Wpisy 3 718 635 – 3 718 734
8 stycznia 2020 09:01 → 8 stycznia 2020 10:51, 100 wpisów
Słońce jest w Warszawie.
W południe dotrze do Białegostoku.
W południe dotrze do Białegostoku.
Wiosna.
Wczoraj widziałem... białą czaple.
Wczoraj widziałem... białą czaple.
Marek.
A jak się zachować jeśli linia skosow się kończy.. A potrzeba liczb
Gosia nie mam ani jednej
Krasnale stringi
AK żyjesz jak tam umowa
Krasnalek
witam
22,23,47,48
Krzysiu
Krzysiu
Jesteś w moim ogrodku
Acz talib też lubi k. 1
Krasnalek czas uszyc nowe
islandorka,krasnalek,tomi
Krasnale wiem
w grudniu pracowaliśmy wszystkie soboty i niedziele
teraz będzie można odpocząć
teraz będzie można odpocząć
Krasnal ja zawsze w kwietniu
wpis który zostanie najlepiej oceniony (dostanie najwięcej łapek w górę) do końca jutrzejszego dnia, zostanie nagrodzony
Witam wszystkich
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Ponieważ obiecałem że nie będę uczestniczył w " łapkowaniu" gdyż uważam to za zły pomysł trzymam się danego słowa . Żadna nagroda mnie nie skusi do takiego działania --- Powtarzam żadna -----
A teraz przystępujemy do typowania liczb
Walduś piona
A teraz przystępujemy do typowania liczb
Walduś piona
ale żeby dostać nagrodę to nie trzeba łapkować, tylko inni muszą Ciebie złapkować za ciekawy wpis
Czasami oglądam różne programy i teleturnieje.
Są momenty że ludzie mówią tam że za żadne pieniądze nie sprzedadzą lub nie zmienią zdania.
Prowadzący wtedy daje tak duże sumy że 99% osób biorących udział ugina się i wybiera kasę.
Czyli każdego można kupić , przekupić tylko kwestia jest za ile. Ja tym razem bez względu na stawkę czyli wysokość nagrody nie ugnę się i to obiecuję
Są momenty że ludzie mówią tam że za żadne pieniądze nie sprzedadzą lub nie zmienią zdania.
Prowadzący wtedy daje tak duże sumy że 99% osób biorących udział ugina się i wybiera kasę.
Czyli każdego można kupić , przekupić tylko kwestia jest za ile. Ja tym razem bez względu na stawkę czyli wysokość nagrody nie ugnę się i to obiecuję
Walduś ja daję takie łapki
nagroda nie jest za łapkowanie innych wpisów, tylko za otrzymanie dużej ilości łapek przy swoim wpisie. Powiedzmy że będzie to podobna nagroda jak za pierwsze miejsce w lidze typujących. Pozdrawiam
Sebastianie M, masz najwspanialsza nagrodę od Wielkiej Armii Inteligentnych Portalowiczow, którzy w milczeniu logują się na portal
4,20,58 to na dobry początek
Katherin
Dziś środa
Ja EJ najlepiej czuję w czwartek
Dziś środa
Ja EJ najlepiej czuję w czwartek
Sebastian
to se zapisz moje liczby do euro bo drugi raz nie bedzie
to se zapisz moje liczby do euro bo drugi raz nie bedzie
Korzysta ktos z apmikacji gram w lotka? Jest tu jeden taki co namawia na tą aplikację.
Mam 3 skosy i 1 pionale nie wysyłam... Może maszynawysłać za 10 zł i wygrać 2 zł... To jakby wysłać 2 z maszyny nic nie trafić i jeszcze zarobic
Walduś już zapisałem na kuponie
I jest duża szansa że to wyślę
I jest duża szansa że to wyślę
Każdemu życzę dużo wygranych
Walduś i to będziesz grał w realu ?
A ja dziś Multi i Mini
Proszę patrzec: - Rzeczowe wpisy są oceniane negatywnie. Przykre, że jakaś podróbka człowieka, radośnie ocenia Człowieka przez wielkie 'C'
Amadeusz witaj
Skupmy się na liczbach bo na pewno każdy chce wygrać
Walduś wiem o tym.
Ja też chcę trafić .
Walduś zawiozłeś syna do szkoły ?
Ja też chcę trafić .
Walduś zawiozłeś syna do szkoły ?
Krasnalek witaj
Odpowiadam na pytanie pewnego Portalowicza.-Każdy sposób na wygrywanie, to indywidualna sprawa gracza. Jest wiele różnych aplikacji o tematyce Lotto, służących raczej do obserwacji losowanych liczb. Nie jest to panaceum na szóstki w Lotto, piątki w Mini, 10-"tki w MM z plusem. To tylko szczęście. Matematyki - rachunku prawdopodobieństwa nikt nie oszuka
dziś kupiłam 2 zdrapki gra na 2 strony czy coś takiego
nr1,nr2 w jednej 10 zł w d2ugiej 20 zł
nr1,nr2 w jednej 10 zł w d2ugiej 20 zł
Krasnalku to Ty masz szczęście
w zdrapkach guwniane wygrane ale sa
a w grach liczbowych rachunek prawdopodobienstwa zmywa sen z powiek
a w grach liczbowych rachunek prawdopodobienstwa zmywa sen z powiek