Wpisy 3 706 223 – 3 706 322
22 grudnia 2019 20:51 → 22 grudnia 2019 21:39, 100 wpisów
orzeszki nałupane ponad kg będą nadziewane pyszotka mielenie za chwil kilka tylko aronie spałaszuję z czereśniami z kompotu
hi all
roman16 zagrał(a) za 12 zł w typowaniach keno na los. nr 866099 i wygrał(a) 612 zł
posłucha narazie
U mnie tez nie bardzo idzie jakas trojka w mini sie pojawi czasem
gram swoje cały czas , nie szaleje z jakimiś kuponami ,
puszczam systema za 80 zeta na losowanie , ale z wygranymi to różnie bywa
puszczam systema za 80 zeta na losowanie , ale z wygranymi to różnie bywa
no ja w plecy miesięcznie ok 1,5 do 2 tysi
zanim trafiłem grałem za 42,50zł na losowanie , teraz gram z + więc za 85 zł
średnio przeważmnie ok 30-40zeta się zwraca
apetyt ??? Zbieram na auto teraz np, Nissan GT-R albo wygram albo muszę zarobić
apetyt ??? Zbieram na auto teraz np, Nissan GT-R albo wygram albo muszę zarobić
Chociaz ostatnio ,ale to tylko z braku czasu gram jednym na chybil na kilka losowan z plusem
Mort można kto pyta nie błądzi
trochę ponad bańkę... na dwóch , bo z bratem puszczam
nie bańka to bańka
milion
multi multi
2017 styczeń 26 o 21:40
Mort to trzeba grać systematycznie i czekać na swoje wytypowane liczby
1405...ja gralem kilka lat systematycznie na 5 i 6 liczb i byly efekty,
Wojtt nigdy nie mów nigdy
ja przez 2 lata byłem w plecy miesięcznie ok 1000zeta (stać mnie było na taką stratę. zarobki ok 5-6tys) i nagle wpadło
teraz mam ok 2tys straty .... też mnie na to stać
Mini mam swoje liczby i wysylam je bardziej systematycznie .lecz nie codziennie
1405 tez mam takie zarobki miesieczne nawet i lepiej ,no ale nie mam za to czasu
ja gram MM 10/17 SYStema puszczam , zmieniam sobie liczby , puszczam 16 zakładów czasem 8 z plusem czasem wszystkie z + więc koszty to 60 -80 zł na losowanie
w MM był bonus to było super teraz jest porazka z ich promocjami
+ cięzko trafić , jak trafiam to innych nie ma
kieedyś z 17 liczb tylko + trafiłem i za 80 zł miałem 120zł
ja rozpisuje 10/17 ze strony pewniaki, niektóre inne mają błędy więc korzystam z tej rozpiski
tnx ... wzajemnie powodzenia
siema Forsa
Mam dwa Multi Multi z Plusem 2 zakłady Mini dwa te same I Ekstra Pensja Premia niech co wyjdzie..bo kolejny rok zalicze do nie udanych jeśli chodzi o granie...
Nie ma co myśleć o wygranej to tylko papierki które wysysają z nas energię
140525940 czyli mowisz aby grac caly czas tym samym zestawem w MM?
Niedługo losowanie
Mulag to jest marność nad marność powiadam wam marność HEHE HEHE powiada Kohelet.... pogoń za złudzeniem... I tak do piachu I tak do piachu..
Mort ja robie korekty, zmieniam sobie liczby które były ostatnio, gram systemem więc inacej do tego podchodze
Żeby wygrać 10/10 Multi to trzeba jakiś czas grać tymi samymi liczbami
Kotlet był mądrym pisarzem patrzył w przyszłość i widział w teraźniejszości jak również w przyszłosći marność nad marnościami
Forsami jak będziesz grał kabaretowo to nie wygramy głównej wygranej. Zobaczysz
seba małe korekty wskazane przy systemie , jezeli jeden kupon to stałym zestawem bym grał tak jak piszesz
dokładnie jak zawsze to powtarzam i to wymyśliłem i tak do piachu Tak Forsami z kurzu powstałeś i w kurz się obrócisz
chybił trafił ?? to wole zgubić kase
lepszy porzytek bo jak ktoś znajdzie to się bedzie cieszył
Sebastian mam dwa te same zakłady w Mini a LOTTO z Plusem zdubluje na wtorek I czwartek skoro każdy gra moimi liczbami to co ja będe miał z tego..
pożytek
marzy ale za te marzenia trzeba płacić a ile to zależy od chęci i pojemności portfela czy tam karty płatniczej
ja gram stałymi już od wielu lat i jak na razie tylko 8/10 max ale liczę na więcej
a stałymi liczbami gracie na wszystkie losowania? tzn codziennie i na 14 i na 21:40? nie opuszczacie nic?
Forsami wszyscy tu trują gadają o systemach ciepłe liczby zimne liczby liczby pachnące liczby śmierdzące ;liczby czyste liczby brudne liczby dobre liczby złe a i tak wszyscy grają liczbami Forsamiego
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych