Wpisy 3 731 212 – 3 731 311
23 stycznia 2020 16:44 → 23 stycznia 2020 17:47, 100 wpisów
ale był bym bogaty wystarczyło trzymać komiksy z lat 80 zabawki z tych lat i żył bym jak król

pigwinek zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 874388 i wygrał(a) 1250 zł
Walduś dziękuję Fafi mi pomógł
Muszę zająć sie dziećmi
Muszę zająć sie dziećmi
co tu sie dzieje? co to za zaśmiecanie czata jakimiś obrazkami
one pokazują drogę do wygrania są powiązane z graniem to nie są obrazki tak by były one mają odniesienie do grania Arczi
Arczi spokojnie zaraz będą ogłoszenia w sprawie pracy I już się nie wymigasz..
Myślę że tak szybko jak się pojawiła możliwość tak szybko zniknie
więc wklejajcie puki cenzury ruki nie..............
więc wklejajcie puki cenzury ruki nie..............
popatrz na małpkę ona ma co? ile tego jest jak to podzielić dodać rozpisać tu masz wszystko
3 731 252. Forsami ja sie niemigam od pracy tylko nie wszedzie chca dyrektorów odra\zu
ze swojej strony obiecuję żadnej polityki w zdjęcia z mojej strony
a to już wiemy Arczi ma wysokie wymagania al;e czemu nie trzeba swoją wartość znać
Bawcie się bateria licha chyba z Lichenia nie mogę zdjęcia dodać..trudno..

Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 20 Milionów
co ma wspólnego kot w umywalce z grami czy myszka miki nierozumie czegoś, tu, jesli miałbym wysokie mniemanie o sobie to bym nigdy niepodjoł zadnej pracy a strał sie tylko dostać do sejmu tam gdzie sie nic zupełnie nic nierobi, a sie ma fuul kasy
3 731 269. Mulag tak uchwalaja ustawy ale pod siebie nic dla ludzi tylko dla siebie

Pewien kierowca TIRa stale jeździł w trasę ze swoim pieskiem.Podczas urlopu , pies podprowadził go pod kolekture.Nigdy nie grał.Trafil fortunę
Myślę że jak obgadują to dobrze bo nie mieli by co robić tylko niech podziękują
o ten gość może nam poóc z liczbami
pomóc
cos czuje ze dzisiaj coś trafie wmultiku widze piekne liczby na wyjscie z bebna zawsze gdy spojrze na pana krzysztofa jackowskiego odrazu nachodza mnie trafne liczby
3 731 298. Forsami wkoncu dzrobiłes system na te 49 liczb
Co do Jackowskiego, wszelkich wróżbitów - a nawet do Ojca Pio, mam swoje zdanie.O Nostradamusie też
3 731 302. Mati24 te liczby faktycznie dzisiaj wieczorem nie wyjda
beda powtórki
co to nikogo tu niema wszyscy sobie poszli gdzieś wiec ja tez sobie ide