Wpisy 3 718 073 – 3 718 172
7 stycznia 2020 17:09 → 7 stycznia 2020 18:46, 100 wpisów
Gosia "Zakochani ...." dopiero od poniedziałku chyba że chodzi i innych zakochanych.
Przed chwilą padło 2 x 8/8 (20 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
witam jak zauważyliście pewnie wchodzi system oceny wpisów. Każdy będzie mógł kliknąć i ocenić wpis dając mu łapkę w górę lub w dół ... oceny będą aktualizowane co około 2 minuty. System jeszcze nie działa w tym momencie.
oceniają tylko zalogowani, widać tylko liczbę ocen w dół i w górę
a co jeśli będzie dużo łapek w dół ... być może będą blokady na tej podstawie, albo ograniczanie wpisów dla takiej osoby
Musisz wybrać pewniaka ja wybrałem 25
Po skosie szło 25,28,48,30,41
W pionie w wynikach stało 25,28,30
Co poszło dziś tomii
Po skosie szło 25,28,48,30,41
W pionie w wynikach stało 25,28,30
Co poszło dziś tomii
czyli wpisy ogólnie będą nielimitowane a łapka w górę lub łapka w dół decyduje
Znając życie i mentalność Polaków, już wiem jak będą wyglądać oceny.Zapewne tak jak na Interii, FB , WP i innych mądrych portalach.Najlepiej ocenił już dawno Stanisław Lem.
Czaje baze... Ale czekam na 35,45,52,13..choc nie 3/4 bo się wkurze... Nie wyslalem
Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Paski, z roku na rok stan zdrowia psychicznego narodu się pogarsza.Msjac na względzie stan zdrowia psychicznego, obawiam się, że oceny będą niesprawiedliwe
Paski, z roku na rok stan zdrowia psychicznego narodu się pogarsza.Msjac na względzie stan zdrowia psychicznego, obawiam się, że oceny będą niesprawiedliwe
3 718 093. kebaik 2020-01-07 (17:54)
A będzie wiadomo kto ocenił?podejrzewam ze nie bedzie widac kto kogo ocenil to tak bedzie chyba jak to w rzadszie dzieli sie ludzui na tzw sorty, tu bedzie anonimowo zeby sie ludzie miedzy soba niepozabijali
A będzie wiadomo kto ocenił?podejrzewam ze nie bedzie widac kto kogo ocenil to tak bedzie chyba jak to w rzadszie dzieli sie ludzui na tzw sorty, tu bedzie anonimowo zeby sie ludzie miedzy soba niepozabijali
Moim skromnym zdaniem, ten portal ma być tylko o tematyce lotto, a nie do oceny Portalowiczow Panie Pasko.Beda takie osoby, które są zalogowane, nie typują a będą oceniać innych.Uwazam, że zmierza Pan ku cenzurze, która już tu jest od dawna, a do sprawiedliwych nie należy
Uważam, że regulamin powinien ulec modyfikacji.Jedli portalowicz nie typuje od lat, s tylko krytykuje, powinien mieć ograniczenia.Jesli , chociaż z 5 , czy 10 razy nie typuje, powinien mieć zawieszony profil, a nawet usunięty
oceny to sa dobre w szkole a nie na stronieale dobre posuniecie z ta oceną co raz mniej ludzi bedzie tu co kolwiek pisać i i odwiedzac ta stronke, ludzie beda grali poza stronka a tu beda tylko wchodzić aby popisać głupoty i nic o liczbach, ocena wpisów ludzi to tak jak nadawanie ludziom numerów w obozie kiedyś ten sie nadaje tamten nie nadaje sie, komu to potrzebne i do czego taka ocena wpisu
Ale numer wchodzę a tu takie rzeczy...a kiedy to zadziała bo chcę komuś dać łapkę w górę....
Nie powiem komu bo to jest tajemnica
Nie powiem komu bo to jest tajemnica
Nie wiem o co chodzi bo dopiero tu wszedłem
Mati24 , typowanie , a typowanie to są dwa pojęcia.Typowanie dobre ,słabe, ryzykowne. Można tylko dla zasady , czy regulaminu
Użytkownik zbigniew g dodał nowy komentarz w temacie:
Szybkie 600 - nowa gra Totalizatora Sportowego !
Szybkie 600 - nowa gra Totalizatora Sportowego !
czyli inaczej mówiac trzeba tu podawać lewe numery do gier ,a komunukować sie tylko z ludzmi przez @ i tylko z zaufanymi i grać całkowicie innymi liczbami jakie tu podajemy na stronie , wtedy beda lepsze szanse na trafienie czegokolwiek w realu, czyli tak ile łapek w gore to beda Ci najlepsi a ile łapek w dół to beda CI najgorsi,typiarze tak
noto bedzie trzeba tu nic niepisac tylko obserwować co sie na stronie dzieje i sie nic nieodzywać bo nota bedzie w dół leciała3 718 131. dotam ah to wiecej pewnie niż pewne jest ze tak jest,
Zb zgubiłes ponoć rumaka
No i co te łapki maja wniesc
Islandorka
Ja zb w dół on mi i po ptakach
Bzdety
Islandorka powtórzę wpis 3 000 000 pamiętasz wszyscy dadzą mi tu na plus
teraz to wazelina będzie szła,jeden dla drugiego bedzie miły,żeby nie dostać łapki w dół
Zb już ci daje
My tam ze zb za łby
Islandorka tez ci dam a masz jeszcze 3
Ja nikomu nie trzymam palca, dopiero by capilo
Wszyscy by uciekli z mp
Zb ciulu typuj
Nie pij tyle
Bo bredzisz
Zb wszyscy uciekli
Oo dr odwazny
O dr śledztwo
No to łapki w górę
Arczibalik73, masz u mnie wielki plus za właściwą ocenę.Uwazam, że Admin, na zamówienie nierozważnych denuncjantow wprowadza jakieś nowości, które niczemu nie służą.Mamy już dość szczucia narodu na siebie, mowy nienawiści, która była tragiczna w skutkach.Jesli Admin uważa, że to dobry pomysł - Jego sprawa.
Oo a co Arczi pisałeś
uderz w stół a nożyce się odezwa zawsze najgłośniej krzyczą ci co maja soc za uszami
Dr a jak duże te nożyczki? Może sekator
3 718 036. jaroslaws dobre
Gatka szmatką i nic nie wynika
Sekator
3 718 052. Gosia__77 dziekuje za wytłumaczeniemi tego oco prosiłem śliczne dzieki, sprubuje pózniej sie tym pobawić