Wpisy 3 711 087 – 3 711 186
29 grudnia 2019 16:51 → 29 grudnia 2019 19:00, 100 wpisów
Doktor2p wyszla twa obłuda fałszywosc hipokryzja nic nie wartośc jednak dobrze o tobie pisali i piszą że też jeszcze cię
Pierw pisze ze nie jaki gryks a później buziaki z majem ochyda tylko z dojnej tak potrafia no to
Aaaa gladiatorku jestem tu duuuuużo dłużej niż twój marny staż i jak widać siadło mi
Angierski ja juz skresliłem zaraz jade do kolektury.
tylko mam pustke na mm
Tutaj kiedyś było fajnie,normalnie,liczby,pewole,małe zgrzyty,bany,czat z prawdziwego zdarzenia
Wystarczy poczytać czat od wpisu 2846753 wstecz.
Po tym czasie czat rozpoczął obsuwanie się w dół a pisanie z samym sobą stało się "normalnością"
Odeszło stąd wielu cennych użytkowników a wielu którzy pozostali nie pojawiają się na czacie
TCS
Wystarczy poczytać czat od wpisu 2846753 wstecz.
Po tym czasie czat rozpoczął obsuwanie się w dół a pisanie z samym sobą stało się "normalnością"
Odeszło stąd wielu cennych użytkowników a wielu którzy pozostali nie pojawiają się na czacie
TCS
K30 no to kiedy wygram
Cisza no to
gryks 76 zostal zablokowany na stale z powodu ciezkich naduzyc. czyli sprawa jasna
Myślę że pocisne swoimi jutro...
Aga 37 moje Ciebie szuka
A Ty gdzieś daleko stad
Kwiaty dawno są zwiedniete
A Ty znowu robisz blad
Przecież wiesz że czas ucieka
Lata lecą włosy hej
Więc mi nie psuj koniec roku
Tylko totka puścić... Chciej
Aga 37 moje Ciebie szuka
A Ty gdzieś daleko stad
Kwiaty dawno są zwiedniete
A Ty znowu robisz blad
Przecież wiesz że czas ucieka
Lata lecą włosy hej
Więc mi nie psuj koniec roku
Tylko totka puścić... Chciej
wolny zdyskwalifikowany
No ...wiedzą że pewnych kombinezonów nie wolno użyć to jak takie cielenta co się wczoraj narodziły..ehhh..
Brawo David
może David liderem i czarnym koniem na TCS w 2019/2020
Od sstycznia wchodzi nowa gra . Szybkie 600
600 zł 600 tysi .... czy 600 baniek ?
Glowna wygrana to 600zl wyplacane co tydzien przez rok
oki spox ... tnx za info
W kolektorze mi to dzis powiedziala pani. Bedzie losowane 6liczb z 32. Koszt 2 zl
teraz Żyłka
wowww
Marius Lindvig
cienko narazie
nic nie wpada
Gosia to by było lepsze niż LOTTO ale jak będzie tylko na chybił trafił to niech się schowają...
42,64,41,2,21,65
42,64,41,2,21,65
42,64,41,2,21,65
42,64,41,2,21,65
42,64,41,2,21,65
42,64,41,2,21,65
42,64,41,2,21,65
Ta nowa gra tak jak keno ma byc losowana co 4 minuty
K30 jak masz 8 cyfr to brakuje Ci tylko 2 i masz 10/10
To po co Ci więcej jak 10 pewnych ?
Masz już Monolit to kreśl i wysyłaj
Masz już Monolit to kreśl i wysyłaj
Pelikan nie jest taki prosty ale niech Ci będzie
K30 niunie przyjechały czy jeszcze jadą ?
Sebastian od stycznia nowa gra bedzie
bo nikt nie ma wplywu na losowania
poza tym w kaskadzie to slabo bo jak ktos dostanie trafny kupon to automatycznie inny ma przegrana
poza tym w kaskadzie to slabo bo jak ktos dostanie trafny kupon to automatycznie inny ma przegrana
W nowej grze maja losowac 6 liczb z 32. Jak trafisz 6 liczb to beda wyplacac 600zl co tydzien przez rok. Mona bedzie zwiekszac stawke. Losowania maja byc co 4 minuty jak keno Koszt gry 2 zl , jak trafisz 2/6 to zwrot juz bedzie
co to jest 32400 zl wygrac w sumie, niby wygrane ida do gory wraz ze stawka, a tu takie g...wno daja za 2zl to juz lepiej grac w keno
podobne prawdopodobienstwo ma mini lotto co do tej nowej gry, z tym ze w mini masz 360.000 a tu masz 30 tys (pewnie na wygrane nizsze daja cos) wszystko idzie w polsce do jak najmniejszych zarobkow tak samo w grach obcinaja zamiast podwyzszac jak w eurojackpot, polska to g...wno jesli chodzi o wygrane