Wpisy 36 936 – 37 035
31 grudnia 2008 23:34 → 1 stycznia 2009 22:55, 100 wpisów
Jak by LOS MILIONOS kosztował 10 lu 15 PLN to TS teżby nie zbiedniał, i na wygrane by miał.
JA NIEDAM RADY SPRAAWDZIĆ SWEGO KUPONU Z PRZYCZYN TECHNICZNYCH!ALE WIEM ŻE NIC NIE TRAFIŁEM !!!!
Sprawdzaj dalej może ci się uda i będziesz wiedział napewno jeszcze dziś(18 min.)
Kociu NIC nie wysłałam bo było zamknięte i tym sposobem NIC nie straciłam i w Nowy Rok wchodzę bez uszczerbku dla kieszeni a nawet TS jest mi winien 20 zł bo przezornie nie wypłacałam . A co - JAKI NOWY ROK TAKI CAŁY ROK. NIECH BĘDĄ MI WINNI jak najczęściej i jak najwięcej !!!
Kochani, sprawdzajcie tylko swoje kupony, przez typowanie cyfr z głowy zapychacie tylko serwer
LOTTOrex!SPRAWDZAM I SPRAWDZAMI I NIEWYRABIA MÓJ NET JEST TAK WOLNY ŻE AŻ ...
Wszystkiego najlepszego w nowym 2009 roku. Oby był to rok obfitujący w wygrane, aby ubyło z kieszeni Totalizatorowi, a Nam wszystkim przybyło. Ponadto życzę wszystkim dużo zdrowia, bo to jest jednak najważniejsze, pogody ducha i radości z każdego dnia. Pozdrawiam
Hosiu, dzięki Twojemu zapytaniu spotyka mnie zaszczyt dokonania wpisu w Nowym Roku jako pierwszemu po Bogu , czyli po Pasko...
Otóż jest sens , gdyż za tę 1 minimum "czwórkę" i kilka "trójek" zbierzesz trochę grosza - a koszt nadania systemu DL na 14 liczb to 17x2zł=34zł.
Potrenuj na sucho ( choć w Twą naturalną wilgotność nie watpię...) a się przekonasz , że nawet przy trafieniu 4z14 nie stracisz, bo wygrasz wtedy minimum 3 x "3" , czyli 3x16=48zł.
Otóż jest sens , gdyż za tę 1 minimum "czwórkę" i kilka "trójek" zbierzesz trochę grosza - a koszt nadania systemu DL na 14 liczb to 17x2zł=34zł.
Potrenuj na sucho ( choć w Twą naturalną wilgotność nie watpię...) a się przekonasz , że nawet przy trafieniu 4z14 nie stracisz, bo wygrasz wtedy minimum 3 x "3" , czyli 3x16=48zł.
EDI8!PROPONUJESZ ZAGRAĆ NA SUCHO?!CZYLI SKREŚLIĆ I NIE WYSŁAC BO JA TO TAK ZROZUMIAŁEM???!!!
KOCIO - kolejny raz masz jakieś problemy ze zrozumieniem tego, co ja
( zresztą nawet nie do Ciebie...) piszę.
Więc Ci wyjaśniam:
Wobec tego ze "hosia" zna już ten rozpis systemu skróconego DL z 14 liczb na 17 zakładów - to aby się sama przekonała ,ile będzie miała w nim wygranych przy trafieniu np.4z14 liczb , zaproponowałem jej aby podstawiła swoje dowolne liczby i odszukała trafienia w tym schemacie.
Aby to zrobić , wcale nie trzeba niczego skreślać a jedynie wybrać spośród 14 liczb...
( zresztą nawet nie do Ciebie...) piszę.
Więc Ci wyjaśniam:
Wobec tego ze "hosia" zna już ten rozpis systemu skróconego DL z 14 liczb na 17 zakładów - to aby się sama przekonała ,ile będzie miała w nim wygranych przy trafieniu np.4z14 liczb , zaproponowałem jej aby podstawiła swoje dowolne liczby i odszukała trafienia w tym schemacie.
Aby to zrobić , wcale nie trzeba niczego skreślać a jedynie wybrać spośród 14 liczb...
Szcześliwego Nowego Roku! :-)
Chyba jestem pierwszy w tym roku!
:-)))
Niech to bedzie dobry znak...
Chyba jestem pierwszy w tym roku!
:-)))
Niech to bedzie dobry znak...
EDI8 WPIS 36895 PUNKT C JEST TAM MAŁA POMYŁKA NAPISAŁEŚ 1-2-39-13-14 A ZAPEWNE CHCIALEŚ NAPISAĆ 1--2-3-9-13-14.
szczęśliwego nowego roku.ps.Dlaczego to losowanie milionosa nie odbyło sie na żywo o 22przecież można to zrobic tak jak niektóre audiotele na antenie aby widzieć przynajmniej te 5x milion.przeciez do tego jest potrzebny program i komputer no i może jeszce jakaś minuta.po drugie losowanie było z wszystkich 850 tysięcy nr.z czego około 200 tys było nie sprzedanych i skąd można wiedzieć czy nie wylosowali pustych numerów.sam puściłem i nic nie wygrałem ale sprawdziłem jeszcze z 70 numerów pokolei i nic.cztli szanowny totalizator przydałoby sie troche odpowiedzi
Witajcie śpiochy w Nowym Roku!
Dużo zdrowia, spełnienia marzeń, prostych dróg do realizacji życiowych planów, obfitych łowów w bębnie maszyny losującej, krótkich progresji, długiego i udanego seksu, dużo radości każdego dnia, samych spokojnych i pogodnych dni z mnóstwem cudownych chwil tuż po losowaniu życzy Wszystkim Kulkowiczom … nie taki znowu cymbał.
Dużo zdrowia, spełnienia marzeń, prostych dróg do realizacji życiowych planów, obfitych łowów w bębnie maszyny losującej, krótkich progresji, długiego i udanego seksu, dużo radości każdego dnia, samych spokojnych i pogodnych dni z mnóstwem cudownych chwil tuż po losowaniu życzy Wszystkim Kulkowiczom … nie taki znowu cymbał.
Wszystkiego co najlepsze w 2009 roku życzy Allan, zdrowia i dużych wygranych -)
Jako prezent na pomyślny Nowy Rok , przekazuję wszystkim użytkownikom strony multipasko.pl rozpis do grania w DL, z 14 liczb na 17 zakładów - z minimalną gwarancją jednej "czwórki" i kilku "trójek", przy trafieniu 6z14:
a/ 1-2-3-4-6-12
b/ 1-2-3-8-11-14
c/ 1-2-3-9-13-14
d/ 1-2-5-9-10-11
e/ 1-4-6-7-8-13
f/ 1-5-7-8-12-14
g/ 2-3-5-6-10-13
h/ 2-3-5-7-9-11
i/ 2-4-6-11-12-13
j/ 2-4-7-9-10-14
k/ 2-6-7-10-12-14
l/ 3-4-5-10-11-14
ł/ 3-6-7-8-9-10
m/ 3-7-8-11-12-13
n/ 4-5-8-9-12-13
o/ 5-6-8-9-11-14
p/ 1-9-10-11-12-13
P.s:KOCIO - wstawiłem już ten brakujący poprzednio w linii c/ myślnik pomiędzy 3 a 9....
a/ 1-2-3-4-6-12
b/ 1-2-3-8-11-14
c/ 1-2-3-9-13-14
d/ 1-2-5-9-10-11
e/ 1-4-6-7-8-13
f/ 1-5-7-8-12-14
g/ 2-3-5-6-10-13
h/ 2-3-5-7-9-11
i/ 2-4-6-11-12-13
j/ 2-4-7-9-10-14
k/ 2-6-7-10-12-14
l/ 3-4-5-10-11-14
ł/ 3-6-7-8-9-10
m/ 3-7-8-11-12-13
n/ 4-5-8-9-12-13
o/ 5-6-8-9-11-14
p/ 1-9-10-11-12-13
P.s:KOCIO - wstawiłem już ten brakujący poprzednio w linii c/ myślnik pomiędzy 3 a 9....
Niestety w milionosa nic nie wygrałem... 20 zeta w plecy, ale popróbowałem różne numery i 0612885 wygrywa 500 zł, a różni się w nim tylko jedna cyfra od mojego kuponu.... :/
typ liczbowy:
hosia, hosia, hosia
hosia,
hosia, hosia
hosia, hosia, hosia
hosia,
hosia, hosia
Niekoniecznie swój, możesz wpisać dowolny 7-mio cyfrowy.
Niezła zabawa, ja wpisywałem numery przez godzinę i nic z tego, dopiero numer podany przez mitolotto zaskoczył i bum jest 5 stów, ale radocha ludzie, niezła jazda pykasz pykasz i nic, dopiero ten gość nakierował. Dzięki.
Niezła zabawa, ja wpisywałem numery przez godzinę i nic z tego, dopiero numer podany przez mitolotto zaskoczył i bum jest 5 stów, ale radocha ludzie, niezła jazda pykasz pykasz i nic, dopiero ten gość nakierował. Dzięki.
Wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku, duzo zdrowia, szczęścia w kuleczkach, kolektorów ze szczęśliwą ręką i czego sobie sami gorąco życzycie. DOSIEGO ROKU
LOS MILIONOS POLAKOS OPŁAKANOS.
LOS TOTALIZATOROS SUPEROS,GRANDOS VICTORIAS!!!!!!!
MUCIOS GRASJAS...
LOS TOTALIZATOROS SUPEROS,GRANDOS VICTORIAS!!!!!!!
MUCIOS GRASJAS...
Wszystkim graczom obfitości w Nowym Roku2009 i tylko trafnych skreśleń.
czy ktos juz zna wyniki los milionos, oni chyba robia z nas glupkow. Pozdrawiam szczesliwcow
w aktualnści
Witam.Kogut zyje jest wesoly i sie smieje jednak dzisiaj cienko pieje,wszystkim co przezyli jak Nowy rok przychodzi,kieliszeczek nie zaszkodzi.Kufel piwa to za malo litr szampana by sie zdalo,trzeba opic wszelkie troski,by nastepny rok byl Boski.Kogut idzie jeszcze polezakowac,bo nie wiedzial ze kosci i miesnie moga tak bolec,ale coz zycie jest piekne,a pokuta nieuchronna.Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku zyczy KOGUT i wszystkie jego Kurki.Pozdrawiam
Dla niecierpliwych wyniki zwycięskich kuponów LOS w pdf ułożone od najmniejszej do największej
www.sendspace.com/file/q4wvfv
www.sendspace.com/file/q4wvfv
Witam
***Wszystkiego dobrego dobrego nowym roku 2009r***
Pozdrawiam
***Wszystkiego dobrego dobrego nowym roku 2009r***
Pozdrawiam
wszystkiego najlepszego w NR 2009
przedewszystkim zdrowia i rozpykania lotalizatora
przedewszystkim zdrowia i rozpykania lotalizatora
witam,jak myslicie bedzie dzsiaj ponad 810 czy ponizej suma pileczek w ML>???
happy new year
dzisiaj bedzie wysyp kulek od 1 do 10, ja zagralem na dwa losowania i wczoraj piach wiec dzisiaj wyleca
dzisiaj bedzie wysyp kulek od 1 do 10, ja zagralem na dwa losowania i wczoraj piach wiec dzisiaj wyleca
Witam. Wszystkiego dobrego w Nowym Roczku i samych 10-tek.
Brazil a skąd wiesz że dzisiaj wysyp będzie 1-wszej dziesiątki? To byłoby super.
Brazil a skąd wiesz że dzisiaj wysyp będzie 1-wszej dziesiątki? To byłoby super.
Gdzie są te obiecane szczęśliwe numery kuponów Milionolos? Czyżbyśmy w Nowym roku zostali nabici w ...:(
wyniki Los Milionos (czytaj Kołonos) są na stronie lotto. System sparwadza po wpsianiu numeru czy los jest wygrany
HEj,AB.Z. Czy u was też do strony LOTTO jest podpięty TIMEX lub SPECTRUM,bo strasznie długo sprawdza te milionosy...
czy ma ktoś z państwa informacje odnośnie ilości sprzedanych losów? czyżby wszystkie wygrane losy są wśród tych niesprzedanych (teoretycznie prawdopobieństwo takiego zdarzenia byłoby ogromnie małe), ale ale losu można "pomóc" . Taka sytuacja świadczyłaby o niezwykłej pazerności TOTALIZATORA.
Szczęścia, szczęści i Szczęścia w Nowym Rewolucyjnym 2009 Roku. Dla wszystkich, bez względu na wiek, ilość wysłanych kuponów, poglądy polityczne, ilość wygranych, po prostu dla wszystkich.
Tak siedzę i patrzę na mapy i mam dziwne przeczucie, że dzisiaj wypadną nieoczekiwane liczby, np. 1, 2, 3, 5
albo od 54 do 57. Czuję ciągi :) że będą. Ale posiedzę jeszcze i napiszę.
Tak siedzę i patrzę na mapy i mam dziwne przeczucie, że dzisiaj wypadną nieoczekiwane liczby, np. 1, 2, 3, 5
albo od 54 do 57. Czuję ciągi :) że będą. Ale posiedzę jeszcze i napiszę.
JESLI KTOŚ CHCE SPRAWDZIĆ KUPONY LOS MILIONOS TO WE WPISIE 36982 PITEREX PODAL JAK TO ZROBIC SZYBKO I ŁATWO.BO STRONA TS JEST....
nie wysyłam na dziś, bo na dworze zimno cholernie, autobusy nie jeżdżą i w ogóle.
36, 42, 43, 60 i 69
wytypowane na podstawie figur
36, 42, 43, 60 i 69
wytypowane na podstawie figur
RICOM JA JAK WYLOSUJĄ DZIŚ TE CO PODAŁEŚ MYŚLE ŻE SIĘ TROCHĘ ZDENERWUJESZ?
Dla tych co wcześniej nie widzieli mojego wpisu. Jeżeli kogoś denerwuje "szybkość" działania serwera strony lotto, żeby sprawdzić numer LOS Milionos to pod tym linkiem www.sendspace.com/file/q4wvfv jest pdf pobrany ze strony lotto ze zwycięskimi numerami. Wystarczy sobie go pobrać i sprawdzić. :)
Wszystkim Paskowiczom a dla Paska szczegolnie-za stronke i nie tylko-duzo,duzo zdroweczka-i oby ten rok był nasz a nie TS czy bukow-pozdrowienka
wkurzę się? raczej nie
losowania są codziennie, a w DL gram stałymi liczbami, które w tym roku wypadną i nie mam powodu denerwować się. Wszystko jest kwestią czasu. Jak nie dziś to jutro.
Mam jednak nadzieję, że te liczby, które podałem przyniosą komuś 700 lub więcej złotych i tak jak ja wejdzie uśmiechnięty w 2009 rok.
losowania są codziennie, a w DL gram stałymi liczbami, które w tym roku wypadną i nie mam powodu denerwować się. Wszystko jest kwestią czasu. Jak nie dziś to jutro.
Mam jednak nadzieję, że te liczby, które podałem przyniosą komuś 700 lub więcej złotych i tak jak ja wejdzie uśmiechnięty w 2009 rok.
RICOM!CIEKAWI MNIE ILE LAT GRASZ TYMI SAMYMI LICZBAMI W DL?BO JA GRAM O 2002 ROKU TYMI SAMYMI LICZBAMI!
Witam, moja zona gra w multi 10 liczb dziennie to wysyła przez 6 lat padła tylko raz 7-ka
Witam.Dopiero teraz przyjzalem sie wczorajszemu losowaniu i wyszla liczba 8 wiec z tych podanych liczb pozostaly niestety na nowy rok dwie liczby 1,14 ale to dopiero 5 prog progresi wiec nie jest zle.Pozdrawiam.
te losowanie milionosów jakieś dziwne. Jakby losowali to normalnie to nie byłyby taki rozkład tych numerów. Następnym razem już nie zagram. Poza tym było ok 200000 losów pustych a oni nazwiscie nie wzięli tego pod uwagę. Chociaż regulamin od początku był znany. Ale kto przypuszczał, że zostanie tyle losów.
witam koledzy i koleżanki.mam prośbę napiszecie numery multi które padną za 5 minut
Na dzis obstawiam takie liczby :
16,20,24,36,44,46,56,63,71,74 pozdrawiam i szczesliwego nowego roku aby wiecej zysku bylo dla NAS a siano dla TS'u ;] Mam nadzieje ze trafie jest to moje ostatnie losowan z cyklu 12 losowan
16,20,24,36,44,46,56,63,71,74 pozdrawiam i szczesliwego nowego roku aby wiecej zysku bylo dla NAS a siano dla TS'u ;] Mam nadzieje ze trafie jest to moje ostatnie losowan z cyklu 12 losowan
macie może już wyniki ML??napiszcie pliz
Totalizator nie był w porządku jeśli chodzi o los milionos. Nasuwa się pytanie ile 500 zł. i 100 tys. przepadło . . .
podajcie numerki ML??Z DZISIAJ
Pewnie w tych niesprzedanych,padłyby 1 milion,3 po 100.000 i 1000 po 500zł i wszystko jasne...no nie wiem czy jak tak dalej pójdzie,dojdzie do skutku DRUGA EDYCJA LOS MILIONOS...
Kocio, tylko dlaczego nikt tego nie widział i to losowanie było takie "ściśle tajne"?? Takie postępowanie TS wcale nie zachęca do kupowania w przyszłości podobnych "wynalazków". No, chyba, ze ktoś lubi bawić się w ciuciu-babkę !
Zgadzam sie z moim poprzednikiem TS mógł zrobić tak że poukładać losy od 0000001-0850000 i wtedy mogło być losowanie tych numerówk ktore sa kupione moim zdaniem nie dociągniecie TS POzdrawiam i czekam na nastema edycje LM
wlm. - zgadza się,ja np. nie wiem czy kupię znowu LoMil,bo to nie mały jednak wydatek,chyba że komuś na prezent...ale wątpię,ja już się w życiu "naprezentowałem"
Witam.I dzis nastepna liczba zostala wylosowana czyli liczba 14 .Zostala jeszcze ta uparta 1 ale i ona zaraz padnie.Czyli liczba 1 na 6 progu to jeszcze nie jest tak zle.Pozdrawiam
ZAPOWIADAJĄ DRUGĄ EDYCJĘ LOS MILIONOS JEŚLI CHCĄ SPRZEDAĆ WSZYSTKIE TO POWINNI Z MINIMUM 3 MIESIĄNCE PRZED LOSOWANIEM ROZPOCZĄC SPRZEDARZ I LOSOWANIE POWINNO ODBYC SIĘ NA ANTENIE TV A NIE W STUDIO?
Ej chłopaki mam problem jestem początkującym graczem więc jutro chce zagrać za 80 zł tzn
1 zakład w ML na 5 liczb na 12 losowań z rzędu.
1 zakła w ML na 10 liczb na 12 losowąn z rzędu
1 zakład w DL na 10 losowań ( oczywiscie 6 liczb) ma ktoś propozycje bo nie iwem jakie liczby obstawic a widze ze tu sie wypowiada wielu doswiadczonych graczy!;} Dobra prosto z mostu potrzebuje numery na te losowaania kto mi pomoze? albo na czacie pisac albo na moj gg 10469068 ( jestem na niewidoku) i odrazu przepraszam na te byki mam dziecvko na rękach ( niby usypiam:P
1 zakład w ML na 5 liczb na 12 losowań z rzędu.
1 zakła w ML na 10 liczb na 12 losowąn z rzędu
1 zakład w DL na 10 losowań ( oczywiscie 6 liczb) ma ktoś propozycje bo nie iwem jakie liczby obstawic a widze ze tu sie wypowiada wielu doswiadczonych graczy!;} Dobra prosto z mostu potrzebuje numery na te losowaania kto mi pomoze? albo na czacie pisac albo na moj gg 10469068 ( jestem na niewidoku) i odrazu przepraszam na te byki mam dziecvko na rękach ( niby usypiam:P
WITAM W NOWYM 2009 Pozdrawiam Graczy Moze COS ZROBIMY W TYM ROKU Z TYM / LOTTO/ja pracuje nad systemem / cos wymysle// na PEWNO da znac POZDRAWIAM sochaczew
Bo taka prawda,ja bym wolał wysłać za 20 zł Multi lotka.Znowu znajomy trafił 5/7 na 4 stawki,nie grał w plusa,niestety by był.Gra sobie od czasu do czasu ,niedawno miał 6/7 na 4 stawki...
OPA, a ja wiem , że NA PEWNO nie kupię na takich zasadach, jak teraz to zrobili, bo to jest kpina w żywe oczy. Czuję wielki niesmak.
Jak człowiek wykłada jakieś pieniądze, to powinien być pewny, że go nie wykiwają i że wszystko będzie jawne. A tym razem, to niestety było WIELKIE KIWANIE i ciuciu- babka.:(
Jak człowiek wykłada jakieś pieniądze, to powinien być pewny, że go nie wykiwają i że wszystko będzie jawne. A tym razem, to niestety było WIELKIE KIWANIE i ciuciu- babka.:(
heh udany początek roku 4/5 i 3/5 w Expres lotto ciekawe ile beda płacić!Pozdrawiam wszystkich i życzę duzych wygranych w 2009 roku
Podobno miała być jakaś maszyna losująca,a nie podali sobie numery i zadowoleni,przygłupy...na co oni liczą
w raporcie z losowania los milionos można wyczytać taki zapis:
"Czy losowanie z numerów podanych w pliku wejsciowym: NIE"
A ja myślę że powinno być TAK. :)
Poza tym czy ktoś wie, czy numery losów były nadawane według kolejności ich zakupu, czy była to kolejność losowa?
"Czy losowanie z numerów podanych w pliku wejsciowym: NIE"
A ja myślę że powinno być TAK. :)
Poza tym czy ktoś wie, czy numery losów były nadawane według kolejności ich zakupu, czy była to kolejność losowa?