Wpisy 3 727 329 – 3 727 428
19 stycznia 2020 00:34 → 19 stycznia 2020 06:43, 100 wpisów
Zagrał bym z kims na 12 liczb ale niestety nikt nie gra u Mnie na takie kwoty A samemu trochę szkodza kasy
Im więcej się dzielimy pewniakami na czacie, tym gorzej dla grających.
Co do gry to lepiej grać na swoje liczby niż te C/T / Dzisiaj sobie sprawdzałem i prawie wszystkie co wychodziły to miały sobie trójkę liczb które padły niedawno. A trójka się trafia raz na 57
Scenic ja gram czasem na 7 liczb,na 12 liczb też bym zagrała ale trochę strach.
na 7 to ostatnia gram co losowanie. Ale brak konkretów Za to prawdopodobienstwo to już 1do 2MLN
Scenik, ktoś na FB podał 5 zestawów systemowych na Lotto na 12 liczb online. Mam je. Nawet mu trójka nie wpadła, a ja na 6 zakładów na 6 liczb mam piątkę i 3 czwórki. Też z chybika. Kupowałem co dwodziesty zakład.
Czekam na potwierdzenie wygranej. Chyba trzeba iść spać, bo będą pozno.
No to ładnie . U mnie ostatnio padła tróka. Ale ogólnie to jestem na - z 200zł
Nie chce tutaj pisać bo obserwując czat, zauważyłem, że jest kilka wrednych osób.
jak na tem miesiąc Z reguły nie wydaje więcej niż 400zł Taki mam limit.
Nic,trzeba mini skreślić na 10 losowań i niech się losuje.Może tak się trafi coś szybciej.
Scenik, słuchaj. My we trzech wydaliśmy kasy na gry ponad. Zgadnij ile
Gdybym mial z kim to bym dwa razy do roku grał na 12liczb I to by z zupełności starczyło Tylko musiala to by byc osoba z rodziny najlepiej aby nie placic duzych podatków przy podziale
Prawdopodobienstwo 6 jest raz na 15 tys. Więc z drugiej strony nie takie małe. Ale już przy 5 liczbach mozna trochę zarobić .
Scenic ja w typowaniach na 12 liczb najwięcej miałam 3/12,tak na żywo to nie wiem czy bym się odważyła zagrać.
W EP była historia ,ze iles tam osób się złożyło na system przy głównej komulacji po 10tys na nasze i wygrali po 2MLN euro bodajże
Scenik, znam.ten temat.
Scenik, to nie było w Polsce i nie w EP.a w EJ.
Miasteczko szczesciarzy w Finlandii Siilinjarvi.
3 727 343. Turbo 2020-01-19 (00:41)
Nie chce tutaj pisać bo obserwując czat, zauważyłem, że jest kilka wrednych osób
tu masz racje dlatego pisz na kg w profilu
Nie chce tutaj pisać bo obserwując czat, zauważyłem, że jest kilka wrednych osób
tu masz racje dlatego pisz na kg w profilu
3 727 345. magda 2020-01-19 (00:41) wygrana coraz bliżej
Nic,trzeba mini skreślić na 10 losowań i niech się losuje.Może tak się trafi coś szybciej.
napewno na tym wyjdziesz lepiej niz jak wysylasz codzienie inne uklady , skresl jeden uklkład i pusc go w eter niech na siebie zarobi,po tygodniu zmien uklad liczb i wyslij na nastepny tydzień, ale zrób tak skresl jakies 5 liczb, zobacz ktora ci z nich weszłóa potem ja zapisz sobie gdzies i tak grajac powiedzmy kilkoma ukladami zobacz które liczby ci w poadaja, w danym ukladzie , te które łapiesz zapisz wszystkie razem skladajac nowy uklad i tym graj do oporu do poki cały zestaw CI niewejdzie
napewno na tym wyjdziesz lepiej niz jak wysylasz codzienie inne uklady , skresl jeden uklkład i pusc go w eter niech na siebie zarobi,po tygodniu zmien uklad liczb i wyslij na nastepny tydzień, ale zrób tak skresl jakies 5 liczb, zobacz ktora ci z nich weszłóa potem ja zapisz sobie gdzies i tak grajac powiedzmy kilkoma ukladami zobacz które liczby ci w poadaja, w danym ukladzie , te które łapiesz zapisz wszystkie razem skladajac nowy uklad i tym graj do oporu do poki cały zestaw CI niewejdzie
3 727 359. Wojtt witaj to jak tak trafiasz czesto
Witaj Arczibalik73. Jestem Aleksander. Czekam na potwierdzenie wygranych. Jeszcze nie ma.
Madziu, tylko nie makowiec. Lepiej banan.
Pdujesz żołądek, trujesz wątrobę
Czy nie lepiej przytulić się do męża i zasnąć w objęciach
Nooo, są już potwierdzenia wygranych. Realizacja w Oddziale
Dzisiaj jest ciężka noc. Mam dyżur w Klinice.
Kiedyś jak baby szły w pole to dawały dzieciom maku się najeść żeby były senne i nie przeszkadzały.Poszłam tym tropem i ukroiłam kawałek makowca.
i znowu wygrałem,co ja będę z tą kasą robił,może rozdam biednym
tego rodzaje wpisy są tak żenujące,pisane tu przez niektóre osoby,że mdłości biorą
u mnie to normalne,w nocy nie chce mi się spać,dopiero ranoziewam
Ja tylko dzisiaj taki nocny marek,chyba to z nerwów,że w totka znowu nie trafiłam.
to nie graj jak ja,ja tylko sporadycznie puszczam za małe kwoty,jak przypadkowo coś kupuję
a popatrz jak nowoczatowicze trafiają,chwalą się i nie wiedzą co z wygraną robić,tylko nikt tego nigdy nie widzi,śmieszni ludzie,tak to ja też mogę pisać,ale nie lubię kłamać
albo grają za dużą kasę i jak przegrają to nie piszą ile przegrali
3 727 366. AkexanderRui witaj miło mi poznać, rozumię co do wygranych
Bogdan niektórych fantazja ponosi za bardzo.Jak wygram coś to daję skan.Ale ostatnio cienko,same straty.Dzisiaj tylko 3 zakłady dużego i nic.
3 727 372. magda spokojnie ja też niemoge zasnać ale umnie to juz jest normalne co noc niemoge spać,
Arczi to kup jakieś tabletki nasenne np.forsen bo długo tak nie wytrzymasz.
3 727 387. bogdan041 dokładnie skond ja to znam, wszyscy chwala sie wygranymi ale nikt tych dużych wygranych nie pokazuja u siebie w profilu, to takie czcze gadanie tylko o napędzanie tzw. hejtu
magda ja juz jestem tak przyzwyczajony kiedys czesto pracowałem na nockach, i tak sie juz przyzwyczaiłem, szedłem np na 12 godzin do pracyi po tej 12 jeweszcze niespałem gdzies do okolo 15godziny, pozniej padałem na twarz, długo moge wytrzymac bez spania, i dlatego czesto w nocy siedze na kompie, co do tabletek nasennych to nie chce , jestem diabetykiem i boje sie nnieraz zasnać bo moge sie już wiecej nieobudzić, dlatego tabletki nie wchodza w grę
magda ja juz jestem tak przyzwyczajony kiedys czesto pracowałem na nockach, i tak sie juz przyzwyczaiłem, szedłem np na 12 godzin do pracyi po tej 12 jeweszcze niespałem gdzies do okolo 15godziny, pozniej padałem na twarz, długo moge wytrzymac bez spania, i dlatego czesto w nocy siedze na kompie, co do tabletek nasennych to nie chce , jestem diabetykiem i boje sie nnieraz zasnać bo moge sie już wiecej nieobudzić, dlatego tabletki nie wchodza w grę
ide spać wtedy jak ,juz czuje zmeczemnie ,lub sie żle czuje lub czuje pieczenie w oczach, i słabo widzę
Arczi a próbowałeś przed snem jakiś sport np.bieganie itp.Jak człowiek się zmęczy to lepiej śpi.Albo idź na spacer przed snem.Komputer nie wskazany.
codzienie od 3 lat chodze na siłownie pod chmurke i tam ćwicze ale po tym nie chce mi sie i tak i spać, co do biegania to nie biegam bo niemoge biegać,ale ćwicze na silowni, to pomaga mi zbić cukier który i tak mam zawsze dość wysoki, gdy pocwicze to i sie lepiej czuje i cukier jest mniejszy, no cukrzyca lubi ruch
3 727 397. slawek10 witaj
3 727 397. slawek10 witaj
3 727 399. slawek10 to jest z tym różnie raz jest dobrze raz jest żle to zależy od dnia też
To dobrze .Najważniejsze że masz siły na ćwiczenia. Będzie dobrze
3 727 402. slawek10 musi być dobrze, a co do gry to tez jest róznie raz sie cos tam wygra raz przegra, a jak tam u Ciebie z grami grasz jeszcze w mini lotka?
w poniedziałek chyba zagram na swojim bardzo starym juz ukladzie w mini lotka z roku 1997, kiedys w tym roku grałem na kilku takich ukladach i zawsze na tych ukladach coś trafiałem wypróbuje go teraz w tym roku 2020 mopze znów coś trafie jak kiedys przed laty
U mnie też różnie
Raz gram w mini A raz w multi .
Ogolnie nic większego nie weszło jeszcze .Obecnie gram mini system 6.W tym miesiącu miałem raz 3/6 To się trochę zwróciło.
Raz gram w mini A raz w multi .
Ogolnie nic większego nie weszło jeszcze .Obecnie gram mini system 6.W tym miesiącu miałem raz 3/6 To się trochę zwróciło.
Teraz czytam czat wstecz i widzę że znowu są osoby co ciągle wygrywają
He he
He he
3 727 406. slawek10 nie no ja w mini niegram systemami gram normalnie,co do multika to też grałem od poczatku roku, do przedwczoraj , ale moze z 3 razy mi sie tylko zwrócila jakoś 3 /7 w multika, ogolnoie to ten poczatek roku jest jakiś dlamnie jakiś ciezki w grach,mało co mi wpada ostatnimi miesiacami,zobaczymuy moze bedzie klepiej trochre pożniej w nastepnych miesiacach zreszta czas pokaze jakjk bedzie,ostatnio postanowilem sobie ze odłoze gre w multika na bok,i do końca miesiaca bede grał w mini tylko
ale cholernie ciagnie mnie nqa multika i pomimo niegrania kilka dni w multika wczoraj rano pusciłem jeden uklad na 2 losowania ale juz 7/7 i o 14 i 21 padła mi tylko 3/7m , do tego pusciłem jeszcze takiego dodatkowego na wieczór 10/10 w multika i tez trafiłem 6/10 czyli coś zaczyna sie ruszać, ale to jeszcze nie jest to co powinno wejsc, na to co usilnie czekam
To fajnie
Najlepiej grać na 7/7 bo często trafia się 3/7 I jest zwrot
Najlepiej grać na 7/7 bo często trafia się 3/7 I jest zwrot
3 727 410. slawek10 ja kiedyś grałem tylko na 10/10 w multika 2 razy juz miałem wygrane jedna to byla 9/10 i raz 8/10 i wiem ze kjesli jest kasa to i grasz systematycznie to mozna trafić, po tych wygranych juz wpadało mi czesto te 7/10 teraz juz dłuzszy czas niewpadaja te 7/10 tylko te 6/10 6/8 itd, to zalezy za ile gram i na ile gram liczb, nieraz jest tak ze gram tylko w mini lotka lub multika, to zależy od finansów tez i na co mnie ciagnie bardziej czy na mini ,czy na multika,
nieraz staje tez przed wyborem, co wysłac czy mini czy multika, nieraz podejmuje decyzje ze np ,gram w mini i wtedy przewaznie coś mi tam wpada w te mini np ta 3/5, a nieraz jest tak ze np wybieram multika i tutaj cos wpadnie albo zwrot ,albo troszke wiecej, niz zwrotale to tez zalezy od liczb które wychodza i od tego co mi intuicja podpowiada
jak mnie ciagnie na któraś gre bardzo to kresle i w ta gre gram, nieraz popatrze na liczby i nieczuje jakiegos zbytniego parcia na gre, to wtedy niegram w dana grę, wtedy odpuszczam sobie gre w danym dniu, nieraz jest tak wysyłam tylko mini lotka, ostatnimi czasy czesto łapie pte 2/5 praktycznie codzienie kiedy gram, ale to jest lipa tez bo za to nie płaca ale tak jest, zastanawiam sie nad ta nowa gra szybkie 600 czy w to niesprubować zagrać, ale jak narazie to gram tylko w mini i multika,
dziasiaj np gram tylko w mini lotka, odpuszczam sobie multika mam na dzisiaj wysłane jeszcze 3 x mini zwykłe 5/5 czy coś trafie zobaczymy,
3 727 414. magda 2020-01-19 (04:57) wygrana coraz bliżej
W mini trudniej coś trafić niż w dużym.
tego niewiem bo niegram w lotto juz dawno ostatnio jedmna tu osoba poprosiła mnie o liczby do lotto podałem jakie bym skreslił w lotto gdybym grał, i co okazało e ta osoba mnie poinformowała ze liczby które tu podałem na czacie do lotto nastepnego dnia wyszły az 4 liczby ale w eurojackpota padła cała przezemnie podana 4 , ale ja tego tez niewysłałem bo niegram w ten wynalazek
W mini trudniej coś trafić niż w dużym.
tego niewiem bo niegram w lotto juz dawno ostatnio jedmna tu osoba poprosiła mnie o liczby do lotto podałem jakie bym skreslił w lotto gdybym grał, i co okazało e ta osoba mnie poinformowała ze liczby które tu podałem na czacie do lotto nastepnego dnia wyszły az 4 liczby ale w eurojackpota padła cała przezemnie podana 4 , ale ja tego tez niewysłałem bo niegram w ten wynalazek
ja stawiam dziśiaj w multiku na 15,16,55
nic uciekam juz pomału spać bo juz zaczynam ekran widzieć w 3 D, to jest oznaka ze trzeba sie choć z godzinke zdrzemnac zeby rano dpobrze funkcjonować, wiec wszystkim zycze jutro wysokich wygranych i duzo szczescia
3 727 423. magda 3 na tak,9 na nie, 15 na tak,18 na nie,72 tez na nie,ale pruboj moze akurat tak wejda w takim ukladzie mi sie cos zadaje ze beda powtórki,z wieczornego lsowani przynajmniej kilka liczb,
3 727 425. slawek10 ok rozumie i wzajemnie
3 727 425. slawek10 ok rozumie i wzajemnie
Dobranoc wszystkim obecnym na czacie do jutra