Wpisy 3 699 841 – 3 699 940
12 grudnia 2019 14:59 → 12 grudnia 2019 19:30, 100 wpisów
Wymieniony zakład lotto z plusem, systemowy na 10 losowań zakupiony w oddziale w 2015 roku.Spraedzcie sami jaka była uczta.
Takie pytanie >> Teoretycznie liczba np. 04 może nie być wylosowana nawet i 150 x pod rząd
tylko dlaczego to się raczej nie zdarzy?
tylko dlaczego to się raczej nie zdarzy?
Teoretycznie 40 liczb na raz moze nie być wylosowanych 150 x pod rząd tylko dlaczego to sie prawie na pewno nie zdarzy?
W T.S.sa już zatrudnieni członkowie rodzin z pewnej partii.Nawet były kierowca pana od uprawy ryżu tam pracuje.
Pobierz 10 zakładów lotto online na chybika, przenieś je na zakład i graj tymi, których nie ma w ich zestawach.Zawsze coś wpadnie.
Załóżmy że 40 liczb nie zostało wylosowanych pod rząd przez 150 losowań
co gracze tłumnie by krzyczeli?
co gracze tłumnie by krzyczeli?
Opinia jest jak dziura w d...., każdy ja ma.Nasz narod ifiocje.Smieje się z nas świat
Mam swój sposób na gry.Nie zmienię go, porad nie potrzebuje, a krytykę mam poniżej pasa.
Fafi, czasami się z Tobą zgadzam.Badz milszy dla innych.To nic nie kosztuje.
No co Ty w pewnym towarzystwie za bycie miłym można zarobić w dziób.
Wyprzedzając
nie zawsze masz wpływ na to w jakim towarzystwie przyjdzie Ci "bawić"
nie zawsze masz wpływ na to w jakim towarzystwie przyjdzie Ci "bawić"
Co do TS-a to jest tylko jedno pewne >>> Bardzo cichuuuuutko na jego temat.....
>>> TABU <<
>>> TABU <<
wujek47 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 863408 i wygrał(a) 250 zł
Szóstki w Lotto padną w :
Rzeszów, Plac Dworcowy 1,
Roza,
Lotto.pl
Rzeszów, Plac Dworcowy 1,
Roza,
Lotto.pl
hmm, z innej beczki. Czy w Anglii istnieje odpowiednik dużego lotka
To Ty chcesz koniecznie wpłynąć na moją wolę. A ja tego nie lubię. Przecież wiesz
Niczego się nie wypieram. Mam na imię Magdalena, dzieci Weronika, Amelia, Bogumił, wolna. Obecnie Wałbrzych przyszłościowo Świętoszów itp. itd.
Przecież wiesz
Przecież wiesz
W tej sytuacji nawet gdybym chciała coś ukryć czy się wyprzeć to nie mam szans
napisałeś, że masz wszystkie zdjęcia. nie wszystkie były profilowe, a profil od długiego czasu zamknięty. Wiesz o czym to świadczy ?
Zastanów się dobrze nim odpowiesz. O ile będzie Cię na to stać
Czyli żegnamy się ? Może nie wykasuję profilu na FB. nie wiem jeszcze.
hi all
FB to porażka skasujcie konto do póki możecie !! Ja zostałem zablokowany przez FB!!! nie mogę wykasować konta bo muszę przesłać skan dowodu osobistego żeby się zalogować , a zostałem zablokowany bo nie chciałem wcześniej tegoż dowodu przesłać , a konto istnieje ......... napisałem żeby mnie skasowali ale nie ma szans, durnota FB wszystko wiedzą o WAS pamiętajcie jeżeli używacie tego portalu
I tylko dlatego żeby udowodnić swoją teorię, która zalęgła się w chorej główce Inteligencja to niestety nie wszystko
FB nic nie daje , zabiera wam tylko czas , chyba że lubicie na przekór znajomym wychwalać się że jedliście cóś albo byliście gdzieś tam ....
Nikka zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 863462 i wygrał(a) 250 zł
a palanty z FB wykorzystują to w większej niż moglibyście się spodziewać sytuacjach , zwłaszcza przy zakupach rzeczy czy wycieczek
Fascynujące moim dzieciom o tym napisz. Może w przyszłości coś z tym zrobią.
nie wiem co to FB od 2 lat
mam kasę i wiem na co wydać i palanty z FB nie musza mnie już naprowadzać
mam tel bez neta a net na siorę stoi
i dobrze mi z tym ... nawet nie wiesz jak bardzo
Nie pisz do mnie - podły jesteś nic niewarty, przynajmniej dla mnie, a Twoje kolejne wcielenia wsadź sobie wiesz gdzie, prawda ?
a jak wygrasz w lotto to zrobisz to samo co ja
no nie wiem co ... może zbuduj wiekszy murr mniej cię bedzie bolało
3 699 926. riviera10 2019-12-12 (19:18) Świętoszów
wygranej
DZIĘKI JA JUŻ MAM traff Ty
wygranej
DZIĘKI JA JUŻ MAM traff Ty
Po raz kolejny straciłam coś co było dla mnie ważniejsze od pieniędzy. One rzecz nabyta.
a jak nie zawsze istnieje wyjście awaryjne. Pa psycholodzy, biznesmeni he he i wszelkie inne ...
riviera jak trafisz chociaż 10% tego co ja z braciakiem to pisz , poklikamy w temacie . Narazie żegnam
zawsze istnieje wyjście awaryjne. i to nie ja będę stratna. ostrzegam