Wpisy 3 706 349 – 3 706 448
22 grudnia 2019 21:45 → 22 grudnia 2019 22:28, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,06,07,11,12,13,18,19,21,23,24
trzeba wierzyć ale chyba nikt nie uwierzy że będziemy żyć 200 lat co ja pitole 100 to będzie cud
Dopisano wyniki ekstra pensja - 05,11,14,24,33 oraz dodatkowa liczba 01
Typowania Ekstra Pensja
ennio wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 złtwojkwiat77 wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
Mnichu wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
lapiak wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Dopisano wyniki ekstra premia - 01,02,13,19,29 oraz dodatkowa liczba 04
Typowania Ekstra Premia
Pirat-ED wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 złdominson99 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
Chuda wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
gagarin wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
copi wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 15 zł
opolanka wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
cebrat wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
WojtekOka wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 15 zł
krzysztof c wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 10 zł
tak jak rzekłem jak se recami tak dokładni recami nie urobisz nikt ci nie da
zbieraj do świnki skarbonki co roku będziesz miał wygraną zależy ile zarabiasz ale kilka stówek byś miał na rok lub tyś w moim przypadku klika tyś
Mulag nie urobisz rencami bo nie nie nie nie nie nie nie nie nie ma pracy
nie pisz tak bvo pójdziesz do wojska 4 godziny tylko będziesz miął Tomii to nie żart
Mulag ale dwa razy do roku trzeba zjeść kiełbase ze świnki to jak odkładać...
Jarek, gratuluję czwórki w Mini
Wojtt, Rozalin
Sami artyści jeden całe życie bezrobotny drugi zjada damskie skarpetki...co za naród trzeci fan marzyciel
Rzeszów, Kraków,Olkusz
44,64 % i przybywa
3 706 317. Mulag A jalie to sa te ciepłe liczby niby co?>
Arczi tak gadają ludziska to ja to wszystko podsumowałem rozumiesz czy nie
Krycha otworzył sklep z garniturami... Ceny od 4000zen się placzi plac
Mulag no ale taka jest prawda siedzisz tu na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko to widzisz co się dzieje nie jeden chodzi do Stengi
he he chyba tak ale co zrobisz jak ma być dobrze w tym kraju nie będzie nigdy
Forsami mamy 1/5 W Mini
Miał po 2 liczby
Arczi ciepłe liczby to takie co leżą w kotłowni...koło pieca a zimne to takie z lodówki
Wojtt, mam tam rodzinę.Bylem przejazdem.Czesto tam bywam
W Lotto liczbami Forsami gra ponad 100 osób i ciągle ich przybywa
Arczi co tam u ciebie słychać o tak jak na pisał Forsami arczi tak z tymi liczbami jest
Forsami,wczoraj wyszły właśnie zimne od Angierski'ego
Te liczby są dla zmyłki
Bylem, wlasnie byłem.
Angierski jest FACHOWIEC ma super stronke ale wiadomo że Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Forsami w końcu w padnie i każdy dostanie swoją wygraną na bułkę i kefir
Mulag może jutro zadzwonie do Ciebie bo tego się nie da tu opisać....
3 706 388. Mulag tak rozumie, , wiesz co ja kiedys tez takie cos widziałem tzw cieołe liczby i zimne liczby i sprawdzilem je sobie i wyszłomi ze te ciepłe liczby to nic innego jak ostatnie liczby z ostatniego losowania, sa które wyszły juz , i taki widz z tego jest a co losowanie to beda inne te ciepłe liczby
wielozadaniowość może tu zostaniesz zostaniesz przeniesiony to się sam przeniosłeś do Stengi
sprubujcie wysłac te ciepłe liczby na nastepne losowanie, niestety nie wyjdzie z nich nic a nic w nastepnym losowaniu bo niestety nie zawsze sie te same liczby powtarzaja moze za jakis czas alenie losowanie po losowaniu
na razie mamy zimę a jest wiosna jak tu myśleć o wygranej ciepłej czy zimnej jak nawet pogoda się nie sprawdza
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
dlatego uwazam ze nalezy grac tylko swoimi liczbami typowanymi przez samego siebie i grac nimi stale az wszystkie rqazem wpadna i dadza realne wygrane
Dopisano wygrane Super Szansa
3 706 422. Mulag to jest prawda niedługo snieg bedziemy ogladac na widokówkach lub internecie ale tak ładnie ma byc do konca lutego bez sniegu, a potem zima do lipca
8,36,58,79,27,48,72,51,63,24 nie wysłane dużo roboty w domu
To był skos pion daje poziom
Jutro zajrzę obowiązki
To był skos pion daje poziom
Jutro zajrzę obowiązki
3 706 429. krzys3355 witaja to zalezy gdzie ucho przyłożysz ogólnie lipa i nyndza w grach losowych, umnie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
3 706 437. krzys3355 2019-12-22 (22:12) Dusseldorf
Umnie praca w szpitalu bylem
rozumiem, tak nieraz bywa, ja tez dostałem skierowanie do szpitala niedawno ,ale odmówiłem bo niechce świat spedzić w szpitalu, nie lubie takiego urlopu w czas swiat
Umnie praca w szpitalu bylem
rozumiem, tak nieraz bywa, ja tez dostałem skierowanie do szpitala niedawno ,ale odmówiłem bo niechce świat spedzić w szpitalu, nie lubie takiego urlopu w czas swiat
3 706 438. krzys3355 a jak zdrówko juz lepiej sie czujesz po szpitalu , czy wyszedłes na własne
rzadanie?bo czesto tak ludzie robia
rzadanie?bo czesto tak ludzie robia