 x 10
Jak się uda będzie 840zł
Wiele osób grając skreśla liczby od ' przodowników' z rankingu.Tu jest błąd.Dzisiaj trafi X, jutro Y, a nazajutrz Z.Obserwujac inne portale - nasz też, typujący popełniają błędy , odpisujac liczby od odob z pierwszych miejsc rankingu.Tam, gdzie jest gra o wysokie stawki - nie licz na uczciwość.
jak ktoś ma jakieś ciekawe skany kuponów to zachęcam do wklejania na czacie i testowania nowej funkcjonalności dodawania zdjęć. Powinno działać
Panie Adminie - czasami nie warto.Moze słyszę się na uzasadnienie.Zteszta na jednym ze zdjęć , z wczorajszego dnia widać wyraźnie, jak pomocną była zamieszczona tabela.Ze względu na uszczypliwa krytykę niektórych osób, odrchciewa się im pomsgac.
Tutaj szlo ładnie, ale na systemie na 10 jest piątka w Lotto i trójka w Lotto Plus.
27 i 31.Jesli ktoś ma zamiar krytykować te liczby, mówiąc, że nie padną, lepiej niech się wstrzyma z krytyka.
Janusz27 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Blaniety są na lotto Można sobie samemu wydrukować. Wczoraj grałem własnie z takim z wydruku.
A propo wczorajszego Lotto kumulacja...na jednym zakladzie 0/6 a na drugim 2/6 tak więc brak wygranej
Ale ta gra to niewypał PRawdopodobienstwo takie jak w mini a wygrana to tylko 30tys
jacunn: jeśli próbowałeś dodać zdjęcie, to spróbuj wyłączyć i włączyć przeglądarkę od nowa.
Koleżanki I Koledzy...niechce mi się o tym pisać..ale nie uważam że prawdopodobieństwo jest takie same =Mini = 600 bo tu jest 42 liczby a tu 32 różnica jest.....
Scenic I co z tego...32 to nie to samo co 42 tak jak jest Eurojackpot 5/50+2/10 a Ekstra Pensja 5/35+1/4 co postawisz tu znak równości
https://www.naukowiec.org/kalkulatory/kombinatoryka.html Kombinacje bez powtórzeń
Poniedziałek mam kolędępowiem że te z koperty poszły na szczytny celkulturę i sport
Na szczęscie ksiądz nie pcha się do każdemu domu Tylko do tych co otworzą Mu drzwi i na Niego czekają
Coś na jutro do Lotto z Plusem jeden mam aktualny jutro ostatnie losowanie a drugiego pewnie powtórze z wczoraj.Juliaaan zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 874594 i wygrał(a) 504 zł
Tomi wygraj w Lotto kumulacja w Lotto 23 Miliony I mi nie pisz na co Ci tyle a poto nawet żeby sobie leżeć na
przypominam, że teraz każdy na czacie może załączyć zdjęcie ... tak więc zdjęcia wygranych kuponów mile widziane po losowaniu
Bardzo chętnie zamieszczę tu zdjęcie wygranego kuponu Jeśli tylko taki się pojawi
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
hi all