Wpisy 3 725 229 – 3 725 328
16 stycznia 2020 18:39 → 16 stycznia 2020 19:52, 100 wpisów
Mariusz Kaczmarek
znowu 2 pareczki wpadly forma rosnie
3 725 191. Wojtt witaj spokojnie ja tez tymi liczbami co podałeś grałem przez ostatnie 9 losowań
do wczoraj wieczora, i do tego jeszcze dawałem 27 i 53 , do tego i kupon szedł na 8/8 dzisiaj sobie odpuscilem wogole gre nw multika i przeszło mi koło nosa 8/8 czyli 22,000zl no ale cóz niewysłałem niewygrałem tez jestem wkurzony ale to i tak nic nieda bo czasu nie cofniesz do tyłu niestety, i tak nimam bo niewysłałem, ale sie tymniemartwie bo jeszcze nieraz skresle i wysle i napewno kiedys trafie
do wczoraj wieczora, i do tego jeszcze dawałem 27 i 53 , do tego i kupon szedł na 8/8 dzisiaj sobie odpuscilem wogole gre nw multika i przeszło mi koło nosa 8/8 czyli 22,000zl no ale cóz niewysłałem niewygrałem tez jestem wkurzony ale to i tak nic nieda bo czasu nie cofniesz do tyłu niestety, i tak nimam bo niewysłałem, ale sie tymniemartwie bo jeszcze nieraz skresle i wysle i napewno kiedys trafie
witam wszystkich na czacie
mam pytanie czy ktoś juz cos wie kiedy rusza ta nowa gra szybkie 600
mam pytanie czy ktoś juz cos wie kiedy rusza ta nowa gra szybkie 600
dzisiaj puszczone 6x multi 6x mini i 3x lotto...czekamy na losowania
polon zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 872593 i wygrał(a) 100 zł
Dziś puszczajac kupony znajoma kolektureczka pokazujac kupony do 600 szybkie bo juz dostała mówiła cos o koncu stycznia narazie tylko dostała kupony broszury
Zobaczymy jak i kiedy ruszy oficjalnie mi powiedziala koniec stycznia doktor2p pisze luty pewnie w ts sami nie wiedzą i tyle lece
dziekuje wszystkim za odpowiedz co do szybkiej 600
Magda, ja jeszcze nie grałem. Liczby wytypuje ze swoich danych technicznych. Madziu, podaj mi swój nr buta.
Mati za wszystkie totki zapłaciłam 41 zł.....i mam wszędzie 41 liczbę....
Mewa pisali ze 31 600
3 725 239. Mewa ja wczorajk dostałem juz broszurke i kupony do szybkiej600 alwe zapomniałem zapytac kiedy to rusza, , przedwczoraj zas kolektorowi zadałem pytanie czy cos wie na temat nowej gry szybkie 600 , to sie bardzoo zdziwił, i mowi xze nic niewie o takiej grze, ze skand ja o tym wiem,ale juz wczoraj wieczorem wreczył mi broszurke i kuponiki zebym zaczoł sie przyzwyczahjać cvhyba do tej gry
Keno będzie co 2 minuty
Magda
600 nie pamiętam czy też co 2 czy 4 minuty dziś pytalam
Nie gram w to
Gdy wprowadza nową grę 600, Skarb Panstwa będzie mógł liczyć na 10 miliardów zysku.
Na w nic nie mam
Wczorajsza wygrana czeka na dobry dzień
Ale będzie co 2 tak mowila
Ptaku wydziobales
Ja nie dziobie
No Magda szalejesz jak zawsze
Mi dzis mowila kolektora keno i szybkie co 4 minuty losowania na przemian z roznica 2 minut np keno 6:44,6:48,6:52 szybkie 6:42,6:46,6:50
Mewa dla mnie to bez roznicy
Madzia zwraca się?
Ja gram liczba 41 od Magdy, mój nick 24, 21/16,co daje 24,16,41,21,4,30
Mi do mini wyszedł p 24
69 p
Johno spokojnie
Wczoraj czułam liczby i żałuję że zmienilam2
Te 27 mozliwe
Lub 37
Nie gram
Madzia oby ci
Ptaku zawsze co rusz trafia
Zb coś nie szaleje
Zakoczany?
Zakoczany?
Mati do pracy napewno dzisiaj trafię ale tak 80 tys w mini fiu fiu bylo by słodko
Zakochany..
Nie kumam tego od k