Wpisy 3 725 165 – 3 725 264
16 stycznia 2020 17:36 → 16 stycznia 2020 19:37, 100 wpisów
Zbyszek a wiesz co to jest Pozoracja Pola Walki raz mam 60 raz 20 innym razem co by mnie nikt nie znalazł .. dziś mam wygrać w Lotto kumulacja 13 Milionów trzeba się zaszyć ale nie esperalem
5wiosen i emerytura spanie do 9 rano lub dłużej ciepłe kapcie listonosz pat kot z emeryturą w drzwiach co chcieć więcej 13
Forsami za 5 lat masz emeryturę a ja za kosmos
Forsami, jeśli padnie szóstka to tylko w Lotto Plus w Rzeszowie i Poznaniu
Aktor Henryk Talar 75 lat został ojcem ma 3 miesiecznego syna
I Pan z Familiady i Pan Tajner jakie młode piękne żony i nowe dzieci nowe życie będą mieć młoda kobieta da im dłuższe życie zazdroszczę i gratuluję
Ja miemam co z pieniędzmi robić to gram w Lotto z Plusem I nie tylko nawet z Minusem tyle mi zostało zabawa karnawał życia
Znam gostka, który w wieku 72 lat spłodził córkę.Nadzyczaj inteligentna z tytułem doktora.Wyobraz sobie, że jest bezpartyjna
Jeżeli partia której nie nawidze zrobi emeryte od 55 lat w szkodliwych a u kobiet 53 choc czy belfer ma szkodliwa prace ferie wakacje ale jeśli będę na nich głosował 11 lat i emerta
To forsami ile Ci zostało do emerytury odliczas juz
Nauczyciele to mają raj to prawda ferie wakacje itp a i obrońców swoich mają żyć nie umierać
Te same tekst ze tez się im jemu chce dobra do hm 21:40 lub 1 w nocy
a ile kasy za korepetycje
Gralem nimi 4 dni temu ,to znaczy 13,14,61,70,71 z plusem 3 zaklady
Myvictory nie zazdrość Tajnerowi bo potem zupy 900 a drugie dania 1200 tak się kończy taka przygoda..w tobie nadzieja że masz wlosy a nie wełne
Myvictory ale w jakim w Straszęcinie tam gdzie pracuje Dyzio Zyzio I Hyzio I Mizio
Aleś mnie zaskoczył farbowany się zwolnił a taki był Wieloooozadanioooowoooość albo jak Rudy Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
To większość bez pomysłu zachowując się standardowo nie wychodząc przed szereg uważa że jednostka jest idio
Idę na kolacje salceson I śledzie I 13 Milionów w Lotto kumulacja Dla mnie bedzie..bawcie się śmiesznie karnawał trwa.. będe później ..
Robił na dwóch stadiach pierwszym u drugim być może jeden dzień u komornika to 19lat spowodowało wyjazd do Kielc może
A co on będzie robił w tych Kielcach Scyzoryki Liroyowi narazie....
Myvictory taaa on miał dwa stadia najpierw z jedną zoną a potem z kochanką ide bo nie wytrzymam I się..ze...ze śmiechu
Radio telewizja większe perspektywy pisania książek kilka już wydał sport inny wymiar
Bądź wolny jak ptak niestety konsekwencje komornik alimenty tak się kończy wolność swoboda bez konsekwencji
tak to sie robi w chicago
nigdy nie trafilem tyle parek co dzis, przypadek, nie sadze
Mewa, se mas inteligentne
Se mas inteligentne
https://www.youtube.com/watch?v=ug-hT9-wGo4&list=PLvnalaWHDCdtjWLpCsNKsi3HgRUW9QkMK&index=2
moja ulub madonny
moja ulub madonny
Bang bang, shot you keno dead
a jak nie ma wygranych to co ma dac
stach50 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 872582 i wygrał(a) 500 zł
wygrywaja tylko jak leci 1,2,3
Przed chwilą padło 11 x 7/7 (16 500 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
keno sie nie daje, trzeba sie nauczyc czytac ten kod matrixa
3 725 206. Forsami 2020-01-16 (17:52) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Idę na kolacje salceson I śledzie I 13 Milionów w Lotto kumulacja Dla mnie bedzie..bawcie się śmiesznie karnawał trwa..
.
Najpierw były nalesniki z ryzem a teraz salceson ze sledziemi
Forsami Ty masz wyobraznie,tylko pozazdrościc
Idę na kolacje salceson I śledzie I 13 Milionów w Lotto kumulacja Dla mnie bedzie..bawcie się śmiesznie karnawał trwa..
.
Najpierw były nalesniki z ryzem a teraz salceson ze sledziemi
Forsami Ty masz wyobraznie,tylko pozazdrościc
Jacunn, orate
Mariusz Kaczmarek
znowu 2 pareczki wpadly forma rosnie
3 725 191. Wojtt witaj spokojnie ja tez tymi liczbami co podałeś grałem przez ostatnie 9 losowań
do wczoraj wieczora, i do tego jeszcze dawałem 27 i 53 , do tego i kupon szedł na 8/8 dzisiaj sobie odpuscilem wogole gre nw multika i przeszło mi koło nosa 8/8 czyli 22,000zl no ale cóz niewysłałem niewygrałem tez jestem wkurzony ale to i tak nic nieda bo czasu nie cofniesz do tyłu niestety, i tak nimam bo niewysłałem, ale sie tymniemartwie bo jeszcze nieraz skresle i wysle i napewno kiedys trafie
do wczoraj wieczora, i do tego jeszcze dawałem 27 i 53 , do tego i kupon szedł na 8/8 dzisiaj sobie odpuscilem wogole gre nw multika i przeszło mi koło nosa 8/8 czyli 22,000zl no ale cóz niewysłałem niewygrałem tez jestem wkurzony ale to i tak nic nieda bo czasu nie cofniesz do tyłu niestety, i tak nimam bo niewysłałem, ale sie tymniemartwie bo jeszcze nieraz skresle i wysle i napewno kiedys trafie
witam wszystkich na czacie
mam pytanie czy ktoś juz cos wie kiedy rusza ta nowa gra szybkie 600
mam pytanie czy ktoś juz cos wie kiedy rusza ta nowa gra szybkie 600
dzisiaj puszczone 6x multi 6x mini i 3x lotto...czekamy na losowania
polon zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 872593 i wygrał(a) 100 zł
Dziś puszczajac kupony znajoma kolektureczka pokazujac kupony do 600 szybkie bo juz dostała mówiła cos o koncu stycznia narazie tylko dostała kupony broszury
Zobaczymy jak i kiedy ruszy oficjalnie mi powiedziala koniec stycznia doktor2p pisze luty pewnie w ts sami nie wiedzą i tyle lece
dziekuje wszystkim za odpowiedz co do szybkiej 600
Magda, ja jeszcze nie grałem. Liczby wytypuje ze swoich danych technicznych. Madziu, podaj mi swój nr buta.
Mati za wszystkie totki zapłaciłam 41 zł.....i mam wszędzie 41 liczbę....
Mewa pisali ze 31 600
3 725 239. Mewa ja wczorajk dostałem juz broszurke i kupony do szybkiej600 alwe zapomniałem zapytac kiedy to rusza, , przedwczoraj zas kolektorowi zadałem pytanie czy cos wie na temat nowej gry szybkie 600 , to sie bardzoo zdziwił, i mowi xze nic niewie o takiej grze, ze skand ja o tym wiem,ale juz wczoraj wieczorem wreczył mi broszurke i kuponiki zebym zaczoł sie przyzwyczahjać cvhyba do tej gry
Keno będzie co 2 minuty
Magda