Wpisy 3 701 361 – 3 701 460
14 grudnia 2019 20:26 → 14 grudnia 2019 21:20, 100 wpisów
Tak Mulag, gostek na 1 zakład prosty z Chybika trafił ponad 8 milionów. Znam go.
Mulag, ostatnio zapisałem 10 zakładow systemowych z chybika online. Przez 5 losowan, system 12 nie Weszła nawet trójka
Dwa lata wstecz w Katowicach wchodziłem do każdej napitkanej lektury. Dla picu kupowałem po jednym zakładzie Mini. Na 4 zakłady w dwóch były czwórki, w jednym trójka. Tylko jeden był pustak
Mulag, taka Sytuacja jaka była chyba 30.03.94 się nie powtórzy. Mój Kolega trafił szóstkę w Lotto. Bylo ich 8o lub więcej
Kiedyś pomyliłem się wysyłając 2 razy te same kupony. Miałem 4 piątki w Lotto. 4.06 2015.Boze Cialo.
Dzisiaj też jest święto. Powstała PZPR
Dobra, idę zagrać online na własne liczby z podanego wczoraj linku.
Nie wiedziałem że w rocznicę stanu wojennego zamyka się ludzi a tak się stało wczoraj
9,36,31,70,44
9,36,31,70,63
1,4,9,22,23,2,5,8,13,14
Na dniach powinno wejść 5/5 i 7/10
Też idę pić drinki
9,36,31,70,63
1,4,9,22,23,2,5,8,13,14
Na dniach powinno wejść 5/5 i 7/10
Też idę pić drinki
Cześć
Jest spokojnie ?
Wojtt tylko gram...I nic rok się kończy...a Milionów na koncie jak nie było tak niema
Forsami dziś dzielimy się po 3 Miliony
Sebastian pod warunkiem że masz moje liczby w Lotto z Plusem a skąd wieszwiesz co tam jest pod tym ołówkiem a Mogę mieć inne zakłady
Moze zagrac system 12 w lotto hehe
Forsami.
Mulag bo ludzie Ci już Zazdroszczą I boli ich że za tyle I na tyle losowań
hi all
Forsami to dobrze że innych nie pokazywałem bo by się mocno zdziwili
Forsa ... mam a jak ... firma się kręci słabo ale cały czas do przodu
na systemy w multi mnie nadal stać więc nie jest źle
14...transport...spedycja mówisz słabo... ciężko teraz na rynku z czym kolwiek co kolwiek robić...by się utrzymać...
dobrze że wspominasz ... czy mam
nie sztuka wygrać , sztuką jest mądrze zarządzać
nie sztuka wygrać , sztuką jest mądrze zarządzać
brat też połówką dobrze dysponuje , on w życie inwestuje w mieszkanie i budowa domku , a ja w firmę
Cześć już jestem
Tak wygrać to sztuka ale większa sztuka nie stracić tej wygranej
dobrze napisane forsa
Telesfor o kim piszesz ?
Kto pociska kit ?
Kto pociska kit ?
trza mieć łeb na karku ,
Telesfor...Coś CI umkneło kolega tyle wygrał co ma w Niku sam wie I to prawda prawie 1,5 Miliona...DĘBICA UL.Gumniska 1
Seba nie każdego stać na nowe okna a zimą już tuż tuż kitu trzeba po wpychać
Mulag co prawda to prawda
no za niedługo 3 rocznica ... i to nie pod mostem na szcześcir
26.01.2020 rocznica mojego kaca dużego
Telesfor dobry kit to podstawa a śmianie musi być jak kilo kitu u sufitu
Sebastian, jesteś pewien, że będą 2 szóstki? Marzę by powtórzyła się sytuacja, kiedy to padło 80 Szostek. Życzę by ten cud się powtórzył i by było więcej szczęśliwców niż dwóch. Już zagrałem online i z maszyny przed chwilą w szczęśliwej kolekturze
Mulag, kto wciska kit???
zdrówko pod moje brakujące 10/10 250000 lub z + 2500000 ....... po co zpytacie? bo mi się Nick znudził
26.01 to ja brałem ślub. 26 urodził się mi syn. 26 córka, 26 brat, 26 dobry mój kolega, ale i 26.10.63 w pewnym mieście przyszedł na świat, i nie wiem po co pewien gad.
14.05 to szczęśliwy Byk
mniejnizzero dobre
wcześniej miałem inny nick teraz mam ten ale chętnie zmienił bym na 2500000
ew. wiekszy
Gosiu, wyjątkowo dzisiaj dam pewien skan, nie bacząc na krytykę pewnego Pana.