Wpisy 3 724 465 – 3 724 564
15 stycznia 2020 19:48 → 15 stycznia 2020 20:52, 100 wpisów
To mu karkas na łeb albo drutówki na kończyny dolne I górne I podstawowe pytanie wtedy a w Lotto z Plusem grosz...
Czyli to chodzi o takie ciągi liczb np 1,11,21,17,27,37..tylko kiedy I wiedzieć które z którymi
Roczne bułki, gips i kreda w chlebie: tak działa przemysłowa produkcja pieczywa
Kilkaset ton mieszanek, z których powstaje pieczywo zalega na półkach w magazynie nawet całe miesiące. Nazwy napisane na etykietach zdradzają, że składniki te nie mają nic wspólnego z naturalnymi
Pracowałem w dwóch piekarniach ale kredy my nie dawali zamiast mąki
Jednym z najbardziej szokujących składników, który znacznie upraszcza pracę piekarzowi i poprawia technologię produkcji pieczywa, jest siarczan wapnia stosowany w budowlance, czy dentystyce, czyli po prostu gips.
Producenci raczą nas także węglanem wapnia, który jest niczym innym, jak zwykłą kredą. Ma on wzmacniać strukturę pieczywa. Do produkcji pieczywa dopuszczone są jeszcze tak zwane substancje dozwolone, jak barwniki, regulatory kwasowości, octany, mleczany emulgatory lecytyna, estry kwasów tłuszczowych
przeciwutleniacze kwas l-askorbinowy
przeciwutleniacze kwas l-askorbinowy
Produkcja przemysłowa rządzi się własnymi prawami. Co za tym idzie? Pieczywo należy zrobić szybko, proces produkcji ma być krótki, a produktu ma powstać dużo
Problem polega jednak na tym, że piekarze często dodają ich znacznie więcej, niż to wynika z receptury i przepisów ją regulujących
Stare czasy mi się przypomniały MDOM kiełbasa na kiju z niczego
ale nie będzie się z tym walczyło o przecież można kupić Przypomnienie o polityce
Ranigast Max
Ranigast Max
Bułki gumowate, pieczywo napompowane jeśli tak macie to was trują
Nie dość że płacimy coraz większe pieniądze za produkty, to jeszcze coś takiego!!!!! Człowiek zapiera... od świtu do nocy i jeszcze zjeść normalnie nie może!!!!!
Tymon, gratulacje za ładna sumke w keno Mewa, pozdrawiam cieplutko
ja sporadycznie też robiłem swój chleb póki miałem i karmiłem zakwas
3 724 492. Myvictory ranigast max iinne tabletki na zgage zostały wycofane ze sprzedarzy w aptekach zawieraja jakies zanieczyszczenia, tak jak iniektura insulina
a tak reklamowali to i po tym ludzie dostali chorób z tego co piszesz Arczi
Mewa tak mam zagrane na 10000000% o to nie nie nie to do czegoś innego
Dzisiaj robiąc zakupy w mięsnym, łaska potrafiła wyjąć mi z torby niektóre produkty. Normalna zlodziejska. Dokupulem jej jeszcze kilogramowa szynkę. Normalna złodziejka
Może i źle zrobiłem. Będzie innych okrada, myśląc, że znajdzie drugiego dobrodzieja.
duzo leków jest zatrutych tylko o niewszystkich pisza, i bierzemy to nadal
bo liczy sie biznes farmaceutyczny a nie pacjenci
bo liczy sie biznes farmaceutyczny a nie pacjenci
nic nie jeść żyć powietrzem które też nie za dobre chyba nie ma wyjścia z tego koła zamkniętego
3 trafiona teraz niema jak dbać skany bo Internet
3 724 521. Amadeusz2 tak ucicło bo liczy sie biznes nie pacjent
Forsami dziś o godzinie 17 30 mialem 000DDC 18 lat temu
3 724 524. Forsami
Forsami 31 01 2020 ...minie 19 lat temu miałem cyfrę od zaj... do nie odpompowania 350 ddc
Zbyszek widziałem Twoje 10,000 tysięcy a Ty zobacz moje 100 złotych na profilu Multipasko miałeś takie wiesz co to jest
Widziałem
hi all
Jakieś pomysły na parkę w losowaniu MM o 21:40 ??? Ktoś coś
Na sucho 4 48
4 mam w rozpisce
więc 48 i ... ????
Zb wiesz ze mi się dziś trafiło jak spales
ktoś ma pomysła do 48 co dobrać ?
10
oki 48/78 podziękował dopisuje te dwie do rozpiski
Znam
Nie znam go
Ale ja mieszkam w kety
Lędziny piękna wygrana w EJ, prawie 800000 zł. Wiem, że w Ketach mieszkasz. A daleko masz do tamy? 3?
Jakiej tamy 3
W Oświęcimiu zagrałem wczoraj w Mini na 10 losowań, 10 systemowych na 6 liczb
On jest domatorem nie opuszcza się dalej jak 500 m od swojego miejsca zamieszkania
Szkoda, że nie typowales dzisiaj i jakoś nie piszesz na czacie
kto by sobie głowę pracą zajmował jak się wygrywa w TS jesteśmy graczami gramy za dużą Forsę i kilkakrotnie więcej dostajemy praca nie dla nas my jesteśmy urodzonymi miliono-graczami
Tak tak ... a świstak zawija w sreberka
Praca musi być nawet , gdy masz kase , ... no chyba że w EJ skosisz jakiegoś max-a
wtedy możesz leżeć i pachnieć