Wpisy 3 725 129 – 3 725 228
16 stycznia 2020 17:22 → 16 stycznia 2020 18:37, 100 wpisów
Myvictory jakby grał w Lotto z Plusem albo Mini to by dał rade ludzie bez ambicji aspiracji I marzeń tak kończą jemu się tylko jedno podoba śmie...ca Dzi..a..
Forsami widziałeś lub nie kilkanaście M2 ogrodzone parku ma być jak w Krakowie ileś milinów na zmiany parku
Forsami a ty w którym roku miałeś 000DDC
Polska, nie tylko Ty,ale każdy z Nas musi mieć nadzieję.Nadzieja umiera ostatnia.Polska, co się ma do wykresów i statystyk,masz rację.Tylko szczęście się liczy.
Zawsze powtarzałem szczęście i tyle reszta to dodatki których nie myślę krytykować
O to będziecie jak goryle w ZOO ide nakupie bananów..może zobacze te zwierzątka..
Będą zwierzęta strefy parku dla różnych ludzi widziałem projekt oddane w 2021
9,31,25.Forsami , wczoraj był darmowy pokaz zwierząt w Brukseli
Forsami to ciebie juz stary dziad 60 lat masz
60zl w zdrapce premia w multi 2xkosz ... 2 nocki i wrócę do żywych
Nie jeden 30/latek starzej wygląda nie stan ciała lecz stan umysłu
Zbigniew, nigdy nie mów, że ktoś jest stary dziad.Owszem, są w Brzeszczach
Brzeszczach mieszkasz
Mewa Witam widziałem rano że w nocy pisałeś 3/5 w Mini ładnie płacili
5 lat mu zostało i emerytura
Zbigniew, w Brzeszczach mieszkali dziadkowie.Wyproeadzili się do Szczyrku
Zazdroszczę oby ekipa się nie zmieniła bo będzie pracował dłużej
Więcej dostanie
Zbyszek a wiesz co to jest Pozoracja Pola Walki raz mam 60 raz 20 innym razem co by mnie nikt nie znalazł .. dziś mam wygrać w Lotto kumulacja 13 Milionów trzeba się zaszyć ale nie esperalem
5wiosen i emerytura spanie do 9 rano lub dłużej ciepłe kapcie listonosz pat kot z emeryturą w drzwiach co chcieć więcej 13
Forsami za 5 lat masz emeryturę a ja za kosmos
Forsami, jeśli padnie szóstka to tylko w Lotto Plus w Rzeszowie i Poznaniu
Aktor Henryk Talar 75 lat został ojcem ma 3 miesiecznego syna
I Pan z Familiady i Pan Tajner jakie młode piękne żony i nowe dzieci nowe życie będą mieć młoda kobieta da im dłuższe życie zazdroszczę i gratuluję
Ja miemam co z pieniędzmi robić to gram w Lotto z Plusem I nie tylko nawet z Minusem tyle mi zostało zabawa karnawał życia
Znam gostka, który w wieku 72 lat spłodził córkę.Nadzyczaj inteligentna z tytułem doktora.Wyobraz sobie, że jest bezpartyjna
Jeżeli partia której nie nawidze zrobi emeryte od 55 lat w szkodliwych a u kobiet 53 choc czy belfer ma szkodliwa prace ferie wakacje ale jeśli będę na nich głosował 11 lat i emerta
To forsami ile Ci zostało do emerytury odliczas juz
Nauczyciele to mają raj to prawda ferie wakacje itp a i obrońców swoich mają żyć nie umierać
Te same tekst ze tez się im jemu chce dobra do hm 21:40 lub 1 w nocy
a ile kasy za korepetycje
Gralem nimi 4 dni temu ,to znaczy 13,14,61,70,71 z plusem 3 zaklady
Myvictory nie zazdrość Tajnerowi bo potem zupy 900 a drugie dania 1200 tak się kończy taka przygoda..w tobie nadzieja że masz wlosy a nie wełne
Myvictory ale w jakim w Straszęcinie tam gdzie pracuje Dyzio Zyzio I Hyzio I Mizio
Aleś mnie zaskoczył farbowany się zwolnił a taki był Wieloooozadanioooowoooość albo jak Rudy Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
To większość bez pomysłu zachowując się standardowo nie wychodząc przed szereg uważa że jednostka jest idio
Idę na kolacje salceson I śledzie I 13 Milionów w Lotto kumulacja Dla mnie bedzie..bawcie się śmiesznie karnawał trwa.. będe później ..
Robił na dwóch stadiach pierwszym u drugim być może jeden dzień u komornika to 19lat spowodowało wyjazd do Kielc może
A co on będzie robił w tych Kielcach Scyzoryki Liroyowi narazie....
Myvictory taaa on miał dwa stadia najpierw z jedną zoną a potem z kochanką ide bo nie wytrzymam I się..ze...ze śmiechu
Radio telewizja większe perspektywy pisania książek kilka już wydał sport inny wymiar
Bądź wolny jak ptak niestety konsekwencje komornik alimenty tak się kończy wolność swoboda bez konsekwencji
tak to sie robi w chicago
nigdy nie trafilem tyle parek co dzis, przypadek, nie sadze
Mewa, se mas inteligentne
Se mas inteligentne
https://www.youtube.com/watch?v=ug-hT9-wGo4&list=PLvnalaWHDCdtjWLpCsNKsi3HgRUW9QkMK&index=2
moja ulub madonny
moja ulub madonny
Bang bang, shot you keno dead
a jak nie ma wygranych to co ma dac
stach50 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 872582 i wygrał(a) 500 zł
wygrywaja tylko jak leci 1,2,3
Przed chwilą padło 11 x 7/7 (16 500 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
keno sie nie daje, trzeba sie nauczyc czytac ten kod matrixa
3 725 206. Forsami 2020-01-16 (17:52) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Idę na kolacje salceson I śledzie I 13 Milionów w Lotto kumulacja Dla mnie bedzie..bawcie się śmiesznie karnawał trwa..
.
Najpierw były nalesniki z ryzem a teraz salceson ze sledziemi
Forsami Ty masz wyobraznie,tylko pozazdrościc
Idę na kolacje salceson I śledzie I 13 Milionów w Lotto kumulacja Dla mnie bedzie..bawcie się śmiesznie karnawał trwa..
.
Najpierw były nalesniki z ryzem a teraz salceson ze sledziemi
Forsami Ty masz wyobraznie,tylko pozazdrościc
Jacunn, orate