Wpisy 3 703 274 – 3 703 373
17 grudnia 2019 18:07 → 17 grudnia 2019 20:47, 100 wpisów
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie:
Kaskada i Ekstra Pensja w portfelu gier on-line Totalizatora !
Kaskada i Ekstra Pensja w portfelu gier on-line Totalizatora !
Iwonna tak jest odo zawsze
Arczibaliku mnie też nie ma
nawet nie liczę na wygrane
Wklepuję tylko
nawet nie liczę na wygrane
Wklepuję tylko
Rodziny jeśli ktoś jest sprzedawcą lotto mają zakaz wysyłania w promocji kodów
Ja mamam 12 kodów nie wysłanych
Może ta w kolektorze nie zrozumiała bo ja dla niej jestem osobą obcą,ale to nie moja sprawa
W Warszawie kolektorzy tez rozdają kody i można brać ile kto chce
Nie wiem oco chodzi ale dopiero tu wszedłem
Tomi77 jak kupisz 2 zakłady w mini loteriady nie dostaniesz
A gdzie Osa
Wiem ze Osa 1 sezon żyje gdy przychodzi zima to kaput
sprawdziłem wygrane z 9 grudnia i ......... nie mamnie na liście 500+ i 1000+
Kupony promocyjne sex z kolektorka na zapleczu super promocja
kiedyś się zawziąłem i zebrałem ponad 200 kuponów i było jak było , czyli jedno wielkie
3 703 272. Sebastian_M 2019 sebastian niewiem co jest ale to oznacza zew niedługo chyba tez trafimy wiecej niz tyklko 2/5, a popatrz ile jest takich osób które wysyłaja wiecej mini lotków i nietrafiaja ani jednejj liczby, znam takich wiele oswób co graja i nic niewmoga złapac, ani 1 liczby,
3 703 273. iwonna51 tak masz racje tak powinni robić, choć umnie w kolekturze wiedza ze ja nieraz bawie sie w te loteriady co roku, ludzie tego niebiora niechca wtedy ooni mi to zbieraja, nieraz tez po towarach daja mi kartony na rozpalke, bo kiedys kolega ktory gra tez w mini lotka cos podczas rozmowy wsypał mnie ze mam piece jeszcze, i tak wyszło ze jak im jakies zostaja to zbieraja dla mnie
3 703 273. iwonna51 tak masz racje tak powinni robić, choć umnie w kolekturze wiedza ze ja nieraz bawie sie w te loteriady co roku, ludzie tego niebiora niechca wtedy ooni mi to zbieraja, nieraz tez po towarach daja mi kartony na rozpalke, bo kiedys kolega ktory gra tez w mini lotka cos podczas rozmowy wsypał mnie ze mam piece jeszcze, i tak wyszło ze jak im jakies zostaja to zbieraja dla mnie
Też tak myślę że trafimy już niedługo piątkę w mini ale mam wrażenie że to nie będzie w tym roku że dopiero w przyszłym ale najważniejsze żeby trafić czy to będzie w tym roku czy w przyszłym to nieważne Najważniejsze żeby trafić piątkę w Mini Lotto
Arczibalik73 śmieszne by było jakby były dwie piątki w Mini Lotto i jedną byś ty miał a drugą ja to by było nieprawdopodobne ale wszystko jest możliwe skoro mamy za każdym razem dwie liczby i ty masz i ja mam to szybko jest możliwe
Pierwszeństwo dla pieszych w stylu Morawieckiego jest głupiewłaśnie dałem pierwszeństwo osobie zbliżającej się do przejściata popukala się w czoło i przeszła dalej
Riviera nareszcie
Riviera Chodziło o to że Zbigniew poprosił ciebie o rękę Jeśli się zgadzasz to w końcu będzie wesele i ślub
Luknij >> Forum >> temat >>> multipasko.pl zauważone przez wirtualnemedia
Fafi moderatorem tu czy tam ? Czy jeszcze masz jakąś inną dla mnie propozycję ?
3 703 298. Sebastian_M jestem za i tym co piszesz no w tym roku też watpie abysmy trafili ta 5/5 w mini choć nigdy nic niewiadomo, co do konca roku sie moze zdarzyć jeszcze jesli przestaniemy grac to niewygramy, jesli bedziemy grali to mamy szanse realna trafić tylko zostaje systematyczna gra dlamnie to nie jest smieszne wcale abysmy my dwaj trafili te 5 wmini lotko bo nieraz jest tak ze np pada 5x5/5 wiec kilka osób trafia, ale wazne jest to aby wygrac
Fafi o co chodzi z tym multipasko.pl zauważone przez multimedia?
Kto się interesuje multipasko? bo czytam i nic konkretnego nie wynika
System to prosta sprawa
Teraz pracuję nad rozszerzeniem zestawów 3/3 4/4 może coś więcej
Ale wszystkich nie podam co wychodzą bo to moja praca
Teraz pracuję nad rozszerzeniem zestawów 3/3 4/4 może coś więcej
Ale wszystkich nie podam co wychodzą bo to moja praca
hi all
Od jutra mam wolne od pracy.
3 703 326. krzysztof c 2019-12-17 (20:09)
Angierski wygrsne powinny się tak rozkładać sumowo jak promocje 50%
Bo jaka to wygrana w przypadku 4/10 2 zł jeśli za zakład płacisz 2,50 ktoś w bambucho nas robi
wiadomo, te 50groszy za duzo powinno byc tak jak na poczatku 1x 2x, 4x
Gosia__77 ja wolalbym zeby na dana ilosc liczb byla pula do podzialu
bo w multi multi trafia sie czesto srednio
bo w multi multi trafia sie czesto srednio
islandorka już śpi
Angierski a jak nieraz w Lotto 4/6 marne wygrane i tu jest pula do podziału
Bo pracy tyle nie ma, mam 100 godzin w tym miesiącu, wigilia w zakładzie 20.
Wrócę 2 stycznia, a po za tym nawet kilkanaście par ubrałem butów.
Ekstraklasę zagrałem, a gość na Telegazecie trafił 8 meczy Ekstraklasy, widziałem jak jeszcze 3 meczde do końca zostały. 298 strona.
Szkoda żebym wiedział dał bym, a tak za 5 zł 3/8 trafione. A mam buty jedną parę.
Pani z pracy podsunęła mi sąsiadkę swoją, numer i pisze. Ale kocham się w innej dziewczynie, choć ona nie pisze do mnie. Co zrobić aby pisała, z Fotki, Facebooka ona.
Ale Pani i inna mówią bierz się za dziewczyny, a nie na stare lata sam.
kupisz kota na stare lata
Gosia dlaczego ?
po 2005 dużo dzieci zostawiło rodziców i pojechało na zielnoną wyspę
ptysiu zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 864788 i wygrał(a) 750 zł
i to jeszcze jak
Mam dwa pewolki zrobione wczoraj ale sa na jutro pozwolę sobie wpisac trójeczki do jednego z nich
Proszę Gosiu 77.
Pierwsza wersja
30,32,59
32,33,68
32,37,68
32,59,68
43,57,66
57,59,66
30,32,59
32,33,68
32,37,68
32,59,68
43,57,66
57,59,66
Czwarta wersja
8,21,53
21,53,70
21,70,79
21,28,70
8,21,70
21,39,70
21,53,79
8,21,53
21,53,70
21,70,79
21,28,70
8,21,70
21,39,70
21,53,79
Dlaczego 4 wersje? to na wypadek tego iż TS ma 4 podstawowe kierunki kombinowania
Oczywiście może odwalić fiku miku i wtedy nawet Księciunio uwalony będzie