Wpisy 3 706 449 – 3 706 548
22 grudnia 2019 22:29 → 22 grudnia 2019 23:45, 100 wpisów
Witam kurde wysyłam mm 5 liczb i tylko jedynki albo dwójki mam,jak pech to pech.
Sposób skos pion daje poziom
Dziś były takie
8,36,58,79,27,48,72,51,63,24
8/10
Dziś były takie
8,36,58,79,27,48,72,51,63,24
8/10
Ma ktoś jakiś pomysł na piątkę w multi multi ?
Burdel w domu ogarniam dzieci piły a butelek nie wymosiły przez pól roku
3 702 977. Fafi 2019-12-17 (11:53)
Do 51 >>> z tych 7,,,12,,,19,,,35,,,62
3 702 980. riviera10 2019-12-17 (11:59) Świętoszów
Fafi kiepskie te Twoje liczby - usilnie się starasz he he ale i tak nie wejdą
Do 51 >>> z tych 7,,,12,,,19,,,35,,,62
3 702 980. riviera10 2019-12-17 (11:59) Świętoszów
Fafi kiepskie te Twoje liczby - usilnie się starasz he he ale i tak nie wejdą
dobrze że są świeta bo przynajmniej dwa razy do roku robię konkretne jak nigdy porządki ze wszystkim ciuchami nie potrzebnymi ozdobami itp
sprzątanie od kurzu do rzeczy niepotrzebnych w sumie wszystko wystrój
3 706 440. krzys3355 ja tez ostatnio nic niemoge trafic w realnym świecie zaś tu na sucho czesciej coś wpadnie, jak w realu cos te liczby sie chyba namnie pogniewały i niechca mi wpasc, aha kamienie na nerkach skad ja to znam no ja miałem kiedys ale malutki kamyczek i troche piasku i ból był niesamowity, jak pamietam, ,ale lekarz kazał mi pić piwo, a ja piwa nielubie wiec przypizał mi taka paste o nazwie fitolizyna ,
wiec poprosilem go aby odrazu mi takie 2 pasty przypisał zebym 2 razy po to niechodził , lekarz był w szoku bo nikt niechce tej past łykac bo niejest zbyt dobra w smaku i powiedział mi ze lepiej bym wybrał piwo, ale ja odmowilem bo nielubie ani piwa ani zadnego alkoholu i wybrałem ta paste o kolorze ciemnego zielonego smierdzacym zapachu kamfory, z mieta i powiem pomoglo szybko piasek wypukało i kamien tez sie zmniejszył i wyplukało go
Ja zawsze wysyłam 2,3,7,9,27
i obyło sie bez szpitala i i zabiegu , , a do pasty sie szybko przyzwyczaiłem jak miałem znów za jakis czas kłopoty z nerkami to szedłem do lekarza i prosiłem wlasnie o ta paste tolekarz był w szoku i pytał a nie lepiej piwo by bylo powiedziałem ze nie ze wole ta paste
3 706 453. Kryptraider pomysł na liczby zawsze jest tylko nirezwsze te liczby wychodza w tych5 jakbysmy chcieli, i tu jest pies pogrzebany
3 706 453. Kryptraider np skresl takie sobie liczby 1,2,3,4,5 i wysyłaj je przez 365dni w roku x2 losowania i wtedy sprawdz ile razy w ciagu roku ci wpadnie cała ta 5/5 liczb i ile zarobiłes na noich a ile straciles?
a jeszcze wyslij to z plusem sobie zeby było wiecej w wygranych
10 chybikow mm online na 10, nawet 2 zł nie wpadło a na własne 300 zł
arczi ja sprawdzam takie które najczęściej padają,i takie skreślam.Ale kij mi wychodzi.Ale kiedyś muszą wpaść
Pytasz czy tu typuję ? Tak
3 706 478. jaroslaws tak to jest zawsze prawie jak skreslisz swoje liczby i puscisz na 2 gora 4 losowania to szybciekj trafisz na swoich jak z automatu na chybił trafil dlatego ja tez niegram na chybil trafił bo tpoo według mnie wyrzucenie kasy w błoto jest kiedys tez próbowałem z maszyny brac ale nigdy mi niewpadła nawet trójka wiec uwarzam ze to zwykły przekret i nabijanie przez TS kasy z ludzi, ale niektuzi ostro w to wierza ze automat im szybciej przyniesie wygrana niz kiedy sami swoje liczby skresla, jeden na milion trafi z automatu cos a pozniej inni szaleja
Najcżęścij w keno typuję,ale też lipa.
5 chybikow na 10 online przenieś na kupon, zaznacz błąd, w następnej kratce zaznacz oboki.zagraj nimi
Chybiki online nie są podawane od najmniejszej do największej a są pomieszane. Stop wszelkim chybikom.Tylko własne.
Dzisiaj, po losowaniach odnotowałem 5 zakładow mini online na 10 liczb. W KAŻDYM ZAKŁADZIE PO 3 A NAWET 4 ZWUECZORNEGO LOSOWANIA.
3 706 480. Kryptraider 2019-12-22 (22:54) Szczecin
to dobrze robisz ale niestety te liczby nieczesto sie powtarzaja ,choc wypadaja co jakis czas i w róznych kombinacjach i niezawsze sa tez trafne ja mam takich swoich liczb około 25sztuk i tez z nimi kombinuje na przemian i je wysyłam na przemian w róznych rozbiciach ukladów i nieraz jest ze cos trafia albo ze nic nie trafie bo wychodza całkiem inne, a zeby je co losowanie wysyłac w kilku ukladach i z plusem, jeszcze to bym musiał miec worek pieniedzy, a niemam wiec zostaje przy mniej wysylanych ukladach i bez plusa gram, jak widze ze w dana gre mi nieidzie nic trafic to odstawiam ta gre na bok a gram w inna ,
to dobrze robisz ale niestety te liczby nieczesto sie powtarzaja ,choc wypadaja co jakis czas i w róznych kombinacjach i niezawsze sa tez trafne ja mam takich swoich liczb około 25sztuk i tez z nimi kombinuje na przemian i je wysyłam na przemian w róznych rozbiciach ukladów i nieraz jest ze cos trafia albo ze nic nie trafie bo wychodza całkiem inne, a zeby je co losowanie wysyłac w kilku ukladach i z plusem, jeszcze to bym musiał miec worek pieniedzy, a niemam wiec zostaje przy mniej wysylanych ukladach i bez plusa gram, jak widze ze w dana gre mi nieidzie nic trafic to odstawiam ta gre na bok a gram w inna ,
Kiedyś wziąłem z maszyny 10 zakładow mm 9/9 z plusem, grałem nimi co trzeci dzień. 2 razy miałem 8 i3 razy 7 z plusem. Teraz nie wychodza
jak narazie to w realu gram tylko w mini lotka i multika, po nowym roku zobacze w coi bede grał czy w obie te gry czy tylko w mini lotka, zobacze co gdzie szybciej trafie cos czty w multika czy w mini lotka, zobacze która gra mi przyniesie jakas wygrana i wtedy zdecyduje wq co grać
O 90 dych w keno mi weszło
Cześć
Już jestem
Byłem zajęty więc nie mogłem tu pisać
Ja też gram w Multi EJ i Mini a czasami w EP - raz na miesiąc i w Lotto z Plusem
Ja teraz tylko w realu mm,mini lotto i lotto rzadko.
Z wszystkich tych gier najlepiej idzie mi Mini
Nie jest to rewelacja ale czasami trafiam 3/5 a rzadziej 4/5
Nie jest to rewelacja ale czasami trafiam 3/5 a rzadziej 4/5
Prawie codziennie mam 2/5 i jest to denerwujące
Co to jest że ciągle trafiam 2/5 czy to fatum ?
W lotto to chyba z rok nawet trójki nie miałem.
Arczi grałeś dziś w Mini ?
Ja miałem wczoraj trójkę w Lotto Plus
I w piątek miałem 35.40 zł w EJ
Ja dzisiaj w mini jedynka,żenujące.
A i miałem też 6/10 w Multi
3 706 492. Kryptraider widzisz tu np jest taki przyklad wczoraj tu na stronce trafiłem 4/5 +1 /1 w exstra pensje, a w realu niegram w ta gre jeszcze niegram bo mnie na nia niestać przy grze w mini i multika, codzienie, na kazde losowanie tu mi wpadła juz 2 raz taka wygrana i co roku na innych numerach, i gdybym woiedział ze akurat w tym dniu mi to wypadnie to bym odpuscił sobie te gry mini i multi wtedy bym wysłał te liczby które akurat trafiłem ale gorzej by bylo jakbym wysłał tegexp, i by nic niewpadło, a tak jest wilk syty i owca cała nie zagrałem nie wygrałem
Szkoda że nie weszło 7/10 ale dobre i to
No EJ drogie zakłady,też nie gram.
Arczi jak wygramy większą gotówkę to będziemy grali też w EP
EJ nie jest drogie
12.50 zł podziel sobie na 7 dni i sam zobaczysz
12.50 zł podziel sobie na 7 dni i sam zobaczysz
Więcej wydasz grając w Multi niż EJ
3 706 508. Sebastian_M a ile trafiłes? bo ja nic w mini chyba a w multika i ine nic dzisiaj niegrałem dokladnie tak samo mysle jak trafie w mini czy w multika to wtedy sprubuje w exp
Najlepiej grać właśnie tylko w Mini i w EJ
Wiesz za te 12,50 to wolę wysłać 5 zakładów multika.
Arczi w EJ trafiłem 2 liczby plus 1 dodatkowa
Mogę pokazać kupon bo jeszcze nie odebrałem wygranej w EJ
3 706 514. Sebastian_M ja uwarzam ze najlepiej to grac chyba tylko w mini i multika od czasu do czasu w zadne EJ, bo tu trafia jeden na milion głowna wygrana a mniejsza wiekszość trafia mniejsze juz ochlapy i rta gra jest stosunkowo za droga jak na nasz portfel
O znowu 90 dych w keno 4/5.
Miałem 22,23 a było 21,22
I miałem 3,10 a było 4,10
I miałem 3,10 a było 4,10
Kryptraider jak Ty grasz w to Keno że wygrywasz 90 zł ?
3 706 516. Sebastian_Mwiem i za to ale czego nie trafiłes np 5 liczb i te 2 dodatkowe
tu by była juz wieksza wygrana nie
tu by była juz wieksza wygrana nie
Jeden zakład 5 liczb na 5 stawkę
Arczi wszystko przede mną
Może trafię kiedyś 5 plus 2 dodatkowe
Wtedy pokażę skan wygranej
Może trafię kiedyś 5 plus 2 dodatkowe
Wtedy pokażę skan wygranej
Arczi pomalutku ale do przodu.
Wygrywajmy wszyscy po kolei
Wygrywajmy wszyscy po kolei
I gdzie to grasz w realu ?
Na Lotto pl ?
Arczi a jutro grasz w Mini ?
Nie tutaj typuję,będę musiał w realu wysłać.
3 706 525. Sebastian_M 2019-12-22 (23:24) 6/6 w Lotto dla Forsami
Wygrywajmy wszyscy po kolei alez oczywiscie ze tak, gramy powolutku i do przodu , tak jutro gram w mini chyba tylko i zastasnawiam sie czy na jutro niewysłac 1uklad mini lotka na kila dni tak aby objol dni swiateczne , a potrem zobaczymy czy cos wpadnie czy nnie, i co wysłac do konca roku to za lezy jak bedzie z kas poniewaz ja juz teraz jade na ostatkach z wygranych, dawno nic nietrafilem powyzej 12zł
Wygrywajmy wszyscy po kolei alez oczywiscie ze tak, gramy powolutku i do przodu , tak jutro gram w mini chyba tylko i zastasnawiam sie czy na jutro niewysłac 1uklad mini lotka na kila dni tak aby objol dni swiateczne , a potrem zobaczymy czy cos wpadnie czy nnie, i co wysłac do konca roku to za lezy jak bedzie z kas poniewaz ja juz teraz jade na ostatkach z wygranych, dawno nic nietrafilem powyzej 12zł
Ja jutro wyślę multi na 4 losowania,może coś wpadnie.
Zależy na ile liczb wysyłasz
5 liczb
Arczi traf chociaż 3/5 w Mini to będziesz miał za co grać
Ja czekam na wygraną 5 liczb w Mini ale w tym roku będzie ciężko to osiągnąć
3 706 531. Kryptraider no graj i wygrywaj a na ile liczb grasz, bo ja np zaczynam od ukladów 5/5,6/6,7,7,8,8,i10/10 na mniej niz 5/5 nie gram bo sie to nieoplaca bynajmniej umnie i gr\am bez plusa chociarz nieraz mi ten plus dosc czasto w liczbach wychodził
Powinno się zacząć od gry 1/1
Później 2/2 , 3/3 4/4 itd
Ja tak zaczynałem grać i dobrze mi szło
Jak raz przeskoczyłem jeden etap to wszystko się urwało
Trzeba zaliczać wszystkie etapy
To tak jak wejście po drabinie
Trzeba zaliczać wszystkie etapy
To tak jak wejście po drabinie
Forsami dziś 1/5
Forsami na wtorek 100 zakładów Lotto z Plusem
Jak będzie 200 wygranych 6/6 to dostaniemy po 70 000 zł na jedno 6/6
3 706 537. Sebastian_M 2019-12-22 (23:40) 6/6 w Lotto dla Forsami
nigdy tak niegrałem i niezamierzam tak grac bo wedłług mnie to wyrzucenie kasy w błoto yto jest tak samo jakbym poszedł do kolektury i zagrał z automatu i powiedział kolektorowi aby ten kupon zniszczył bo ja go niechce a tam np by była wygrana, dlatego uwarzam ze jesli grac to najlepiej zaczac od 5/5 liczb i isc ku górze,
nigdy tak niegrałem i niezamierzam tak grac bo wedłług mnie to wyrzucenie kasy w błoto yto jest tak samo jakbym poszedł do kolektury i zagrał z automatu i powiedział kolektorowi aby ten kupon zniszczył bo ja go niechce a tam np by była wygrana, dlatego uwarzam ze jesli grac to najlepiej zaczac od 5/5 liczb i isc ku górze,
Oczywiście wezmą jeszcze podatek i na rękę będzie 6300 zł
Arczi wygrać 1/1 jest dziecinnie łatwo
To samo 2/2
3/3 już trochę trudniej ale szybko to idzie