Wpisy 3 706 149 – 3 706 248
22 grudnia 2019 19:14 → 22 grudnia 2019 21:05, 100 wpisów
marmich zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 866073 i wygrał(a) 754 zł
U mnie w sobotę już koleda
Kssiundz bidny
To grzech
Juventus 1-2 Lazio
Szczęsny kontuzja barku a gra. Co oni za informacje podają ? I tak też jest do innych piłkarzy.
Aby ludzie nie wygrali.
A ja szukam dziewczyny, bo pisze do takiej to nie odpisuje.
W stopkach i spodenkach, aj te stopki to by zębami zdjął. A ona mnie zablokowała na Fotce.
Krzysztof C a co to za kontuzje jak człowiek idzie na kacu do pracy .albo chory to to samo I robi bo musi to jest kontuzjaaaa a nie tam gwiazdorzenie
Stopki zębami bym zdjął.
zęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęębami
A nie wiem czemu ?
Krzysztof jak Ty z takimi tekstami do Dziewczyny wylatujesz..że byś zjadł jej tygodniowe skarpety a daj że se spokój ..kuchnie piwnice I pokój sam bym Cię zablokował...a fiuuuu a fuuuu
Wygram z 3 zł ? Bo Real musi dzisiaj pokonać.
No takie to nie. A dziewczyny w takich chodzą ?
Mogą być lekko spocone. A fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
czarne No co takie ma zdjęcie zrobione.
ona
Forsami a ja szukam dziewczyny naprawdę, a teraz z taką pisze 16.
Nawet mi zdjęcia dała swoje.
Co to jeszcze lepiej.. 16 lat to Prokurator na tym siedzi... Krzysztof jak robisz jeszcze te gumowce to załóż se jeden na głowe IDŹ po bułki do sklepu..tyle pitu pitu...
Jutro robię prezenty rodzicom, w stroju Św Mikołaja. A u wujka w przedszkolu byłem. Ale nic nie dostałem.
To już dobra jest poczytaj sobie.
Od 15 lat. A mi nie w głowie zaraz ten.
Lazio 3-1
Cześć
Krzysztof jedź do Bredy tam zarobisz 8000 zł miesięcznie i po 2 latach jak wrócisz to otworzysz swój biznes rozumiesz czy nie ?
Krzysztof grasz jeszcze w bukmacherkę ?
Chcesz dobre typy ?
Chcesz dobre typy ?
Mulag potrafisz wymienić kran ?
To super.
Hydraulika taka jest -nieprzewidywalna. Czasami można zrobić w pół godziny A czasami 4 godziny
To super.
Hydraulika taka jest -nieprzewidywalna. Czasami można zrobić w pół godziny A czasami 4 godziny
Aniu witaj
Dziś atakuję Mini Lotto
3 706 197. Sebastian_M WITAJ
Nie jestem zboczony.
stare rury śrubunki trzeba było uregulować bo co z tego że nowy kran jak nie da się go zamontować w to co jest
dzięki za radę tu poprostu krany nowe dostosowane do nowych w poziomowanych rur a tu nei zamontujesz tak trzeba śrubonkami regulować ale w tamtym roku to nie przeszło trzeba było podkuć i ustawić
Arczibalik73
Mulag
Panoramix
Mulag
Panoramix
Zagrałem dziś w Mini bo wiem że niedługo wygram
Ja nie marzę tylko wiem
Znamy wyniki Świątecznego Testu Smaku. 96% Polaków wybrało muł rzeczny zamiast karpia
aż 96% Polaków uznało, że woli smak gęstego mułu rzecznego z dna Wisły od ryby, bez której Polacy nie wyobrażają sobie wieczerzy wigilijnej.
Rozdaliśmy w kubeczkach ponad 200 tysięcy porcji karpia smażonego, karpia w galarecie, mułu rzecznego, torfu i błota pośniegowego
96% Polaków uznało, że smak gęstego mułu rzecznego pobranego z dna Wisły i Warty najbardziej kojarzy im się z Bożym Narodzeniem,
Wyniki Świątecznego Testu Smaku są cenną wskazówką dla hipermarketów w okresie bożonarodzeniowym. Już pięć sieci zapowiedziało, że od jutra na klientów czekać będą baseny ze świeżym mułem rzecznym
Nie ukrywam że różnie bywało jeśli chodzi o ,mnie w kwestii ryby ale od kliku lat zawsze konkretne dania konkretna ryba
może to jakieś glonojady ,mulem żywione mózgi zlasowane metalami przycieżkimi
orzeszki nałupane ponad kg będą nadziewane pyszotka mielenie za chwil kilka tylko aronie spałaszuję z czereśniami z kompotu
hi all
roman16 zagrał(a) za 12 zł w typowaniach keno na los. nr 866099 i wygrał(a) 612 zł
posłucha narazie
U mnie tez nie bardzo idzie jakas trojka w mini sie pojawi czasem
gram swoje cały czas , nie szaleje z jakimiś kuponami ,
puszczam systema za 80 zeta na losowanie , ale z wygranymi to różnie bywa
puszczam systema za 80 zeta na losowanie , ale z wygranymi to różnie bywa
no ja w plecy miesięcznie ok 1,5 do 2 tysi
zanim trafiłem grałem za 42,50zł na losowanie , teraz gram z + więc za 85 zł
średnio przeważmnie ok 30-40zeta się zwraca
apetyt ??? Zbieram na auto teraz np, Nissan GT-R albo wygram albo muszę zarobić
apetyt ??? Zbieram na auto teraz np, Nissan GT-R albo wygram albo muszę zarobić
Chociaz ostatnio ,ale to tylko z braku czasu gram jednym na chybil na kilka losowan z plusem
Mort można kto pyta nie błądzi
trochę ponad bańkę... na dwóch , bo z bratem puszczam