Wpisy 3 711 954 – 3 712 053
30 grudnia 2019 16:48 → 30 grudnia 2019 19:07, 100 wpisów
No zagrane I Mini I Multi Multi z Plusem Ekstra Pensja Premia na bogato oby było wygrane na bogato
Jak by nie patrzeć dziś i jutro jest szansa wygrać w tym roku 2019
Cześć byłem w Toruniu.
Przed chwilą padło 1 x 10/10 (200 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Z rodzicami pociągiem, a w nim siedziała na przeciw mnie bardzo piękna blondynka, która się wywijała na fotelu, ba nawet tak nogi założyła, nogę na poręcz, aha aż w końcu nogi postawiła na fotelu i spała. Aha spytałem przepraszam czy wolne ? A to dziękuje. Napisałem na Facebooku aby ją znaleźć.
magdo proszę.
Smutno mi bo jestem z dziewczyną.
Dziś zagrałem miałem gotowe z kuponem ale jak zagrałem wziołem sobie trochę kuponów czy tam blankietów jak wam pasuje ale jak bym chciał skreślać to mym się trochę wszystkie półki z trocinami he he pełno z drapek oj
Mulag ja miałam ostatnio ręce czarne od tych opiłków od zdrapek....
Właśnie o tym piszę pełno tego było nie było możliwości takiego komfortowego wypełnienia
widzilalas moja antene nad monitorem , dobre numery prosto z kosmosu
Boli konkurencje że zbankrutowała a Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
03,07,16,22,25,28,37,42,46 do lotto by emerytura w nowym roku za mlodu was mosci forsami cieszyła
Cześć Forsami już nie ma konkurencji?
Wszyscy się pozamykali ?
Wszyscy się pozamykali ?
Zaraz Ci to sprawdzę
Mewa Ty nie podawaj tylu liczb bo nikt tu nie gra w Lotto systemem na 9 liczb
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Pisze do dziewczyny, a ona cisza. Czemu ? Co mam napisać ?
Krzysztof dobrze trafiłeś to jest portal Radkowy z tym że ludziska chcą się zapoznać z wygranymi liczbami
A czemu ?
Dajcie jakieś rady.
Ja już nie mogę wytrzymać. Wiecie z czym ?
Co Cie dziwi? Idzie na imprezke z innymi musi przemilczec temat!