Wpisy 370 821 – 370 920
30 czerwca 2011 22:59 → 1 lipca 2011 08:39, 100 wpisów
ja chyba nie muszę wypełniać nowych kuponów na jutro bo mam : 0/10 i 0/5 z godz. 22.15
Darek jeśli jesteś: ostatnie 4 losowania wybierałem 30 liczb i wchodziło mi w nie 10-11 trafień. Na ile zakładów 6-tek musiał bym rozpisać tą 30-kę żeby coś sensownego weszło ??
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
jocia to jak będziesz przejeżdżać koło biedronki to po lewej na osiedlu siedzi maniak MM
Jestem zdziwiony, zwykle przy tak dziwnych liczbach w Lotto padały wygrane 

jocia
wierzę ci ,wygrałaś 3/3 w profilu

wierzę ci ,wygrałaś 3/3 w profilu

Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
dobra uciekam...

To nie było dla Gały, dla Gały mam inny: http://www.wiocha.pl/100638,Super_pomysl_na_suknie_slubna
Nie dla wrażliwych!
Nie dla wrażliwych!
Bonus Multi Multi: 590 000 złotych
ta i kupa amerykanów a łask jest coraz większą wiochą ale czasem tam jeżdżę matka tam mieszka
tak się też dzieje z Łodzią, pod względem ludności spadła już chyba na 4 miejsce a zawsze była 2 po W-wie. Ludzie uciekają z Łodzi. To czerwone miasto było lumpen-proletariackie i w nowej rzeczywistości sobie nie radzi.
no to fakt fabryki przerobili na galerie ale z kąt brać kase na zakupy cały ten region to .....jeśli ktoś nie potrafi zadbać o swój interes ....totalna masakra
też spadam jutro czas totalizator puścić z torbami
ci co czytają to ONI
ci co czytają to ONI

oki..myslę,że 75..do powtórki i 40..albo 75,42,1 ..mozecie wybrać powtórkowe jocine cyferki 

tych drugich jeszcze nie wyjocinowałam..ale wpisze anzu w KG..jak wyjocinuję 

oj jocia popatrzę ale rano teraz idę na poduchę interesuje ...będziesz rano
no dobra, dobra a jutro o 13:48 jocia powie pomyłek jociowy będzie 27,65 74 do powtórki i jocia 3/3 x 2 i jeszcze 4/5
Użytkownik gonzaga dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
http://www.glitery.pl/polecam,ashley19960

ashley19960
ale super efekty
a ja wolę użyć gimpa do tego celu, bo w nim mozna zrobić b. wypasione efekty 
ale super efekty
a ja wolę użyć gimpa do tego celu, bo w nim mozna zrobić b. wypasione efekty 
Witajcie. Hej!

Andrus. Hej!
Andrus.

widzę