Wpisy 3 731 112 – 3 731 211
23 stycznia 2020 15:58 → 23 stycznia 2020 16:44, 100 wpisów
HE hehe hehe hehe odpisujcie odemnie numery do Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 20 Milionów
Pasko, ja nie czytam wszystkich wpisów na czacie.Odczytalam zbyt późno o Pańskim wynalazku, który jest bardzo pomocny do inwigilacji Portalowiczow , ich sledzenia.Moze Pan wykona mi sam foto , tuż obok Pańskiego , tak uroczego domuMogę dolsczc foto z posesji sąsiada.Ma bajzel na placu
Już można grać szybkie 600?
Bo nie byłam dziś w kolekturze jeszcze
Bo nie byłam dziś w kolekturze jeszcze
Pasko robisz seee jaja..z ludzi nie podałeś treści wpisu no n stop jak zdjęcia chce dodać
Forsami wez gumkę i wymaż złe liczby z kuponu.....zostanie 6 dobrych
Jeszcze jest nie dopracowane z tego co widzę dodawanie zdjęcia bo wchodzi raz na ruski rok..
Janusz, na foto masz pewniaki na Lotto.Zagraj nimi z bracikiem
Mulag, teraz to są piękne czasy.W lotto i inne gry, każdego dnia można wygrać 25000000 zł, można więcej, jeśli zagra się w Keno .
W kolekturze u Wiedźmy tak się wygrywa a nie bajki pisze bez pokrycia dla lepszego samo bycia
Wygrane u Wiedźmy tak się wygrywa
a nie pisze bajki bez pokrycia..
a nie pisze bajki bez pokrycia..tak się wygrywa w tej kolekturze Forsami to prawda tam miałem 4 z5 w mini skan dawany wielokrotnie na multipasko
Forsami to jedyna kolektura tak potężna a te worki z pieniędzmi koło kolektury
https://www.youtube.com/watch?v=-VItPyODVac&list=RDMM-VItPyODVac&start_radio=1
Fajnie by było niech Pasko nie robi odpowiedzialności zbiorowej bo zawsze sie zdarzy ktoś kto to wykorzysta w złym celu tak jest ze wszystkim pisanie czy z wstawionym zdjęciem

Pasko
Waldus Pasko chyba zablokował..
madzia

Waldus to samo sobie pomyślałem