Wpisy 3 718 735 – 3 718 834
8 stycznia 2020 10:53 → 8 stycznia 2020 12:57, 100 wpisów
Jaroslaws. Za przygł...pa załatwie ci teraz reklamę. Uważajcie na tego typa. Namawia na jakąś aplikację i zakup kont premium w tej aplikacji. Kity wciska ze ma kogos w centrali lotto i zna wyniki. Potem przysyła jakieś głupie screeny, że niby nawygrywał pieniędzy. UWAGA NA TEGO TYPA
Jaroslaws. Za przygł...pa załatwie ci teraz reklamę. Uważajcie na tego typa. Namawia na jakąś aplikację i zakup kont premium w tej aplikacji. Kity wciska ze ma kogos w centrali lotto i zna wyniki. Potem przysyła jakieś głupie screeny, że niby nawygrywał pieniędzy. UWAGA NA TEGO TYPA.
Aniu witaj
Wojtt
Megamocny od kiedy zostałeś królem ?
Megamocny dziś nie zostaniesz królem multi to jest prawie pewne
Ale czasami masz super liczby
Ale czasami masz super liczby
mam dobry sposob namierzania numerow ale jest bardzo czasochlonny, przydalaby sie wyszukiwarka tego co chce ale tu nie ma
Jarosławs informuję ze za tego przyglupa odwdzięczę się. Jesli twój nr telefonu jest zarejestrowany to już kolega na komendzie policji sprawdza historię i dane na kogo jest zarejestrowany.
tomi
skosy masz opanowane
teraz odejmij wszystkie liczby w multi przez 80
powinna ci wyjsc liczba ze skosu
skosy masz opanowane
teraz odejmij wszystkie liczby w multi przez 80
powinna ci wyjsc liczba ze skosu
Megamocny a nie możesz skonstruować swojej wyszukiwarki numerów ?
Ja taką mam i często mi wyszukuje.
Nie jest jeszcze dopracowana ale nie od razu Kraków zbudowano
Ja taką mam i często mi wyszukuje.
Nie jest jeszcze dopracowana ale nie od razu Kraków zbudowano
liczby odejmowane przez 80
1,4,5,7,12,20,21,23,25,39,42,47,57,59,61,62,71,73,
1,4,5,7,12,20,21,23,25,39,42,47,57,59,61,62,71,73,
Jarosławs informuję ze za tego przyglupa odwdzięczę się. Jesli twój nr telefonu jest zarejestrowany to już kolega na komendzie policji sprawdza historię i dane na kogo jest zarejestrowany..
Szpaku20 co się dzieje ?
Jaroslaws próbuje tu wyłudzac dane osobowe, namawia na instalacje apki gram w lotto i potem kombinuje zeby tam zakupic jakis dostęp premium. Znacie typa? Jesli nie to uwazac na niego
Pewna pani z telewizji która śledzi ten czat Non Stop no z przerwami ale później i tak czyta wszystkie wpisy od deski do deski bo się nudzi ma teraz radochę bo może oceniać tu ludzi. Czekała na to bardzo długo i się doczekała
Nie udziela się tu na czacie , nikomu nie pomaga a dużo spisuje i ocenia. Nie jest to dziwne ?
Niestety mam możliwość że to widzę . A jak ? Tego niestety tego nie mogę powiedzieć
Ale nie zajmujmy się dziwnymi zdarzeniami tylko skupmy się nad tym co dziś za typować aby każdy mógł coś wygrać
Nie udziela się tu na czacie , nikomu nie pomaga a dużo spisuje i ocenia. Nie jest to dziwne ?
Niestety mam możliwość że to widzę . A jak ? Tego niestety tego nie mogę powiedzieć
Ale nie zajmujmy się dziwnymi zdarzeniami tylko skupmy się nad tym co dziś za typować aby każdy mógł coś wygrać
A jak go popędzilem to napisal w opisie swojego profilu ze jestem przyglup
Aniu te lajki rozpraszają i staram się na to nie patrzeć.
Wolę rozmowę na temat liczb lub nawet spotkania w realu
Wolę rozmowę na temat liczb lub nawet spotkania w realu
Jaroslaws. Za przygł...pa załatwie ci teraz reklamę. Uważajcie na tego typa. Namawia na jakąś aplikację i zakup kont premium w tej aplikacji. Kity wciska ze ma kogos w centrali lotto i zna wyniki. Potem przysyła jakieś głupie screeny, że niby nawygrywał pieniędzy. UWAGA NA TEGO TYPA.
Walduś zimny drań ?
https://www.o2.pl/artykul/rybnik-kierowca-bmw-popelnil-samobojstwo-dzien-po-spowodowaniu-wypadku-6465432802023041a?utm_medium=push&utm_source=pushpushgo&utm_campaign=o2-push
Walduś Forsami grał tylko jednym zakładem i tu i tu.
Żeby wygrać trzeba grać rozpiską lub systemem i taka jest prawda.
Innej drogi nie ma.
Już to przećwiczyłem.
Granie z maszyny też niczego nie zmienia.
Tylko Twoje liczby i albo rozpiska albo system .
To jest potwierdzone bo ja tak grałem i wtedy miałem sukcesy.
Grali w ten sposób moi koledzy i im wpadły 6 w Lotto właśnie na rozpiski
Żeby wygrać trzeba grać rozpiską lub systemem i taka jest prawda.
Innej drogi nie ma.
Już to przećwiczyłem.
Granie z maszyny też niczego nie zmienia.
Tylko Twoje liczby i albo rozpiska albo system .
To jest potwierdzone bo ja tak grałem i wtedy miałem sukcesy.
Grali w ten sposób moi koledzy i im wpadły 6 w Lotto właśnie na rozpiski
W miejscowości Leszno padła wygrana 313 585,50 zł w grze Mini Lotto (system na 9 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Sobótka padła wygrana 20 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Warszawa padła główna wygrana 100 000,00 zł w grze Ekstra Premia
witam zlikwidowałem blokadę 30-dniową dla nowych użytkowników. Czyli osoba nowa może od razu tutaj pisać na czacie. W zamian społeczność multipasko mam nadzieję pomoże w blokowaniu "intruzów" na stronie. Jeśli bilans jakiegoś wpisu wyniesie -10 (słownie: minus dziesięć), to taka osoba straci możliwość pisania na czacie.
Przed chwilą padło 10 x 7/7 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
bilans to oczywiście ilość łapek w górę i od tego odjąć ilość łapek w dół ...
Pasko napisałem do Ciebie na fejsie i ostrzegałem innych tutaj na forum przed jaroslaws
blokada do pisania na czacie, do czasu mojego ewentualnego odblokowania. Na pewno będę patrzył czy taka blokada została nałożona słusznie, kto się do tego przyczynił, itd.
krasnalek zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 870401 i wygrał(a) 554 zł
stoneczka zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 870401 i wygrał(a) 502 zł
pozer1 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 870401 i wygrał(a) 268 zł
Zagrałem glowa2 multi z maszyny.. Jaj nie urywa a jeszcze kaska na kustosz zostala
Witam wszystkich portalowiczów Pasko te wygrane to chyba jakaś ściema ja na swoją wygraną czekam od września 2018 roku i już chyba się nie doczekam.
Przed chwilą padło 10 x 7/7 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
mnie tez nie lubia bo zlamalem multilotka, sztuka latania i odlecial
3 718 809. milan1980 pewniak 1
3 718 815. milan1980 wysyłaj te liczby śmiało nie zaastanawiaj sie nad nimi , według mnie 46,74 bedzie co do 49 raczej nie bedzie a wejdzie 50, i 1
3 718 822. Angierski 2020-01-08 (12:46) http://typowania.5v.pl 1 0
teraz to jak na szpilkach trzeba tu chodzic
na szpilkach , jak na szpilkach ale na palcach i na boso
teraz to jak na szpilkach trzeba tu chodzic
na szpilkach , jak na szpilkach ale na palcach i na boso
tak cichutko i na palcach
przestańcie świrować, to jakaś obsesja , to tylko strona internetowa, mało tego bez większych sukcesów- patrz wygrane