Wpisy 3 717 310 – 3 717 409
6 stycznia 2020 18:59 → 6 stycznia 2020 21:27, 100 wpisów
ale odpalił
DAWID
Megamocny jesteś czarodziejem
Arczi witaj
miał po 19 noty więc jak by miał po 13 to miałby ok 18pkt mniej
I w takich chwilach jestem dumny z Polski.
Widzicie nawet mi się czasem coś powiem mądrego. Brawo Kubacki !!! Kto z was stawiał na Kubackiego, czy ktoś w ogóle stawiał ?
Megamocny po co patrzysz co by było gdyby ?
Gdybyś kupił sztabki złota tak jak pisałeś dziś byś był bogatszy o 1,5 Miliona złotych rozumiesz czy nie ?
Gdybyś kupił sztabki złota tak jak pisałeś dziś byś był bogatszy o 1,5 Miliona złotych rozumiesz czy nie ?
Powie 10 mln.
ja od pierwszego turnieju przeczuwałem że może być grubo
bella34 a Jacek Kurski to Twój brat czy syn ?
ale przewidziec dlugosc skoku to tak samo jak numerki w multi
3 717 336. megamocny 2020-01-06 (19:54) wejscie drewnianego tygrysa!
no ciekawe
no ciekawe
w takim razie bede musiał spróbować
znowu
nowa technika przewidywania, numer moze isc prosto czyli ten sam , moze isc w lewo albo w prawo o 1
np 15 poszedl w prawo na 16 to teraz czy pojdzie w lewo na 14
np 15 poszedl w prawo na 16 to teraz czy pojdzie w lewo na 14
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 870 000
A ja jutro 4 godziny w pracy bo od 09:00, po tyle mam teraz.
Ale mnie ciśnie. Co zrobić ?
? Jaki bankrut ?
Po prostu bankrut
Zbigniew gdzie widzisz bankruta ?
A już jest klasyfikacja generalna, w bukmacherstwie mi nie idzie. Nie trafiłem par turnieju.
Krzysztof u niego w pracy 4 godziny pracują
Szefowa przez telefon mało pracy i po 4 godziny, Pani jej córka dała mi telefon.
Jennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnny zrozum teraz przez styczeń, bo wcale bym nie robił.
Znasz mnie ?
4 godziny ?
To Krzysztof jest tam dyrektorem ?
To Krzysztof jest tam dyrektorem ?
witaj sebastian
Arczi witaj
Arczi gramy w Mini
Jarosław znasz się na żartach bo widzę że słabo
Arczi gramy w Mini
Jarosław znasz się na żartach bo widzę że słabo
Dzisiaj tylko MM i Mini.Zagralem o 14:00 liczbami z 7.01.2004.Wpadla zwykła ósemka.Na 21:40 też zagrałem liczbami z 2004 r., ale wybrałem po 2 z każdego dnia o 1 do 5.01.2004
3 717 341. megamocny zauważyłem ze w poniedziałki zawsze lubia wypasc numery takie jak 13,14,15 wiec zawsze je wysyłaj razem w poniedzialek
Sebastian, znam się na żartach.Nie wiem dlaczego ta aluzja do mnie? Pozdrawiam
Sebastian, mam taki kupon na chybika , sprzed kilku miesięcy, na którym są właśnie liczby: 13,14,15.Watpie, że dzisiaj powtórzy się liczba 14.Jesli już to 41.
Jarosław myślałem że piszesz do mnie że sypię piaskiem po oczach stąd aluzja
Jarosław mam liczbę 41 na kuponie
Mam też 74
Mam też 74
sebastian M ja od wczoraj niegram narazie w nic ,do wczoraj miałem mini lotka ale nic niewpadło mi , teraz niemam zabardzo głowy do typowania liczb, wczoraj okolo 20godziny dostałem telefon z przykra wiadomościa ze mojej mamy starsza siostra zmarła o 19 godzinie na opolszczy, to była moja ostatnia ciocia która kiedys gdy byłem mały była dlamnie jak druga moja mama, gdy z moja mama było ciezko i lezała w szpitalu to ta ciocia sie mna opiekwała, teraz ta ciocia zmarła w wieku 89lat, przed kilkoma dniami dopiero co pochowali mojego dobrego kolege który zmarł nagle za scianą, teraz ciocia znów odeszła
3 717 366. jaroslaws nigdy niewatp w te liczby one lubia wychodzić rqazem i przewaznie w poniedziałki albo rano albo wieczorem tak że i ch nielekcewarz tylko graj nimi
Sebastian, patrz skan kuponu Mini na dzisiaj.To chybiki kupione przejazdem w Warszawie.Tam są powtórki i Twoje 13,14,15, ale one nie padną
arczibalik73 Przykro mi że spotykają Ciebie takie smutne zdarzenia.
Takie jest niestety życie .
Takie jest niestety życie .
3 715 730. K30 2020-01-04 (11:31)
1,63,6,8,17
Kto pilnował 5 losowań trafił 5/5
1,63,6,8,17
Jarosław dziś gram w Mini rozpiską na 17 liczb.
Juz 2 razy nią grałem i dwa razy wyszło mi 3/5
Może dziś będzie więcej liczb
Juz 2 razy nią grałem i dwa razy wyszło mi 3/5
Może dziś będzie więcej liczb
Zobacz liczby w MM z 8.01.2004 r.Ja nimi zagrałem na 14:00 i liczbami ' jelonek'.On już kilka razy miał wygrane na swoje zestawy.
Kubacki Mistrz Świata już było widać Wielki gość.
Gosiu, z każdej bajki wypływa morał.Jesli Ty pisałaś każdego dnia - płachty - zestawienia liczb na kilkadziesiąt zakładów, nikt Ci nie czynił uwag.Nie krytykuj innych.Dziekuje za uwagę
Kto wygra Turniej Czterej Skoczni 2020/2021 ?
Po myście dobrze. Oni mówią żyjemy w wspaniałych czasach, chciałbym żyć w czasach Tysona i Gołoty.
Jarosław czasem przymróż
pisane było" Bajkopisarze" żartobliwie
pisane było" Bajkopisarze" żartobliwie
Krzysztof, masz rację.Milo się wspomina dawne czasy.Ludzie byli dla siebie bardziej życzliwi.Moj dziadek złożył kwiaty na grobie Edwarda Gierka, który ma dzisiaj urodziny.
3 717 372. Sebastian_M dziekuje ale niestety taka jest prawda to jest życie ,jedni sie rodza inni odchodza
P.S.Gosiu, to nie wypociny a Twoje typy z głębi serca na wygrane.Twoja 77, nie jeden raz przyniosła mi szczęście w połączeniu z 76 lub 79
4 błędy na 8 w parach TSC. Aha 1 Kubacki 12 Stoch 13 Żyła 31 Kot 35 Hula ? Wolny z nim się porobiło.
Arczibalik73, zawsze tak jest.Po narodzinach ktoś bliski odchodzi.Tak miałem 4 razy i to w same święta.
Gosiu, by nie zapeszyc, nie podziękuję, ale kwiaty przesyłam.
jaod wczoraj niegram w nic moze dopiero zagram za pare dni, narazie obserwuje liczby w grach jak wchodza i które
Napoli 0-1 Inter
Sven zaproponował Kubackiemu piwo. Aha i selfie sobie zrobił.
Gracie w zakłady bukmacherskie ?
3 717 393.jaroslaws w 2015roku od stycznia do wrzesnia odeszły mi 3 bliskie osoby, kuzyn i 2 wujków wszyscy zmarli z powodu cukrzycy, żałoba sie niekończyła, w tym roku,potem kilka miesiecy przerwy, rok 2016 styczeń luty odchodzi moja sasiadka i zarazem przyjaciolka z dziecinstwai jej maz dobry no kumpel, mija kilka miesiecy odw swieta odchodzi moj dobry przyjaciel z dziecinstwa moj imiennik i sasiad w tym, samym wieku co ja, potem troche przerwy jest,
teraz znów sie zaczeło przed switetami zmarł moj dobry kolega za sciany 4 latA odemnie starszy, który byl zemna bardzo z rzyty po smierci swoich rodziców, pochowali go teraz po swietach, Bozonarodzeniowych, zmareł w samotnosci siedzac w fotelu był chory miał gruzlice i raka krtani, znalazł go starszy brat, który przyjechał aby z\abrac go na świeta, teraz zmarła mi ciocia wczoraj, i rok zaczyna sie smutnie umnie znow jak w roku 2015
śmierć kraży kołomnie, oj niedobrze sie ten rok zapowiada niedobrze,a miało byc tak dobrze w tym roku a tu sie na nic lepiej niezapowiada
30 był kurs na Kubackiego w turnieju. Bo mówili, ale właśnie o to mi chodziło.
Napoli 0-2 Inter
3 715 730. K30 2020-01-04 (11:31)
1,63,6,8,17
Teraz pilnować tego
31,59,75,10,20,40,43
1,63,6,8,17
Teraz pilnować tego
31,59,75,10,20,40,43