Wpisy 37 049 – 37 148
2 stycznia 2009 10:28 → 2 stycznia 2009 21:26, 100 wpisów
Tylko właśnie dlatego one są moimi paskudami bo na nie nie gram, gdybym na nie grał nie byłyby moimi paskudami i nigdy bym sie nie dowiedział, ze własnie tak jest. Czyli koło sie zamyka. Madry Polak po szkodzie. Inaczej jest z liczbami paskudami, które nie wchodzą od dlugiego czasu bo wtedy wiadomo, że one są paskudami dla wszystkich.
OPA wysyłam 8 zakładów w expresa zmieniłem metode mieszam teraz liczby ale to zachowam dla siebie bowiem pracuje nad liczbami latami i godzinami i swoimi doswiadczeniami sie nie dziele JESLI CHODZI O EXPRESA I DUZEGO W MULTI OWSZEM .JESLI CHODZI O WPIS 37041 KTOS SIE PODSZYŁ POD MÓJ NIK DODAŁ Z KROPKA TO NIE JA NAPISAŁEM ŻE WYSĄLEM ZA 300 I 200 ZŁ DLA DOWCIPNISIA DODAM ŻE WYSŁAŁEM ZA 10 ZŁ EXPRESA ZA 16 ZŁ DUŻEGO I ZA 5 ZŁ MULTI POZDRAWIAM ZGRYZLIWEGO CYMBAŁA !!!
Mysle ze podszyła sie pod nik osoba podająca sie za TOJA 2000 pisząca ze mną na gg dluszy czas otrzymując liczby w dużego ode mnie az końcu bez powodu zablokowała mnie na gg i znikła pozdrawiam ta pania niby panią z szczecina ?
Czy ktos z Was moze wie jakie padly numery w tej nowej loterii LOS MILIONOS i w jaki sposob byly rozlosowane pozostale wygrane
(100000zl i 500zl)
(100000zl i 500zl)
MARIO
W takim razie to Cie przepraszam.
Ja nie mialem zamiaru Ci dogryzc tylko chodzilo mi o to ze przy takiej duzej ilosci wyslanych kuponow udalo Ci sie wszystko odebrac z nawiazka.
55 zl ale zawsze to do przodu a nie straty.
W takim razie to Cie przepraszam.
Ja nie mialem zamiaru Ci dogryzc tylko chodzilo mi o to ze przy takiej duzej ilosci wyslanych kuponow udalo Ci sie wszystko odebrac z nawiazka.
55 zl ale zawsze to do przodu a nie straty.
Podam numery losow ktore zostaly wylosowane jako milionowe kupony.Oto one:0019287/0062366/0114570/0259822/0474182/ Ja nie kupilem losu,ale nie wiem czy to dobrze czy zle bo jak dobrze to 20 zeta zostalo a jak zle to ze milion przelecial kolo nosa.Juz teraz nigdy sie nie dowiem o trafnosci swej decyzji.
a ja na dzisiaj puscilemtroche czterdziestek , a raczej 10 zakladow po 3 liczby zobaczymy co wyjdzie
ja dzis puscilem w multi na 7 liczb moze w konu mi sie uda :D raz mi sie udało 6na6 trafic oto moje liczby kto chce to skorzysta
7,11,31,40,44,52,68
21,49,58,61,64,66,70
7,11,31,40,44,52,68
21,49,58,61,64,66,70
Czesć, to ja Bianconetti coś mi sie podziało z tamtym nickiem ale do rzeczy Kto mi pomoże zrobić zestawienie liczb chce zagrac na 7 liczb na 12 losowan z rzedu koszt 30 zł ? Prosze ;]
Ice-Sky
30:12= 2.50 zl na losowanie
To niewiele mozesz z tego zrobic.
2 zaklady po 5 skreslen na losowanie.
1-2-3-4-5
1-2-3-6-7
Liczby 1-2-3 to sa pewniaki z 7 liczb
Liczby 4-5 i 6-7 jako parki.
Musisz miec duzo szczescia aby:
trafic 3 z 7 i do tego warunek min:
2 liczby z 1-2-3 + 1 liczba z parki
lub
1 liczba z 1-2-3 + pelna parka czyli
4-5 lub 6-7.
Jesli w przeciagu tych 12 losowan trafisz te 3/7 i do tego jeden z tych warunkow to przy dobrych wiatrach odzyskasz swoje 30 zl.
powodzenia.
30:12= 2.50 zl na losowanie
To niewiele mozesz z tego zrobic.
2 zaklady po 5 skreslen na losowanie.
1-2-3-4-5
1-2-3-6-7
Liczby 1-2-3 to sa pewniaki z 7 liczb
Liczby 4-5 i 6-7 jako parki.
Musisz miec duzo szczescia aby:
trafic 3 z 7 i do tego warunek min:
2 liczby z 1-2-3 + 1 liczba z parki
lub
1 liczba z 1-2-3 + pelna parka czyli
4-5 lub 6-7.
Jesli w przeciagu tych 12 losowan trafisz te 3/7 i do tego jeden z tych warunkow to przy dobrych wiatrach odzyskasz swoje 30 zl.
powodzenia.
powyzsze koszty wysylki i ewentualnej wygranej dotycza EX lotka.
7 liczb systemem pelnym kosztuja:
DL-- 14 zl
EX-- 26.25
Takze jak sam widzisz 30 zl na 12 losowan to bardzo malo.
DL-- 14 zl
EX-- 26.25
Takze jak sam widzisz 30 zl na 12 losowan to bardzo malo.
ja zagrałem w exl za 1000 zł i przejebałem systemem 9 6 zkł w nastepnym losowaniu padła 4
Ja tam mam wszystkie wygrane z Los Milio,wydrukowałem sobie,bo potrzebna,poszukać nas lotto.pl,format pdf.
Ile jestescie w plecy z lotto bo ja kilka tyś przez 3 lata gry przegrałem tyle co bym miał za 5 w dl
WITAM!KOGUCIK19 PODAŁEŚ PIĘĆ NUMERÓW MILIONOWYCH W LOS MILIONOS ALE NAJCIEKAWSZE JEST TO ŻE JEDEN BYŁ W TYCH NIESPRZEDANYCH!!!!
ostatnio w mojej okolicy bylu 2 6 w dl jedna płatna 1,5 mln 2 3mln w stopnicy i staszowie ta 1 w systemie 7 ale gosciu grał 40 lat a ta2 to nie wiem
MARIO ja dopiero wszedłem na stronkę,ale jeśli po jednym kuponie i trafiłeś to super...luxio.Ja gram na razie na 5 liczb w EX 11,25,27 itd,dało mi jakiś czas temu na chybił,to sobie wysyłam,jak padnie trójka to się zmieni.Troszkę dziwnie te liczby teraz losują,bo niedawno można było grać na rzadkie liczby i można było coś trafić,a teraz się powtarzają co nie które i taka z tym robota.POZDRO
Wyszłem odsnieżyć auto bo sypie jak cholera snieg i zaszłem do kololektury odrazu. I mam doła znajomy mówi że 1 MILJION w LOS MILIONOS padł w OSZTYNIE ale narazie nie wiadomo w jakiej kolekturze ? trzymają to w tajemnicy Kuzwa a ja straciłem 20 zł nawet nie załapałem sie w tych 5000 tys po 500 zł ! Żegnam dziś wszystich czas popracować zycze wygranych o 22.00
Witam Cię Mario Olsztyn.
Mam pytanie do Ciebie.
Jakim cudem może ktoś podać się za Ciebie używając Twojego niku i co najważniejsze Twojego hasła,które tylko Ty znasz,?
Pozdrawiam.
p.S.
Chyba,że podałeś komuś hasło i nik,bo innej możliwości nie ma.
Mam pytanie do Ciebie.
Jakim cudem może ktoś podać się za Ciebie używając Twojego niku i co najważniejsze Twojego hasła,które tylko Ty znasz,?
Pozdrawiam.
p.S.
Chyba,że podałeś komuś hasło i nik,bo innej możliwości nie ma.
Grom
MARIO OLSZTYN
a
MARIO OLSZTYN.
Ten podszyty nick mial kropke na koncu
MARIO OLSZTYN
a
MARIO OLSZTYN.
Ten podszyty nick mial kropke na koncu
ToTo,Tomcio.
Nik możesz sobie pisać z kropkami czy bez.
Chodzi tu o hasło,nie znasz hasła to pod nik N.P. ,,Mario Olsztyn to Ci nic nie wejdzie.
Więc nie wiem jakim cudem ktoś mógł podać się za Niego nie znając hasła.
Zresztą próbowałem coś napisać na moim przykładzie zmieniając hasło a nik pozostawiając taki sam.
Niestety nie wchodzi.
Pozdrawiam.
Nik możesz sobie pisać z kropkami czy bez.
Chodzi tu o hasło,nie znasz hasła to pod nik N.P. ,,Mario Olsztyn to Ci nic nie wejdzie.
Więc nie wiem jakim cudem ktoś mógł podać się za Niego nie znając hasła.
Zresztą próbowałem coś napisać na moim przykładzie zmieniając hasło a nik pozostawiając taki sam.
Niestety nie wchodzi.
Pozdrawiam.
Nie wiem ale nie probowalem
Moj nick tomcio1972
a
tomcio 1972-- ze spacja
lub
tomcio1972.-- z kropka
lub
tomcio 1972.--- ze spacja i kropka na koncu
Mysle ze ta sa wtedy cztery rozne nicki i kazdy jest inaczej napisany i do kazdego mozna wybrac inne haslo.
Tak sie tylko domyslam bo tego nigdy nie probowalem.
pozdr.
Moj nick tomcio1972
a
tomcio 1972-- ze spacja
lub
tomcio1972.-- z kropka
lub
tomcio 1972.--- ze spacja i kropka na koncu
Mysle ze ta sa wtedy cztery rozne nicki i kazdy jest inaczej napisany i do kazdego mozna wybrac inne haslo.
Tak sie tylko domyslam bo tego nigdy nie probowalem.
pozdr.
grom
sprobuj sobie napisac nick
grom. -- a wtedy napewno wejdzie tylko musisz do tego nicka stworzyc nowe haslo
sprobuj sobie napisac nick
grom. -- a wtedy napewno wejdzie tylko musisz do tego nicka stworzyc nowe haslo
Napewno Mario Olsztyn podał komuś hasło albo sam dodał wpis pod wpływem Sylwestra i Nowego Roku i teraz nie pamięta.
Można napisać kropke na koncu i zrobić sobie nowego nicka- ok. Ale widać wyraźnie, że ktoś odpowiedział na pytanie zadane MARIO OLSZTYN a tym kimś był MARIO OLSZTYN. więc wyraźnie się podszył. Gdby zaczął rozmowę od nowego tematu to wtedy by sie nie podszył.
tomcio1972 MAM DO CIEBIE PROSBE NAPISZ DO MNIE NA GG 10469068 poprosze o rade ;/ tzn dobra niech bedzie 60 zł w ML co ty bys z tym zrobił ;/ ale to na gg plis ;/ bo wiesz chce isc i wyslac a nie wiem jak i w co ;/ tzn gralem 1 rok ale wiesz skreslalem i na trafił ;] ale nicc... wiec pliss poradz mi
Grom piszesz głupoty postawisz za tym samym nikiem kropke i jest automatycznie juz dzieki tej kropce innym nikiem i chasło np kowalski spytaj pasco Pozdrawiam obserwator tak zrobiłem teraz z toba !!!!
Ice-Sky
Uwazasz mnie za jakiegos jasnowidza ktory jest w stanie przewidziec numery na losowanie?.
Chcialbym aby tak bylo.
Napisz konkretnie na ile liczb bys chcial zagrac?.
Za jaka kwote na losowanie?.
W jaka gre? (ML:DL:EX)
Z ilu liczb masz zamiar stworzyc jakis system?.
Jakie ewentualne wygrane by Cie zadowolily( zalezy tylko wylacznie od tego ile trafnie liczb wytypujesz).
Bez trafnych liczb to Ci najlepszy system nie pomoze.
Napisz co nieco a wtedy nie ja jeden tu na tym czacie poda Ci jakis sposob gry.
Uwazasz mnie za jakiegos jasnowidza ktory jest w stanie przewidziec numery na losowanie?.
Chcialbym aby tak bylo.
Napisz konkretnie na ile liczb bys chcial zagrac?.
Za jaka kwote na losowanie?.
W jaka gre? (ML:DL:EX)
Z ilu liczb masz zamiar stworzyc jakis system?.
Jakie ewentualne wygrane by Cie zadowolily( zalezy tylko wylacznie od tego ile trafnie liczb wytypujesz).
Bez trafnych liczb to Ci najlepszy system nie pomoze.
Napisz co nieco a wtedy nie ja jeden tu na tym czacie poda Ci jakis sposob gry.
Tu nie chodzi o to,że piszę głupoty.
Teraz wiem,że można.
Niestety do błędu umiem się przyznać.
Nie wiedziałem,że tak można.
To świnstwo,że tacy są i to stosują.
Jeszcze raz dziękuję za wyjaśnienie.
Pozdrawiam.
Teraz wiem,że można.
Niestety do błędu umiem się przyznać.
Nie wiedziałem,że tak można.
To świnstwo,że tacy są i to stosują.
Jeszcze raz dziękuję za wyjaśnienie.
Pozdrawiam.
ice-sky
ok przepraszam nie doczytalem
jedno wiem ze chodzi ci o ML za 60 zl.
A ile skreslen?
Jeszcze jedno pytanie.
Grasz w TS czy np w FORTUNIE?
ok przepraszam nie doczytalem
jedno wiem ze chodzi ci o ML za 60 zl.
A ile skreslen?
Jeszcze jedno pytanie.
Grasz w TS czy np w FORTUNIE?
KWOTA:60zł
Liczby: 6 bo i tak mi sie nie uda wiecej trafic mysle realnie.
W multilotka oczywiscie
TS Pozdrawiam
Liczby: 6 bo i tak mi sie nie uda wiecej trafic mysle realnie.
W multilotka oczywiscie
TS Pozdrawiam
Wole trafić częsciej niz polować na miliony nie realne proste..... jak początkowałem to sobie myslałem co ja z tym zrobie jak trafie.. z biegiem czasu mi to mineło ....... teraz wole grac na 5 ,6 w porywacch 7 liczb mam na dzieje ze cos mi ułożysz ....... jabys mogł to napisz na gg jestem na niewidoku GG wyzej jest
A myslisz ze jak raz zagrasz na 6 liczb w ML to odrazu trafisz 6/6.
Pozatym 60 zl na gre to 24 zaklady ML.
6/6 to nielada sztuka zeby trafic.
Za takie trafienie TS placi 1300 zl
a FORTUNA 8100 zl.
Myslisz ze to latwo trafic skoro bukmacher placi tak duzo kasy za 6/6.
Nie wiem co Ci poradzic. Moze ktos podsunie Ci lepszy pomysl anizeli moj.
Jakikolwiek system na 6/6 wymaga duzej ilosci trafien liczb aby sie
zwrocil lub przyniosl zysk.
System strefowy:
1 strefa-- 5 zestawow po 4 liczby
2 strefa-- 5 par liczb
Kazdy zestaw z pierwszej strefy z kazdym zestawem z drugiej strefy da Ci 5x5= 25 kuponow po 6 liczb.
Koszt 25x2.50= 62.50
1 strefa
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
2 strefa
1.2
1.2
1.2
1.2
1.2
Musisz trafic min 3/4+2/2 aby miec
5/6 czyli 120 zl
lub
4/4+2/2 aby miec 6/6
Trafienia typu 2/4+1/2 lub 1/4+2/2
dadza Ci 3/6 lub 2/4+2/2 dadza ci 4/6
co Ci nawt nie zwroci kosztow gry.
Sam to sobie przemysl co Ci odpowiada.
Moze czasami jest lepiej zaufac wlasnej intuicji.
pozdr.
Pozatym 60 zl na gre to 24 zaklady ML.
6/6 to nielada sztuka zeby trafic.
Za takie trafienie TS placi 1300 zl
a FORTUNA 8100 zl.
Myslisz ze to latwo trafic skoro bukmacher placi tak duzo kasy za 6/6.
Nie wiem co Ci poradzic. Moze ktos podsunie Ci lepszy pomysl anizeli moj.
Jakikolwiek system na 6/6 wymaga duzej ilosci trafien liczb aby sie
zwrocil lub przyniosl zysk.
System strefowy:
1 strefa-- 5 zestawow po 4 liczby
2 strefa-- 5 par liczb
Kazdy zestaw z pierwszej strefy z kazdym zestawem z drugiej strefy da Ci 5x5= 25 kuponow po 6 liczb.
Koszt 25x2.50= 62.50
1 strefa
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
1.2.3.4
2 strefa
1.2
1.2
1.2
1.2
1.2
Musisz trafic min 3/4+2/2 aby miec
5/6 czyli 120 zl
lub
4/4+2/2 aby miec 6/6
Trafienia typu 2/4+1/2 lub 1/4+2/2
dadza Ci 3/6 lub 2/4+2/2 dadza ci 4/6
co Ci nawt nie zwroci kosztow gry.
Sam to sobie przemysl co Ci odpowiada.
Moze czasami jest lepiej zaufac wlasnej intuicji.
pozdr.
witam wchodzil ktos z was na www.lottosfera.com co to za systemy
filemon27
wejdz na
www.multilotek.toplista.pl
a masz tam wykaz 57 stron o tematyce Lotto.
Lektury do czytania na cala zime.
Jest tam nawet nasze kochane multipasko.
wejdz na
www.multilotek.toplista.pl
a masz tam wykaz 57 stron o tematyce Lotto.
Lektury do czytania na cala zime.
Jest tam nawet nasze kochane multipasko.
Wszelakie systemy jakie oferuja za pieniadze sa nic nie warte.
Tak samo jak i te ich skany wygranych kuponow.
To jest nabijanie ludzi w butelke.
Jedynie programy Lotto ktore ulatwiaja ci typowanie,wylapywanie trendow wystepowania liczb lub roznego rodzaju filtry itp sa godne uwagi.
Jest tego multum.
Kazdy system to ja moge sobie stworzyc sam ale bez trafnych liczb to i ten system mi nie pomoze.
Po lewej stronie masz zakladke "systemy".
Kliknij w nia a duzo madrych rzeczy sie dowiesz.
Admin tej strony bardzo przejrzyscie i zrozumiale wyjasnil istote grania
systemami.
Tak samo jak i te ich skany wygranych kuponow.
To jest nabijanie ludzi w butelke.
Jedynie programy Lotto ktore ulatwiaja ci typowanie,wylapywanie trendow wystepowania liczb lub roznego rodzaju filtry itp sa godne uwagi.
Jest tego multum.
Kazdy system to ja moge sobie stworzyc sam ale bez trafnych liczb to i ten system mi nie pomoze.
Po lewej stronie masz zakladke "systemy".
Kliknij w nia a duzo madrych rzeczy sie dowiesz.
Admin tej strony bardzo przejrzyscie i zrozumiale wyjasnil istote grania
systemami.
filemon27
A jak potrzebujesz rozpisy systemow to wejdz na La Jolla a tam masz ich ok 2000 z przeroznymi gwarancjami.
Sam zobaczysz ile trzeba wyslac kuponow aby cos wygrac pod warunkiem ze najpierw trafisz liczby podstawione pod system.
kliknij na:
www.ccrwest.org/cover/table.html
Napewno niejeden z tych systemow znalazlbys w ksiazce z systemami zakupionej od jakiegos naciagacza ktory obiecuje ze bedziesz trafial 5/5 w ML co 3 losowania.
A jak potrzebujesz rozpisy systemow to wejdz na La Jolla a tam masz ich ok 2000 z przeroznymi gwarancjami.
Sam zobaczysz ile trzeba wyslac kuponow aby cos wygrac pod warunkiem ze najpierw trafisz liczby podstawione pod system.
kliknij na:
www.ccrwest.org/cover/table.html
Napewno niejeden z tych systemow znalazlbys w ksiazce z systemami zakupionej od jakiegos naciagacza ktory obiecuje ze bedziesz trafial 5/5 w ML co 3 losowania.
Na www.lotto.pl
look => potrudź się trochę i przesuń suwak wiadomości do góry ;) klika wpisów wyżej znajdziesz;]
Ma ktoś jakiś pomysł na dzisiejsze liczby??
Dziękuje Hosiu:)
You are welcome... jak mówią Rosjanie;) Gwarancji nie dam bo to nie moje dni Ale na zdrowie :D i trzymam kciuki Tomku
Jak myślisz postawić każdy ten zestaw liczb razy 10 czy trochę za mniejszą kasę??
Nie nie w fortunie. W lotto.
HOSIA,ja puszczam córeczki pesel,wyszło 10 liczb,dobre i 250.000 jeśli padnie.
No dobrze, zagram ostrożniej:) są mi troszkę potrzebne pieniądze, ale po co i na co to nie będę pisał na czacie tylko Ci mogę na gg napisać jeśli chcesz.
Witaj w klubie Tomku. Mnie też jest potrzebna kasiorka i to nie na zbytki ! Jeszcze 23 tys. Ale też nie będę pisała na co. Wie o tym tylko jedna osoba z czata.Co do gg to oczywiście chętnie poklikam.Masz nr?
Przed samymi świętami Fobia1, raczyła napisać na forum:
"merytoryczny wpis", to podążanie w jednym stadzie baranów.
a,tu cytat: na koniec nieco przygłupich wywodów:
"wszystkiego dobrego na te i wszystkie następne święta"
pomiędzy wierszami:
"dla wielu czytających będzie to bełkot idiotki"
fakt, od siebie dodam;
Jak się niema co pisać, lepiej nie pisać wcale.
Tej pani dziękujemy, myślę, że przez tyle lat dała tyle dowodów swojego złego wychowania, że to w zupełności wystarczy.
To że ktoś nie używa takich odniesień do ludzi myślących merytorycznie (stado baranów), może niejednego popchnąć do rewanżu, i wróci to do autorki tekstu jak "bumerang"
Czy warto zadzierać z większością?
Co o tym myślicie.
P.S Pełny tekst do przeczytania w temacie:
BEZ KASZANY.....
Pozdr.
"merytoryczny wpis", to podążanie w jednym stadzie baranów.
a,tu cytat: na koniec nieco przygłupich wywodów:
"wszystkiego dobrego na te i wszystkie następne święta"
pomiędzy wierszami:
"dla wielu czytających będzie to bełkot idiotki"
fakt, od siebie dodam;
Jak się niema co pisać, lepiej nie pisać wcale.
Tej pani dziękujemy, myślę, że przez tyle lat dała tyle dowodów swojego złego wychowania, że to w zupełności wystarczy.
To że ktoś nie używa takich odniesień do ludzi myślących merytorycznie (stado baranów), może niejednego popchnąć do rewanżu, i wróci to do autorki tekstu jak "bumerang"
Czy warto zadzierać z większością?
Co o tym myślicie.
P.S Pełny tekst do przeczytania w temacie:
BEZ KASZANY.....
Pozdr.
Do wpisu 37114;
Od RYdzyka, to ty się mała odprawDZIwkoj...
Od RYdzyka, to ty się mała odprawDZIwkoj...
Edi:
Na SUCHO??? Bez przyjemności i satysfakcji???;P Bez szansy na wygraną ??? Bez rozkoszy..... odbierania ??? ;D
Na SUCHO??? Bez przyjemności i satysfakcji???;P Bez szansy na wygraną ??? Bez rozkoszy..... odbierania ??? ;D
Dam trafną piątkę w zamian za wyjasnienie co autor wpisu 37118 miał na myśli :DDD
Głupi wpis jest jak rykszet,
trzeba uważać bo nie wiadomo, czy się nie odbije i nie trafi w strzelającego.....
trzeba uważać bo nie wiadomo, czy się nie odbije i nie trafi w strzelającego.....
Hosiu, dlaczego zniknęło twoje piękne zdjęcie, czyżby admin go usunął?
Na dziś wyszło:
25, 33, 40, 55 i 61
4, 34, 64, 69 i 73
po konsultacjach wysyłamy 2 zakłady na 3 skreślenia:
25, 40 i 55
25, 64 i 69
Zobaczymy co z tego wyjdzie. A co "gry figurami" to jest to trochę zawiłe i na pewno nie udałoby mi się tego tu wytłumaczyć. Zrobię film i wrzucę na swoją stronę
25, 33, 40, 55 i 61
4, 34, 64, 69 i 73
po konsultacjach wysyłamy 2 zakłady na 3 skreślenia:
25, 40 i 55
25, 64 i 69
Zobaczymy co z tego wyjdzie. A co "gry figurami" to jest to trochę zawiłe i na pewno nie udałoby mi się tego tu wytłumaczyć. Zrobię film i wrzucę na swoją stronę
Fobia1 - wspaniały wpis , to taki swoisty dialekt , trzymaj się , ja wiem , że większość tutejszych mędrców chce usłyszeć - węż kupon i skreśl - tą liczbę potem tą i ostatnią tą , a w wolnej chwili załóż konto w tym , a tym banku i zrób przelew wygranej , a potem uśmiechnij się - boś bogaty ....m
10,16,69,70,74,75,79,80
30,49,55,70,74,75,79,80
oczywiśćie wysłałem ale i tak nic nie będzie....
30,49,55,70,74,75,79,80
oczywiśćie wysłałem ale i tak nic nie będzie....
6,9,10
7,27,28,34,36,41
6,9,10,16,18,20
2,10,17,20,30,76
może dzisiaj będzie lepiej...?
7,27,28,34,36,41
6,9,10,16,18,20
2,10,17,20,30,76
może dzisiaj będzie lepiej...?
siemka czy ktoś mi poda 3 pewniaki na DL na jutro a wzamian podam 3 swoje
EMIL... wiem, że podałem liczby, które przyniosło tylko 3/5 i jeszcze mniej ale to przez mój błąd bo napisałem, że na jutro a było dzisiaj. Wiesz o co kaman. Nie chcę się usprawiedliwiać ale właśnie to robię. Moje przyrzeczenie noworoczne to takie, że nie będę grał w ML i niestety liczb już nie podam a przynajmniej przez kilka najbliższych dni. Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych. Przykro mi ale ja już nie gram w tę grę. Jedynie w dużego będę grał. Jeśli obstawiłeś tylko na 1 dzień to gratuluję jesteś do przodu a jeśli na 2 to przepraszam, ale moje liczby nie dały wygranej a stratę najmniej 1 zł. Pozdrawiam Ciebie . HEj
xXxadrianxXx podaj Swoje pewniaki DL.
Ja podaje pewniaki: 14, 23, 28
HOSIA rozbrajasz mnie swoim poczuciem humoru. Jesteś GIT jak to mówili w latach 80.
Hosia odezwij się do mnie bo ja też wiem? A może mi się wydaje? Może ja też wiem? Nie wiem? Kiedyś chciałaś abym się odezwał na GG ale ja nie używam GG więc się nie odezwałem. Ale poiedz proszę kto wie.
Dla zobrazowania różnic w efektach finansowych , jakie występują przy tych samych stopniach wygranych w zależności od tego gdzie gramy - posłużę się przykładem wygrania "trójki" w DL przy grze systemowej z 9 liczb w Totalizatorze Sportowym oraz w FORTUNIE.
W TS , za taki kupon systemowy liczący 84 zakłady zapłacimy 84x2zł=168zł , a więc za takie trafienie otrzymamy 20 "trójek" po 16zł=320zł.Zysk netto to 152zł.
Jako alternatywne rozwiązanie proponuję grę w FORTUNIE na tę samą ilość liczb DL , czyli na 9 - ale w systemie na 7 zakładów po 6 skreśleń , gdzie każdą z 7 linii rozpisu zagramy systemem 3z6.
Koszt nadania tego systemu przy stawce 1zł to 7x20zł=140zł.
Tu też ( pomimo niższego kosztu nadania systemu ) mamy 100%-ową gwarancję wygrania "trójki" przy trafieniu 3z9 liczb.
a/ 1-2-3-5-7-9
b/ 1-2-4-6-7-8
c/ 1-2-4-6-8-9
d/ 1-3-4-5-6-8
e/ 2-3-4-5-7-8
f/ 2-3-5-6-7-9
g/ 3-4-5-7-8-9
Za trafienie 3z9 w DL w FORTUNIE dostaniemy ( wobec kursu 550 ) :
550x0,9x1zł=495zł , więc wygrana netto to 495-140zł=355zł.
W TS za 1 zainwestowaną złotówkę dostaniemy więc 1.90zł a w FORTUNIE za te samą złotówkę 3,53zł.
Ale to nie koniec....
Otóż w TS przy trafieniu 3z9 , przy tej grze systemowej otrzymamy wspomniane 20 "trójek" po 16zł sztuka -a w w/w systemie w FORTUNIE przy tym samym trafieniu 3z9 jedna "trójka" to MINIMUM naszej wygranej , ponieważ w rozpisie tego systemu niektóre "trójki" wystepują wielokrotnie i tak:
3-5-7 wystepuje 4 razy
1-4-6 występuje 3 razy
1-4-8 występuje 3 razy
1-6-8 występuje 3 razy
2-3-5 występuje 3 razy
2-3-7 występuje 3 razy
2-4-8 występuje 3 razy
2-5-7 występuje 3 razy
3-4-5 występuje 3 razy
3-4-8 występuje 3 razy
3-5-8 występuje 3 razy
3-5-9 występuje 3 razy
3-7-9 występuje 3 razy
4-5-8 występuje 3 razy
4-6-8 występuje 3 razy
4-7-8 występuje 3 razy
5-7-9 występuje 3 razy
1-2-4 występuje 2 razy
1-2-6 występuje 2 razy
1-2-7 występuje 2 razy
1-2-8 występuje 2 razy
1-2-9 występuje 2 razy
1-3-4 występuje 2 razy
1-3-5 występuje 2 razy
2-3-9 występuje 2 razy
2-4-6 występuje 2 razy
2-4-7 występuje 2 razy
2-5-9 występuje 2 razy
2-6-7 występuje 2 razy
2-6-8 występuje 2 razy
2-6-9 występuje 2 razy
3-5-6 występuje 2 razy
4-5-7 występuje 2 razy
4-8-9 występuje 2 razy
5-7-8 występuje 2 razy
co oczywiście skutkuje zwiększeniem wysokości wygranej - przy tym samym koszcie nadania systemu!
Dlatego mając powyższe na uwadze , należy bardzo rozważnie lokować swoje liczby przy podstawianiu ich pod numery rozpisu , gdyż "rdzeniem" tego systemu jest tu układ 6 liczb: 3-4-5-7-8-9 , w ramach którego na 20 możliwych układów trójek z 6 liczb , mamy następujące możliwości wygranych:
1x cztery "trójki"
8x trzy "trójki"
4x dwie "trójki"
7x jedna "trójka".
Pozdrawiam
edi8
W TS , za taki kupon systemowy liczący 84 zakłady zapłacimy 84x2zł=168zł , a więc za takie trafienie otrzymamy 20 "trójek" po 16zł=320zł.Zysk netto to 152zł.
Jako alternatywne rozwiązanie proponuję grę w FORTUNIE na tę samą ilość liczb DL , czyli na 9 - ale w systemie na 7 zakładów po 6 skreśleń , gdzie każdą z 7 linii rozpisu zagramy systemem 3z6.
Koszt nadania tego systemu przy stawce 1zł to 7x20zł=140zł.
Tu też ( pomimo niższego kosztu nadania systemu ) mamy 100%-ową gwarancję wygrania "trójki" przy trafieniu 3z9 liczb.
a/ 1-2-3-5-7-9
b/ 1-2-4-6-7-8
c/ 1-2-4-6-8-9
d/ 1-3-4-5-6-8
e/ 2-3-4-5-7-8
f/ 2-3-5-6-7-9
g/ 3-4-5-7-8-9
Za trafienie 3z9 w DL w FORTUNIE dostaniemy ( wobec kursu 550 ) :
550x0,9x1zł=495zł , więc wygrana netto to 495-140zł=355zł.
W TS za 1 zainwestowaną złotówkę dostaniemy więc 1.90zł a w FORTUNIE za te samą złotówkę 3,53zł.
Ale to nie koniec....
Otóż w TS przy trafieniu 3z9 , przy tej grze systemowej otrzymamy wspomniane 20 "trójek" po 16zł sztuka -a w w/w systemie w FORTUNIE przy tym samym trafieniu 3z9 jedna "trójka" to MINIMUM naszej wygranej , ponieważ w rozpisie tego systemu niektóre "trójki" wystepują wielokrotnie i tak:
3-5-7 wystepuje 4 razy
1-4-6 występuje 3 razy
1-4-8 występuje 3 razy
1-6-8 występuje 3 razy
2-3-5 występuje 3 razy
2-3-7 występuje 3 razy
2-4-8 występuje 3 razy
2-5-7 występuje 3 razy
3-4-5 występuje 3 razy
3-4-8 występuje 3 razy
3-5-8 występuje 3 razy
3-5-9 występuje 3 razy
3-7-9 występuje 3 razy
4-5-8 występuje 3 razy
4-6-8 występuje 3 razy
4-7-8 występuje 3 razy
5-7-9 występuje 3 razy
1-2-4 występuje 2 razy
1-2-6 występuje 2 razy
1-2-7 występuje 2 razy
1-2-8 występuje 2 razy
1-2-9 występuje 2 razy
1-3-4 występuje 2 razy
1-3-5 występuje 2 razy
2-3-9 występuje 2 razy
2-4-6 występuje 2 razy
2-4-7 występuje 2 razy
2-5-9 występuje 2 razy
2-6-7 występuje 2 razy
2-6-8 występuje 2 razy
2-6-9 występuje 2 razy
3-5-6 występuje 2 razy
4-5-7 występuje 2 razy
4-8-9 występuje 2 razy
5-7-8 występuje 2 razy
co oczywiście skutkuje zwiększeniem wysokości wygranej - przy tym samym koszcie nadania systemu!
Dlatego mając powyższe na uwadze , należy bardzo rozważnie lokować swoje liczby przy podstawianiu ich pod numery rozpisu , gdyż "rdzeniem" tego systemu jest tu układ 6 liczb: 3-4-5-7-8-9 , w ramach którego na 20 możliwych układów trójek z 6 liczb , mamy następujące możliwości wygranych:
1x cztery "trójki"
8x trzy "trójki"
4x dwie "trójki"
7x jedna "trójka".
Pozdrawiam
edi8
Ja juz dzisiaj w fortunie 200zl zarobiłem-na hokeju-teraz czekam na kuleczki
MAKARY234 ,.,.,.DZIEKI ZA NUMERKI ALE TE14,28 WYBIłO MINA CHYBIł I RACZEJ ONO NIE ZEJDZIE PODAJE SWOJE 3 PEWNIAKI 11,29,46 DZIEKI NARA
Witam, edi8 czy mógłbyś podac jakies swoje spostrzezenia co do liczb w multi któte maja nie wpasc? o ile masz cos takiego... dziekuje i pozdrawiam
dodam, ze chodzi mi o wytypowanie 2-3 liczb dziennie które maja nie wejsc... moze masz jakies ciekawe spostrzezenia?
Gobo - na ten temat już pisałem tu wielokrotnie , bo począwszy od lipca i teraz odszukałem jeden z ostatnich wpisów , który w formie odpowiedzi dla Ciebie wklejam:
"35870. Wieki temu , bo jeszcze w lipcu podałem tu sposób doboru 3 liczb , które mają nie zostać wylosowane w kolejnym losowaniu.
Od 1.sierpnia do dziś , dobór tą metodą gry na "NIE" , miał najdłuższą przerwę w trafieniach wynoszącą 4 kolejne dni , a aktualnie kurs na to zdarzenie w Totomixie wynosi ( 1,22x1,22x1,22) = 1,815.
Metoda polega na graniu na pierwszą,drugą i ostatnią ( PLUS ) liczbę niesortowaną , czyli wg kolejności wylosowania w poprzednim losowaniu.
WYNIKI
1/ sierpień: 16 trafień , a najdłuższa przerwa to 4 losowania
2/ wrzesień: 18 trafień , a najdłuższa przerwa to 2 losowania
3/ październik: 17 trafień , a najdłuższa przerwa to 3 losowania
4/ listopad: 16 trafień , a najdłuższa przerwa to 4 losowania.
5/ grudzień: do dziś 6 trafień , a najdłuższa przerwa to 4 losowania.
Przypominam , że prawdopodobieństwo na "0" z 3 liczb wynosi p=42% , czyli powinno w miesiącu być średnio 13 takich trafień z 3 liczb na NIE , co wskazuje na to , że metoda ta w w/w analizowanym okresie wykazuje odchyłkę statystyczną...
Pozdrawiam
edi8
edi8 2008-12-14 (15:20)".
"35870. Wieki temu , bo jeszcze w lipcu podałem tu sposób doboru 3 liczb , które mają nie zostać wylosowane w kolejnym losowaniu.
Od 1.sierpnia do dziś , dobór tą metodą gry na "NIE" , miał najdłuższą przerwę w trafieniach wynoszącą 4 kolejne dni , a aktualnie kurs na to zdarzenie w Totomixie wynosi ( 1,22x1,22x1,22) = 1,815.
Metoda polega na graniu na pierwszą,drugą i ostatnią ( PLUS ) liczbę niesortowaną , czyli wg kolejności wylosowania w poprzednim losowaniu.
WYNIKI
1/ sierpień: 16 trafień , a najdłuższa przerwa to 4 losowania
2/ wrzesień: 18 trafień , a najdłuższa przerwa to 2 losowania
3/ październik: 17 trafień , a najdłuższa przerwa to 3 losowania
4/ listopad: 16 trafień , a najdłuższa przerwa to 4 losowania.
5/ grudzień: do dziś 6 trafień , a najdłuższa przerwa to 4 losowania.
Przypominam , że prawdopodobieństwo na "0" z 3 liczb wynosi p=42% , czyli powinno w miesiącu być średnio 13 takich trafień z 3 liczb na NIE , co wskazuje na to , że metoda ta w w/w analizowanym okresie wykazuje odchyłkę statystyczną...
Pozdrawiam
edi8
edi8 2008-12-14 (15:20)".