Wpisy 3 711 972 – 3 712 071
30 grudnia 2019 17:20 → 30 grudnia 2019 19:42, 100 wpisów
Jak by nie patrzeć dziś i jutro jest szansa wygrać w tym roku 2019
Cześć byłem w Toruniu.
Przed chwilą padło 1 x 10/10 (200 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Z rodzicami pociągiem, a w nim siedziała na przeciw mnie bardzo piękna blondynka, która się wywijała na fotelu, ba nawet tak nogi założyła, nogę na poręcz, aha aż w końcu nogi postawiła na fotelu i spała. Aha spytałem przepraszam czy wolne ? A to dziękuje. Napisałem na Facebooku aby ją znaleźć.
magdo proszę.
Smutno mi bo jestem z dziewczyną.
Dziś zagrałem miałem gotowe z kuponem ale jak zagrałem wziołem sobie trochę kuponów czy tam blankietów jak wam pasuje ale jak bym chciał skreślać to mym się trochę wszystkie półki z trocinami he he pełno z drapek oj
Mulag ja miałam ostatnio ręce czarne od tych opiłków od zdrapek....
Właśnie o tym piszę pełno tego było nie było możliwości takiego komfortowego wypełnienia
widzilalas moja antene nad monitorem , dobre numery prosto z kosmosu
Boli konkurencje że zbankrutowała a Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
03,07,16,22,25,28,37,42,46 do lotto by emerytura w nowym roku za mlodu was mosci forsami cieszyła
Cześć Forsami już nie ma konkurencji?
Wszyscy się pozamykali ?
Wszyscy się pozamykali ?
Zaraz Ci to sprawdzę
Mewa Ty nie podawaj tylu liczb bo nikt tu nie gra w Lotto systemem na 9 liczb
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Pisze do dziewczyny, a ona cisza. Czemu ? Co mam napisać ?
Krzysztof dobrze trafiłeś to jest portal Radkowy z tym że ludziska chcą się zapoznać z wygranymi liczbami
A czemu ?
Dajcie jakieś rady.
Ja już nie mogę wytrzymać. Wiecie z czym ?
Co Cie dziwi? Idzie na imprezke z innymi musi przemilczec temat!
cały czas pracuje tak jak pisałem co minutę wychodzi 100 zł chyba widzicie jak to działa
nie licz na pracę nie licz na wygraną nie licz na kredyty lub szczęście kup se młynek n pieniądze i poczuj się wolny
Piszą że w Białymstoku ogromną wygrana... Całe 2 mln minus podatekoz kurka to ja od 5 baniek grać nie chce
Napisz ze trochę ze Stokingera maszi trochę z Wisniewskiegoale ogólnie sympatyczny
Torg zagrał(a) za 80 zł w typowaniach keno na los. nr 868168 i wygrał(a) 5020 zł