Wpisy 3 725 065 – 3 725 164
16 stycznia 2020 15:43 → 16 stycznia 2020 17:36, 100 wpisów
Magda slyszalas ze dzis zlamalem keno na 2 numery? jest przelom w grze
taka jest przyszlosc, usiadzie sie w godzine, zrobi dniowke i dalej mozna chlac
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Miałem dalej pisać do swoje nowej książki ale bez kawy nie da się
to nie moze byc przypadek, trzeba sie umiec zachowac
Już dobrze wypiłem kawkę trochę kaski brakuje by tomik wierszy wydać ale jak wygram w lotto to uda się dokończyć pisanie i wydanie książki
Tytuł książki zawsze daje na koniec pisania może marność nad marnościami gracza ts
Frezarczuk kiedy nobla?
Myvictory za wczoraj 7/10 w Multi Multi z 21:40 a mi dziś uciekło 5/6 niezagrane I 120 poszło w PZU..to tak jakby do Urzędy Skarbowego jeden......j
No tak jak gram to nie wchodzi przestane to masz..babo placek ale mam na dziś Lotto z Plusem I Mini to dzisiaj wygram 13 Milionów I Będe Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Hola amigo
Nie wiem do końca o co chodzi z tym kamilem podwyżki chyba w mieszkaniach
Zmartwie cię sam się zdziwiłem zwolnił się do końca 2019 i wyjazd do Kielc może nowa praca lub kobieta
Nowa kobieta I czwarte bejbi I wieksze alymenty..I droższe zupy.. niech se mózg kupi na Targach Kieleckich
statystyki programy wykresy itp o dup. rozbic cza byc przewidulącuym przyszłosc i ja nim jestem przewiduje ze nic niewygram i to jest własnie jasnowidzenie
Poezja sport wyczynowy i praca przez klika lat przy gumie coś w nim pękło lub poprostu brak perspektyw w małym mieście
Myvictory jakby grał w Lotto z Plusem albo Mini to by dał rade ludzie bez ambicji aspiracji I marzeń tak kończą jemu się tylko jedno podoba śmie...ca Dzi..a..
Forsami widziałeś lub nie kilkanaście M2 ogrodzone parku ma być jak w Krakowie ileś milinów na zmiany parku
Forsami a ty w którym roku miałeś 000DDC
Polska, nie tylko Ty,ale każdy z Nas musi mieć nadzieję.Nadzieja umiera ostatnia.Polska, co się ma do wykresów i statystyk,masz rację.Tylko szczęście się liczy.
Zawsze powtarzałem szczęście i tyle reszta to dodatki których nie myślę krytykować
O to będziecie jak goryle w ZOO ide nakupie bananów..może zobacze te zwierzątka..
Będą zwierzęta strefy parku dla różnych ludzi widziałem projekt oddane w 2021
9,31,25.Forsami , wczoraj był darmowy pokaz zwierząt w Brukseli
Forsami to ciebie juz stary dziad 60 lat masz
60zl w zdrapce premia w multi 2xkosz ... 2 nocki i wrócę do żywych
Nie jeden 30/latek starzej wygląda nie stan ciała lecz stan umysłu
Zbigniew, nigdy nie mów, że ktoś jest stary dziad.Owszem, są w Brzeszczach
Brzeszczach mieszkasz
Mewa Witam widziałem rano że w nocy pisałeś 3/5 w Mini ładnie płacili
5 lat mu zostało i emerytura
Zbigniew, w Brzeszczach mieszkali dziadkowie.Wyproeadzili się do Szczyrku
Zazdroszczę oby ekipa się nie zmieniła bo będzie pracował dłużej
Więcej dostanie